Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

"Τρομακτική και υπέροχη η εμπειρία μου με γυναίκα"


«Τρομακτική» αλλά και «υπέροχη» χαρακτηρίζει την πρώτη της ερωτική εμπειρία με γυναίκα η ηθοποιός Εβαν Ρέιτσελ Γουντ.

Η 24χρονη ηθοποιός μιλώντας ανοιχτά για πρώτη φορά για την αμφιφυλοφιλία της ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να βάζει ταμπέλα σε αυτά που νιώθει.

Η νεαρή σταρ λέει ότι από τότε που θυμάται τον εαυτό της έτσι ένιωθε, ότι μπορούσε δηλαδή να ερωτευτεί το ίδιο εύκολα έναν άνδρα ή μια γυναίκα.

Επομένως, δεν μπορεί, όπως αναφέρει σε πρόσφατη συνέντευξή της στο «Marie Claire», να δηλώσει ότι της αρέσει μόνο το ένα από τα δύο φύλα.

Οσον αφορά την πρώτη της σχέση με γυναίκα, λέει ότι ήταν υπέροχη.

Φυσικά, στην αρχή η ιδέα τής φαινόταν τρομαχτική.

«Οχι όμως επειδή νόμιζα ότι ήταν λάθος, αλλά επειδή ήταν μια εντελώς διαφορετική… περιοχή» εξηγεί.

Προσθέτει δε ότι «ο τρόπος για να προσεγγίσεις μια γυναίκα είναι εντελώς διαφορετικός από αυτόν που χρησιμοποιείς για να πλησιάσεις έναν άνδρα».

Τελικά άφησε τον εαυτό της ελεύθερο και πέρασε υπέροχα, όπως αποκαλύπτει η ηθοποιός που στη σειρά «True Blood» υποδύεται τη λεσβία βρικόλακα.

«Το είχα μέσα μου. Επρεπε να το δοκιμάσω, γιατί διαφορετικά αυτό το συναίσθημα δεν θα εξαφανιζόταν από μόνο του» εξηγεί.

Αυτό το διάστημα, ωστόσο, η Γουντ δηλώνει συνεπαρμένη από έναν άντρα, και μάλιστα μικρότερό της!

Ο λόγος για τον Τζάστιν Μπίμπερ.

Η γνωστή πρωταγωνίστρια παραδέχεται ότι είχε δει τρεις φορές το ντοκιμαντέρ «Never Say Never» όσο προβαλλόταν στις αίθουσες, γιατί έχει αποκτήσει εμμονή μαζί του.

Αποκαλύπτει δε ότι είναι σίγουρη πως στα γυρίσματα της τελευταίας της ταινίας κάποια κάμερα την έχει πιάσει να χορεύει με τη μουσική του στα διαλείμματα.

Της προκαλεί, όπως εξηγεί, χαρά για τη ζωή!

Ωστόσο, σπεύδει να συμπληρώσει ότι φαντάζεται πως μια συνάντησή τους θα ήταν περίεργη, και η αιτία είναι αυτή, που έχει εκδηλώσει τόσο ανοιχτά τον θαυμασμό της για τον τραγουδιστή... Αβυσσος!

Θέλουν τη Χαλκιδική φιλόξενη στους gay


Σε δημοφιλή προορισμό για τους gay φιλοδοξούν να μετατρέψουν τη Χαλκιδική επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον χώρο του τουρισμού.

Το άνοιγμα στη gay κοινότητα γίνεται ύστερα από πρωτοβουλία της Ενωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής, η οποία σε συνεργασία με τον Οργανισμό Τουριστικής Προβολής και Marketing Θεσσαλονίκης οργάνωσε ένα ταξίδι γνωριμίας για Γερμανούς δημοσιογράφους συνεργαζόμενους με κοινότητες ομοφυλοφίλων.

Στόχος, οι καλεσμένοι να γνωρίσουν την περιοχή και να πάρουν μια σύντομη γεύση από τη φιλοξενία και τις ομορφιές της Χερσονήσου. Η συγκεκριμένη κίνηση έτυχε της απόλυτης αποδοχής του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη -γνωστού για τις προοδευτικές του απόψεις-, ο οποίος συναντήθηκε με τους δημοσιογράφους και συνομίλησε μαζί τους.

Οι Γερμανοί ρεπόρτερ έμειναν τέσσερις ημέρες στη Χερσόνησο. Στη διάρκεια της παραμονής τους επισκέφτηκαν ξενοδοχεία, πραγματοποίησαν κρουαζιέρες, διασκέδασαν με την ψυχή τους, περπάτησαν σε πολιτισμικές διαδρομές, απόλαυσαν τα περίφημα κρασιά και εξερεύνησαν τις δυνατότητες που μπορεί να τους προσφέρει ένας προορισμός που συνδυάζει τα πάντα. Φεύγοντας δήλωσαν απόλυτα ικανοποιημένοι από τη φιλοξενία που τους επιφύλαξαν στη Χαλκιδική.

«Η Χαλκιδική και η Θεσσαλονίκη ως συνδυασμός είναι μια ακαταμάχητη δύναμη για τους Ευρωπαίους επισκέπτες» δήλωσαν μετά την περιήγηση- διαμονή τους οι Γερμανοί δημοσιογράφοι, ενώ από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ενωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής Γρηγόρης Τάσσιος δήλωσε στην «Espresso»:

«Ηταν η πρώτη φορά που επισκέπτονταν την Ελλάδα με οργανωμένο ταξίδι και οι εντυπώσεις τους ήταν άριστες. Στόχος μας είναι να γίνει αναγνωρίσιμος ο προορισμός από τη συγκεκριμένη κοινωνική ομάδα, η οποία έχει μεγάλη δυναμική στο εξωτερικό και έχει και βαλάντια μέσου και υψηλού επιπέδου» και πρόσθεσε ότι αυτή τη στιγμή στη Χαλκιδική τα gay friendly ξενοδοχεία ξεπερνούν τα εκατό.

Η πρώτη επαφή με την gay κοινότητα της Ευρώπης πραγματοποιήθηκε τον φετινό Μάρτιο, κατά τη διάρκεια της διεθνούς τουριστικής έκθεσης ITB του Βερολίνου, της οποίας οι συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι είναι επίσημοι συνεργάτες. Πάντως οι ξενοδόχοι της Χαλκιδικής δεν πρόκειται να σταματήσουν εδώ, αφού θέλουν η πανέμορφη Χερσόνησος και η Θεσσαλονίκη να γίνουν γνωστές στο κοινό των gay, με το οποίο μέχρι στιγμής δεν υπήρχε καμία συνεργασία.

Τα δημοσιογραφικά ταξίδια με gay εκπροσώπους του Τύπου αναμένεται να επαναληφθούν το 2012 με αποστολές από τη Σουηδία, τη Βρετανία και το Βέλγιο, που μπορούν να φτάσουν εύκολα στους δύο νομούς, χάρη στις απευθείας αεροπορικές συνδέσεις με τον κρατικό αερολιμένα «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης.

Στροφή στους gay για χρήμα....


Ανοιγμα στη διεθνή κοινότητα των gay, προκειμένου να αυξηθεί η εισροή εσόδων από τον τουρισμό, είναι έτοιμοι να κάνουν οι ξενοδόχοι της Σκιάθου, αφού η οικονομική κρίση πιέζει ασφυκτικά για την ανάληψη πρωτοβουλιών που θα φέρουν χρήμα στο νησί.

Μάλιστα για το θέμα αυτό πριν από λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε γενική συνέλευση της Ενωσης Ξενοδόχων Σκιάθου, όπου όλοι οι ιδιοκτήτες και επιχειρηματίες του τουρισμού είχαν την ευκαιρία να καταθέσουν τις απόψεις και τις προτάσεις τους ώστε να διευρυνθεί η τουριστική σεζόν του νησιού και να γίνει πόλος έλξης ακόμα και για συγκεκριμένες κατηγορίες επισκεπτών, όπως τα gay ζευγάρια που αναζητούν την ξεκούραση και τη χαλάρωση σε έναν νησιώτικο παράδεισο χωρίς ταμπού και προκαταλήψεις.

Το θέμα συζητήθηκε διεξοδικά και η γενική συνέλευση των ξενοδόχων εξουσιοδότησε ύστερα από ψηφοφορία το διοικητικό συμβούλιο να ενημερωθεί από τους εκπροσώπους της διεθνούς κοινότητας των gay που θα επισκεφθούν το νησί, να διερευνήσει διεξοδικά το ζήτημα, να εξετάσει τις προϋποθέσεις και τις υποδομές που χρειάζονται για τη διοργάνωση τέτοιων εκδηλώσεων καθώς και να ενημερώσει άμεσα όλα τα μέλη με ηλεκτρονικά μηνύματα για τα αποτελέσματα των συζητήσεων.

Στη συνέχεια, σε συνεργασία με τοπικούς φορείς και τη δημοτική αρχή θα επανεξεταστεί το θέμα προκειμένου η οποιαδήποτε ενέργεια να μην προκαλέσει αντιδράσεις από την τοπική κοινωνία και να μη δημιουργηθούν έκτροπα που ενδεχομένως να φέρουν το αντίθετο από το επιθυμητό αποτέλεσμα και να χαλάσουν την εικόνα του νησιού. Η συμμετοχή της πλειονότητας των ξενοδόχων συνετέλεσε στο να αναπτυχθεί παραγωγικός διάλογος σε όλα τα θέματα που αφορούν τον κλάδο.

Οι (πολύ) δύσκολες ώρες της Αννας...


Μετρημένοι στα δάχτυλα είναι οι άνθρωποι που γνωρίζουν ότι τα συνεχή ταξίδια της Αννας Βίσση το καλοκαίρι στην Αμερική δεν έκρυβαν μόνο επαγγελματικές υποχρεώσεις. Η δημοφιλής τραγουδίστρια πέρασε ιδιαίτερα δύσκολες στιγμές αφού εκτός από τις συναυλίες που είχε προγραμματίσει, τελικά δεν κατάφερε να αποφύγει ένα πολύ λεπτό χειρουργείο.

Για την περιπέτειά της αυτή η απόλυτη Ελληνίδα σταρ μίλησε σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε χθες σε κυπριακό κανάλι.

Εχω κάνει εγκλήματα στη φωνή μου, υποστήριξε η Αννα Βίσση στην Ελίτα Μιχαηλίδου, από τις πλέον δημοφιλείς δημοσιογράφους της κυπριακής τηλεόρασης, στην εκπομπή της «Με την Ελίτα» στο κανάλι Sigma. Ολα αυτά τα χρόνια η τραγουδίστρια, όπως δήλωσε, έδινε φωνητικά το απόλυτο των δυνατοτήτων της στην πίστα. Κάτι που, όπως σχολίασε, αποφεύγουν οι περισσότεροι συνάδελφοί της προκειμένου να μην κουράζουν τις φωνητικές τους χορδές. «Πρόσφατα, βρέθηκα κάτω από το νυστέρι για τη φωνή μου» αποκάλυψε η τραγουδίστρια κάνοντας τους πάντες στο στούντιο να «παγώσουν».

Το ρεπορτάζ θέλει την Αννα Βίσση να πέρασε πραγματικά ένα πολύ δύσκολο καλοκαίρι. Υστερα από συνεχείς εξετάσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Αμερική, η τραγουδίστρια δεν απέφυγε τα χειρότερα: μια πολύ λεπτή χειρουργική επέμβαση στις φωνητικές της χορδές. Δίπλα της στο νοσοκομείο βρισκόταν συνέχεια η κόρη της Σοφία και η πολύ καλή φίλη και συνεργάτιδά της Χριστίνα Κρόκος. Είναι λογικό η Αννα Βίσση να ανησύχησε ιδιαίτερα αφού είχε να κάνει με το πολυτιμότερο γι' αυτήν αγαθό: τη φωνή της. «Οχημά» της που χρωματίζεται κυρίως από την ψυχή της.

Η περιπέτειά της όμως τελείωσε αισίως και η Αννα Βίσση αποφάσισε να τη μοιραστεί με τους δεκάδες χιλιάδες Κύπριους θαυμαστές της. Αλλωστε, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, το δεύτερο επεισόδιο από ττο «Αννα Βίσση με αγάπη», το rockumentary με τη ζωή της που θα προβληθεί από τον Alpha, θα είναι αφιερωμένο σε αυτή την περιπέτεια. Θα υπάρχουν σκηνές μέσα από το νοσοκομείο, πολύ προσωπικές στιγμές με την κόρη της, αλλά και με τους θεράποντες ιατρούς της. Στα έξι επεισόδια που θα προβληθούν η Αννα δεν σκοπεύει να κρύψει το παραμικρό. Πληροφορίες θέλουν στον μεγαλύτερο όγκο των επεισοδίων να προβάλλονται εντελώς άγνωστες πτυχές της ζωής της. Βέβαια, ακόμη και τις πιο ακραίες στιγμές της η ίδια τις αντιμετωπίζει με χιούμορ. «Δείτε το και θα γελάσετε πολύ» προτρέπει τους φίλους της.

«Πάντα ρωτώ αν υπάρχει κάτι για το οποίο δεν θέλει να ερωτηθεί ο καλεσμένος μου. Εκείνη ήταν ανοιχτή σε όλα» δήλωσε στην «Espresso» η Ελίτα Μιχαηλίδου και όντως η Αννα Βίσση ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική στη συνέντευξη που της παραχώρησε. «Υπήρξα άπληστη» δήλωσε με αφοπλιστική ειλικρίνεια η δημοφιλής τραγουδίστρια, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι έχει ζήσει μεγάλα διαστήματα δίχως καθόλου χρήματα. «Οταν σκεφτόμουν πώς να βγάλω χρήματα, ακόμη και για τα προς το ζην, έγραφαν για μένα ότι αγόρασα σπίτι στη Νέα Υόρκη!» Εκείνο επίσης που εξέπληξε ιδιαίτερα ήταν η εξομολόγησή της ότι της έχουν ασκήσει βία και κατόρθωσε να το ξεπεράσει με θεραπεία.

Αφού ξεκαθάρισε πως αν ήταν γκέι θα το έλεγε καθαρά, δήλωσε: «Εχω όρεξη να ξαναερωτευτώ. Είμαι έτοιμη να ερωτευτώ τώρα. Είμαι κορίτσι των σχέσεων!» Ιδιαίτερα συγκινητικό, με καθαρά εσώψυχη διάθεση, είναι το κομμάτι που αναφέρεται στον πρώην σύζυγό της Νίκο Καρβέλα: «Ο χωρισμός από τον Νίκο ήταν ό,τι χειρότερο συνέβη στην καρδιά μου. Είχαμε απομονωθεί πολύ απ' όλους όταν ήμασταν μαζί, τα κάναμε όλα παρέα, ήταν ο καλύτερός μου φίλος και είναι ακόμη. Ο χωρισμός μου από τον Νίκο με απελευθέρωσε, είπαμε αλήθειες και βοήθησε ο ένας τον άλλον να το ξεπεράσουμε. Πέρασαν ολόκληροι μήνες χωρίς να έχω νέα του Νίκου... Αυτό που είχαμε μας τελείωσε ταυτόχρονα, το συνειδητοποιήσαμε μαζί».

Βρετανοί ομοφυλόφιλοι -ξανά-παντρεύτηκαν στην Κρήτη!


Η πρώτη -αν και άτυπη νομικά- γαμήλια τελετή

Η πρώτη -αν και άτυπη νομικά- γαμήλια τελετή ανάμεσα σε ζευγάρι ομοφυλοφίλων στην Κρήτη, έγινε το απόγευμα της Παρασκευης σε ξενοδοχείο στο Μάλεμε Χανίων...

Όπως αναφέρει το flashnews.gr δύο Βρετανοί, 38 και 44 ετών, οι οποίοι είχαν παντευτεί με πολιτικό γάμο στο Μάνσεστερ πριν απο τρείς μήνες, επανέλαβαν την γαμήλια τελετή στα Χανιά με αφορμή και την δεξίωση που έκαναν για συγγενείς και φίλους.

Το ζευγάρι έφτασε στον χώρο του ξενοδοχείου με αυτοκίνητο διακοσμημένο, άκουσε τις ευχές από τους γονείς, που διάβασαν το κείμενο που αφορά τους πολιτικούς γάμους, αντάλλαξαν δακτυλίδια με τους κουμπάρους και στη συνέχεια υπέγραψαν το χαρτί του γάμου.

Μετά τις γαμήλιες φωτογραφίες στην παραλία του Μάλεμε ακολούθησε δεξίωση με αγγλική και κρητική μουσική, ενώ στους καλεσμένους προσφέρθηκαν παραδοσιακά πιάτα όπως καλιτσούνια, ντολμαδάκια, ποικιλία κρεατικών κ.ά.

Οι δύο άντρες, ο 44χρονος Ίαν και ο 38χρονος Πωλ, διατηρούσαν σχέση εδώ και 10 χρόνια και τα τελευταία καλοκαίρια έρχονταν διαρκώς στην Κρήτη.

"Τα παιδιά ήθελαν να κάνουν τον γάμο τους στην Κρήτη αλλά επειδή το θέμα με τους γάμους ομοφυλοφίλων δεν έχει ξεκαθαρίσει, έκαναν την τελετή στο Μάντσεστερ, την επανέλαβαν στην Κρήτη και ακολούθησε πάρτι" ανάφερε ο κ. Μάρτιν Σόοζ πατέρας του Πωλ.

Ο ίδιος επισήμανε πως "είμαστε ενθουσιασμένοι από το ξενοδοχείο και τους ανθρώπους του που είναι σαν δεύτερη οικογένεια για τα παιδιά που έρχονται συνέχεια εδώ".

Η μητέρα του Πωλ, Μάργκαρετ Σόοζ, επισήμανε από την πλευρά της πως "οι γάμοι μεταξύ gay ζευγαριών αποτελούν μια πραγματικότητα που πρέπει να την αποδεχθούμε. Είμαι σίγουρη ότι αν μπορούσαν να γίνονταν κανονικά γάμοι σε όλα τα Δημαρχεία της χώρας πάρα πολλά gay ζευγάρια θα επέλεγαν την Ελλάδα για τους γάμους τους και αυτό θα βοηθούσε πολύ τον τουρισμό σας".

Στην τελετή και στην δεξίωση παρευρέθησαν και άλλοι τουρίστες που διεμένουν αυτή την περίοδο στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο.
newsit

Είναι το Βερολίνο η «πόλη των gay»; Ποιά τα καλύτερα στέκια για διασκέδαση;

Αυτή η σύνοψη δεν είναι διαθέσιμη. Κάντε κλικ εδώ, για να δείτε την ανάρτηση.

Έγινε gay ύστερα από εγκεφαλικό επεισόδιο


O Chris Birch είχε μέχρι πρότινος μία φυσιολογική ζωή, ήταν υπάλληλος σε μια τράπεζα και ετοιμαζόταν να παντρευτεί την αγαπημένη του. Ένα «χτύπημα» της μοίρας, όμως, του άλλαξε τα σχέδια. Ο νεαρός άνδρας υπέστη εγκεφαλικό, με αποτέλεσμα να κινδυνέψει η ζωή του.

Μόλις συνήλθε από το εγκεφαλικό, παραιτήθηκε από τη δουλειά του, μίσησε όσο δεν πάει τον αθλητισμό, που τόσο λάτρευε, και δήλωσε στην οικογένειά του πως πλέον είναι ομοφυλόφιλος. Η μητέρα του δεν μπορεί να αναγνωρίσει το παιδί της, το οποίο πλέον εργάζεται ως κομμωτής.

«Όταν κοιτώ παλιές φωτογραφίες, πριν από το εγκεφαλικό, βλέπω έναν εντελώς διαφορετικό άνθρωπο.

Πάντα μου άρεσαν οι γυναίκες και δεν είχα κανένα πρόβλημα στα ραντεβού μου. Η μεγαλύτερη σχέση που είχα ήταν με την πρώην μου, την Jemma» αποκαλύπτει στη «Mirror» ο 26χρονος Chris.

Ωστόσο, το 2005 είχαν έναν έντονο τσακωμό που τους χώρισε. Ο Chris, για να ξεχαστεί, πήγε με τους φίλους του σε μια παμπ. Το απόγευμα πήγαν να παίξουν μπάλα, όταν ξαφνικά ένιωσε πόνο σε όλο του το κορμί και αμέσως μετά τα πάντα μαύρισαν.

«Το πρώτο πράγμα που θυμάμαι, όταν άνοιξα τα μάτια μου, ήταν η μητέρα μου, που στεκόταν πάνω από το κρεβάτι του νοσοκομείου. Οι γιατροί μού εξήγησαν πως θα χρειαζόμουν μήνες για να επανέλθω. Όταν επέστρεψα σπίτι, έκανα φυσικοθεραπείες, έμαθα από την αρχή να περπατάω, να τρώω και να μιλάω» θυμάται.

Ο ίδιος αναφέρει πως, όταν οι φίλοι του τον επισκέπτονταν, διαπίστωσε πως δεν είχε να πει κάτι μαζί τους. Δεν τον ενδιέφερε πλέον το ράγκμπι, ούτε να παρακολουθεί ποδόσφαιρο, ούτε να πηγαίνει σε παμπ.

«Όλοι μου έλεγαν πόσο έχω αλλάξει, πόσο σαρκαστικός έχω γίνει, αλλά εγώ ένιωθα φυσιολογικά. Έτσι, ξέκοψα από τους παλιούς φίλους μου που δεν αποδέχονταν αυτό που πλέον είμαι» συμπληρώνει.

Ο Chris άρχισε να καταλαβαίνει ότι είναι gay, όταν είδε μια διαφήμιση με έναν άνδρα που τον τράβηξε σεξουαλικά. «Ξετρελάθηκα όταν τον είδα» τονίζει. Μάλιστα, τους τελευταίους 18 μήνες διατηρεί δεσμό με έναν 19χρονο.

Ακόμη διαπίστωσε πως η δουλειά του στην τράπεζα ήταν τόσο βαρετή που την άφησε και έγινε κομμωτής.

Επισημαίνει πως ο αδελφός του είναι ο μόνος που τον καταλαβαίνει και τον στηρίζει από τους συγγενείς τους, ωστόσο προσθέτει πως η οικογένειά του προσπαθεί να συνηθίσει τον νέο Chris.