Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Ο δίδυμος αδερφός του που έγινε δίδυμη αδερφή του..

Απίστευτη ιστορία: Ο δίδυμος αδερφός του που έγινε δίδυμη αδερφή του!!

Ήταν μόλις τεσσάρων ετών ο Γουάιετ Μέινς όταν ρώτησε τη μητέρα του «πότε θα γίνω κορίτσι;» και δήλωσε στον πατέρα τους πως μισεί τα γεννητικά του όργανα. Στον Γουάιετ άρεσαν πάντα τα κοριτσίστικα ρούχα ενώ ο δίδυμος αδελφός του Τζόνας έπαιζε με τα κλασσικά αγορίστικα παιχνίδια.Τα ολόιδια δίδυμα αδέλφια μοιράζονται το ίδιο DNA αλλά η φυλετική τους ταυτότητα πήρε διαφορετικό δρόμο. Στα δεκατέσσερά τους είναι πλέον αδελφός και αδελφή, καθώς η μετάβαση του Γουάιετ σε Νικόλ εξελίσσεται ομαλά..

Η ιστορία τους- που περιλαμβάνει πολλά δάκρυα, σχολική βία, προσφυγή στη δικαιοσύνη και αλλαγή τόπου κατοικίας- παρουσιάστηκε στην εφημερίδα Boston Globe.

Οι γονείς τους, Γουέιν και Κέλι, δήλωσαν πως δημοσιοποίησαν την ιστορία αλλαγής φύλου της κόρης τους- πλέον- ελπίζοντας η ιστορία τους να ρίξει φως και στον αγώνα άλλων.

«Καθίσαμε με τα παιδιά μας στο πρωινό, όταν ήταν εννιά χρονών, και μιλήσαμε για το φόβο, το μίσος, το κακό και την ελευθερία του λόγου, πριν τα στείλουμε στο σχολείο», δηλώνει ο πατέρας των διδύμων. «Ένιωθα θυμό και θλίψη που έπρεπε να μιλήσω στα μικρά παιδιά μας με τον τρόπο αυτό. Τους είπαμε να κρατούν το κεφάλι ψηλά και να φροντίζουν το ένα το άλλο αλλά και τους φίλους τους. Είμαι πολύ περήφανος γιατί δεν ξέχασαν αυτό το μάθημα και συνεχίζουν να βοηθούν τους άλλους».

Η μεγαλύτερη ανησυχία του πατέρα ήταν η ασφάλεια του γιου και της κόρης του μετά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης ενώ, όπως θυμάται, τον πρώτο καιρό δυσκολευόταν να φωνάζει τη Νικόλ με το όνομα αυτό που η ίδια υιοθέτησε στην Τετάρτη δημοτικού. «Θρηνούσα», λέει, «έχανα ένα γιο».


πηγή:kamikazi.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου