Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

"Δεν ξέρατε ότι όλοι οι χαρακτήρες που υποδύομαι είναι...;"


Ένας σκληροτράχηλος «μοναχικός καβαλάρης» και αδίστακτος «πειρατής»...
σπεύδει, με το ερχομό της νέας χρονιάς,να ευχαριστήσει τη γυναίκα του, που τον ανέχεται. Σε ένα μήνα ο σταρ Τζόνι Ντεπ και η σύζυγος του Άμπερ Χερντ θα γιορτάσουν την πρώτη επέτειο του γάμου τους. Ο Ντεπ έχει αρχίσει από τώρα να της κάνει δώρα και να αναγνωρίζει τις… θυσίες της.

«Θέλω να ευχαριστήσω τη γυναίκα μου Άμπερ που με ανέχεται, που ζει με όλους αυτούς τους χαρακτήρες (αναφέρθηκε στους διαφορετικούς ρόλους που υποδύεται στις ταινίες), το οποίο δεν είναι εύκολο» είπε ο πρωταγωνιστής του «Black Mass» παραλαμβάνοντας το βραβείο Desert Palm Achievement, στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Παλμ Σπρινγκς.

«Είναι δύσκολο για μένα, πρέπει να είναι δύσκολο και για 'κείνη» λέει ο ερωτευμένος Ντεπ.

Ο ηθοποιός δηλώνει -με ένα χαμόγελο- πολύ τυχερός που έχει δίπλα του την Άμπερ. Για τον Ντεπ μέτρησε το γεγονός ότι η σύζυγος του λατρεύει τα μπλουζ, είναι βιβλιοφάγος και συνδυάζει ομορφιά και εξυπνάδα.

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του, στη διάρκεια της βράβευσης του, αποκάλυψε επίσης πως λίγο έλειψε να απολυθεί από την πρώτη ταινία των πειρατών της Καραϊβικής. Είχαν σκεφτεί να βάλουν υπότιτλους διότι δεν καταλάβαιναν τι έλεγε ο Τζακ Σπάροου.

«Ο χαρακτήρας είναι μεθυσμένος ή γκέι;» ρώτησε ο τότε διευθύνων σύμβουλος της Disney. Κι ο Ντεπ απάντησε αποστομωτικά «δεν ξέρατε ότι όλοι οι χαρακτήρες που υποδύομαι είναι γκέι;»