Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2009

Και η Liza Minnelli στο Sex And The City 2

Η Liza Minnelli, σύμφωνα με πληροφορίες, θα εμφανιστεί στην νέα ταινία του Sex And The City.
H Liza θα πάρει $75.000 για να κάνει μια φιλική συμμετοχή στην ταινία, όπως αναφέρει η Boston Herald. Ο ρόλος της Minnelli στην ταινία είναι να τραγουδήσει το “Single Ladies” της Beyonce στον gay γάμο του Stanford Blatch (Willie Garson) με τον Anthony Marentino (Mario Cantone).
H ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 28 Μαΐου 2010.

Πρώτα οι gay φίλοι μου και μετά εγώ...


Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Σαρλίζ Θερόν όταν ρωτήθηκε για το πότε θα παντρευτεί δήλωσε: "Δε θέλω να παντρευτώ γιατί ο θεσμός του γάμου είναι περιορισμένος. Θέλω να ζω σε μια χώρα που δίνει σε όλους ίδια δικαιώματα. Έχω τόσους φίλους που είναι gay και θέλουν τόσο πολύ να παντρευτούν και δεν μπορούν. Δεν πρόκειται να παντρευτώ πριν από αυτούς"

Οι πιο διάσημες bisexuals που δημιουργούν πάθη...



Οι πιο διάσημες bisexuals που δημιουργούν πάθη...

Φίλοι μου φαντάζομαι ότι θα σκεφτόσασταν πως είχατε λίγες πιθανότητες να «χτυπήσετε» μία σταρ. Πάντως πρέπει να σας πω, αν και μισώ να φέρνω κακές ειδήσεις, ότι οι πιθανότητες γίνονται πολύ λιγότερες, γράφει η Charlotte Martin reports στη βρετανική εφημερίδα «The SUN».



Φαίνεται ότι κάποιες σκανδαλιάρες celebrities όπως η Fergie των «Black Eyed Peas», δεν ικανοποιούνται που αρκετοί άντρες κάθονται στην ουρά για να θαυμάσουν τις καμπύλες τους. Μαζί με αρκετές ακόμα διάσημες επιμένει ότι φαντασιώνεται και έλκεται και από τους άνδρες και από τις γυναίκες. Η Fergie, η οποία τώρα είναι παντρεμένη, πρόσφατα ξεσήκωσε θόρυβο φανερώνοντας την ροπή της προς τις girl-on-girl γραστηριότητες. «Δείτε το κάπως έτσι, έχω πειραματιστεί», είπε στους ρεπόρτερ. «Αλλά ποτέ δεν είχα μόνιμη φιλενάδα». Αλλά η Fergie δεν είναι το μόνο διάσημο μωρό το οποίο ομολογεί την αγάπη του και για τα δύο φύλα.


Pink

Η lesbian-icon Pink βρίσκεται πάντα μπροστά στην ερώτηση «είναι ή δεν είναι», όταν η κουβέντα έρχεται στη σεξουαλικότητά της. Και φαίνεται ότι η συζήτηση θα συνεχιστεί. Πριν από αρκετό καιρό κυκλοφόρησαν φήμες ότι παραδέχτηκε πως είναι bisexual. «Η αγάπη είναι κάτι το αγνό και έτσι το σκέφτομαι »,γράφτηκε ότι είπε στην εφημερίδα The News Of The World. «Νομίζω ότι είναι περιττό να ανασύρουμε το θέμα, αλλά νομίζω ότι είναι πιο ηλίθιο να μην το συζητήσω. Αν η bisexuality είναι μία τάση, φαίνεται ότι εγώ θα πρέπει να διεγείρω τις μάζες. Λοιπόν, δεν πιστεύω στις τάσεις, πιστεύω στον εαυτό μου». Αλλά από τότε η Pink έχει διαψεύσει τις φήμες λέγοντας: «Υποστηρίζω τα δικαιώματα των gay. Εάν ήμουν gay νομίζετε ότι θα είχα πρόβλημα να το πω; Δεν υπάρχει τίποτε κακό στο να είσαι gay. Δεν υπάρχει τίποτε κακό στο να είσαι bisexual. Θα κουνούσα τη γαμημένη σημαία μου παντού, αλλά αυτή δεν είναι η αλήθεια για μένα. Και πρέπει να υπερασπιστώ τη δική μου αλήθεια».



Angelina Jolie

Ενώ τώρα η Ange είναι μαμά και πολύ απασχολημένη με τα κουτσούβελά της και τον sexy άντρα της Brad Pitt, στο παρελθόν έκανε… αταξίες. Στη δεύτερη δεκαετία της ζωής της είχε διάφορες σχέσεις με γυναίκες και ένα μακροχρόνιο δεσμό με το μοντέλο και ηθοποιό, Jenny Shimizu. «Όταν ήμουν 20 χρονών ερωτεύτηκα κάποιον που έτυχε να είναι γυναίκα», είπε στον Τύπο. «Ημουν ανοιχτή σε αυτό το θέμα (bisexuality) και ήθελα οι άνθρωποι να γνωρίζουν ότι τα έχω με γυναίκα. Μιλούσα γι’ αυτό επειδή είχα ανακαλύψει κάτι υπέροχο και ήθελα να ξέρουν οι άνθρωποι ότι η εμπειρία μου ήταν πραγματική και πολύ φυσιολογική». Εχει επίσης ειπωθεί ότι ήταν πολύ χαρούμενη όταν οι γυναίκες fans της την έβρισκαν ελκυστική. «Είναι σωστοί όσοι το σκέφτονται αυτό, καθώς είμαι το πρόσωπο που θα ήθελε να κοιμηθεί με τις γυναίκες fans μου», είπε. «Ειλικρινά αγαπώ τις άλλες γυναίκες και νομίζω ότι το ξέρουν».



Lindsay Lohan

Η Linds Lohan είναι από εκείνες που ολοφάνερα αγαπούν τις γυναίκες. Παρά το γεγονός ότι είχε μία σειρά από σχέσεις με «κακά παιδιά», όπως ο Calum Best, η Lindsay τόλμησε να εμφανιστεί δημόσια με τη φίλη της Sam Ronson το 2007. Δυστυχώς η σχέση δεν κράτησε πολύ, καθώς το ζευγάρι χώρισε τον Απρίλιο του 2009.



Megan Fox

Η Megan μπορεί να είναι η πιο sexy γυναίκα για κάθε άνδρα, καθώς κέρδισε και τον διαγωνισμό του FHM το 2008, αλλά κερδίζει επίσης και τις καρδιές πολλών γυναικών. Η ηθοποιός βγήκε ανοιχτά και ομολόγησε ότι έχει bisexual ροπές, αλλά όπως είπε έχει πολύ αυστηρά κριτήρια σχετικά με τη γυναίκα που θα επιλέξει να κοιμηθεί μαζί της. Είπε στο περιοδικό Esquire: «Θεωρώ ότι οι άνθρωποι γεννιούνται bisexual και κάνουν υποσυνείδητες επιλογές ανάλογα με τις κοινωνικές πιέσεις. Δεν υπάρχει κανένα ερώτημα στο μυαλό μου σχετικά με το αν είμαι bisexual. Αλλά είμαι επίσης και υποκρίτρια. Δεν θα έβγαινα ποτέ με μία γυναίκα που ήταν bisexual, γιατί αυτό θα σήμαινε ότι θα κοιμόταν και με άντρες. Και οι άντρες είναι τόσο βρώμικοι που ποτέ δεν θα κοιμόμουν με μία κοπέλα που θα είχε κοιμηθεί με έναν άντρα ».



Carmen Electra

Το 2006, η ηθοποιός Carmen,που εμφανίστηκε στο video clip της rocker Joan Jett, αποκάλυψε ότι είχε ερωτικό απωθημένο από τα παιδικά της χρόνια με την Jett. «Είχα μια παιδική καψούρα για την Joan Jett από τότε που ήμουν 8 χρονών», είπε στους ρεπόρτερ. «Θυμηθείτε στο video όταν βγαίνει φορώντας ένα τρένσκοατ και το ανοίγει και φοράει από μέσα ένα μπικίνι και αρχίζει να ροκάρει με την κιθάρα. Είναι καυτή». Και τότε, κυκλοφόρησαν φήμες ότι το ζευγάρι συναντιόταν κρυφά, αλλά η Carmen διέψευσε τα δηοσιεύματα λέγοντας ότι είναι «απλώς φίλες».



Madonna

Πριν και μετά την αφοσίωσή της στην Kabbalah η Madonna ήταν πάντοτε χαρούμενη όταν επιδείκνυε ότι της αρέσουν τα παιχνίδια και με τους άνδρες και με τις γυναίκες. Η σταρ φίλησε δημόσια τη Britney Spears και τη Christina Aguilera στα MTV Video Music Awards το 2003 και έγινε διάσημη για το λεσβιακό φιλί στο video clip Justify My Love. Η ερωμένη της Angelina Jolie πρόσφατα ισχυρίστηκε ότι είχε μια καυτή σχέση με τη Madonna στη δεκαετία του ‘90.



Lady GaGa

Η τραγουδίστρια που σκανδαλίζει όσο καμία άλλη με τα κοστούμια που φοράει είχε επίσης σχέσεις με γυναίκες. «Είμαι τρελοκόριτσο. Πραγματικά εξαρτάται από το ποιος είναι αυτός που είμαστε μαζί. Αγαπώ τους άντρες, αγαπώ τις γυναίκες και αγαπώ το σεξ »,είπε σε ένα αμερικάνικο περιοδικό. «Αλλά είμαι απόλυτα κλεισμένη στον εαυτό μου τώρα, επειδή είμαι απασχολημένη με τη δουλειά μου και κανείς δεν μπορεί να με πλησιάσει». www.gay.gr