Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

«Θα έκανα αλλαγή φύλου για ένα… αγγελικό συμβόλαιο!»



Το αγαπημένο ανδρόγυνο μοντέλο όλων των σχεδιαστών μόδας ο Andrej Pejic μίλησε στην Telegraph και αποκάλυψε ότι θα έκανε αλλαγή φύλου αν η Victoria Secret του έκανε ένα συμβόλαιο.

Το τοπ μόντελ που προσφάτως ...
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ...
...περπάτησε για τους μεγαλύτερους οίκους μόδας του κόσμου μίλησε για τα σχέδιά του και δεν δίστασε να αποκαλύψει πως το γεγονός ότι δεν είναι ούτε άνδρας, ούτε γυναίκα αυτή τη στιγμή δεν τον προβληματίζει και είναι απόλυτα συμβιβασμένος με το σώμα και την εικόνα του.
Στην ερώτηση της δημοσιογράφου αν θα προχωρούσε σε ολική αλλαγή φύλου ο 19χρονος Andrej απάντησε: «Ναι, θα έκανα αλλαγή φύλου αν η Victoria Secret μου πρόσφερε ένα συμβόλαιο. Και εσύ θα το έκανες. Οποιοσδήποτε θα το έκανε. Πάντως αυτή τη στιγμή νιώθω πολύ καλά με τον εαυτό μου και με το ποιος είμαι».




Πριν από δύο μήνες το μοντέλο από τη Βοσνία έκανε αίσθηση παρουσιάζοντας ένα νυφικό με μαύρο πέπλο στην επίδειξη του Jean Paul Gaultier. Μάλιστα το ίδιο φόρεμα – νυφικό φόρεσε και η Rihanna στα βραβεία Grammy βάζοντας δύσκολα διλήμματα τους κριτικούς μόδας για το… ποια το ανέδειξε καλύτερα.



protothema