Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Χημική δίαιτα 15 κιλών ανά μήνα του Χούμπλικ

Χημική δίαιτα 15 κιλών ανά μήνα. Χάστε κιλά εύκολα και γρήγορα!

Επιτρέπονται:
Όλα τα κρέατα: αρνί, μοσχάρι, κουνέλι, χοιρινό, πάπια, χήνα κότα, γαλοπούλα, συκωταριά μαγειρεμένα και τηγανητά ακόμα αλλά όχι αλευρωμένα. Όλα τα ψάρια και τα θαλασσινά. Επιτρέπονται λουκάνικα χωριάτικα, καπνιστά κρέατα και ψάρια. Κολοκυθάκια, μελιτζάνες, πιπεριές όλες οι ποικιλίες, ντομάτες, κρεμμύδια φρέσκα και ξερά, σκόρδο, αγκινάρες, μπρόκολο, σπανάκι, μανιτάρια, βλήτα, αντίδια, ραδίκια, πράσο, λάχανο και τουρσί, κουνουπίδι, ρόκα, αγγούρι, λαχανάκια Βρυξελλών, σπαράγγια, μαϊντανό, άνηθος, μάραθος, , όλα τα βότανα και μπαχαρικά, αλάτι, ελαιόλαδο, ζωμοί σε κύβο, ξύδι, μηλόξιδο, κρασόξιδο, χυμό λεμονιού, Αυγολέμονο. Σάλτσα φρέσκιας ντομάτας.
Επιτρέπεται για ποτό: Ζαχαρίνη, Σόδα χ. περιορισμό, καφές κρύος το καλοκαίρι -ζεστός τον χειμώνα. Πράσινο και μαύρο τσάι, λουίζα, ιβίσκος κόκκινος για πρωί βαλεριάνα, χαμομήλι για βράδυ. Μέλι μόνο σε περιπτώσεις δυσκοιλιότητας. Από φρούτα ανά 7 μέρες: λίγα βερίκοκα ή γκρέιπφρουτ κίτρινο. Ποτά ανά 7 μέρες κρασί λευκό, βότκα, ουίσκι.
απαγορεύονται:
πατάτες, χυμοί, ρύζια, ψωμιά, φρυγανιές, σόγια, γαλακτοκομικά κάθε είδους (φυτικά και λάιτ) αρακάς, κουκιά, ρεβύθια, φασόλια ξερά και φρέσκα, ξηροί καρποί, σοκολάτα, κορν φλέικς, δημητριακά πρωινού, βούτυρο, μαρμελάδες, μέλι, ζάχαρη, ξύδι βαλσάμικο, χυμός λεμόνι του εμπορίου, άλευρα κάθε είδους, σαλάμια και κάθε είδος επεξεργασίας με άμυλα. όλα τα τυριά ακόμα και τα φυτικά, καλαμπόκι. Στην δίαιτα αυτή ο παχύσαρκος πρέπει να τρώει ποσότητα ανάλογα με το σωματικό βάρος που έχει τώρα και όχι με αυτό που θέλει να φτάσει. Καθώς χάνουμε κιλά μειώνουμε τις μερίδες μας, αλλά όχι από την αρχή. Το φαγητό μας το ετοιμάζουμε εμείς και όχι η μαμά ή ο σύντροφός μας. Εσύ είσαι ο-η υπεύθυνος για το βάρος σου και κανείς άλλος. Ψωνίζουμε κάθε μέρα τι θα φάμε και όχι 1 φορά την βδομάδα. Περπατάμε, αποφεύγουμε την tv, παρκάρουμε μακρυά από το σπίτι κάνουμε αφρόλουτρο αντί για ντους, πλένουμε κάθε μέρα τα δόντια μας, δεν ανακοινώνουμε σε φίλους ότι κάνουμε δίαιτα εκτός αν μας στηρίζουν και δεν μας παρασέρνουν. Βλέπουμε μια κωμωδία αντί για δραματικό. Δεν ζυγιζόμαστε κάθε μέρα αλλά μετράμε τους πόντους καθημερινά που χάνουμε και τους σημειώνουμε για να μην απογοητευτούμε όταν δεν βλέπουμε μια μέρα την ζυγαριά να κατεβαίνει. Ο εγκέφαλος όταν δεν του δίνουμε υδατάνθρακες κάνει για λίγο κατακράτηση των σωματικών υγρών αλλά συνεχίζει να καίει λίπος. Επιλέγουμε να πιούμε πολύ κρύο τον καφέ η τσάι μας. Τρώμε ζεστό αλλά όχι καυτό το φαγητό μας και δροσερή την σαλάτα μας. Κάνει περισσότερες καύσεις ο οργανισμός προσπαθώντας να εξισορροπήσει την θερμοκρασία στο στομάχι μας. Οι τσίχλες του εμπορίου έχουν άμυλο και απαγορεύονται. Συμβουλευτείτε έναν φαρμακοποιό πριν πάρετε τσίχλες ή καραμέλες διαίτης, αποφύγετε τα χρωματισμένα τεχνητά τρόφιμα και ποτά. Οι γυναίκες κατά την διάρκεια της περιόδου (Από 1-3 κιλά κατακράτηση) καλό είναι να μην απογοητεύονται αν εκείνες τις μέρες δεν χάνουν βάρος καθώς ο οργανισμός συσσωρεύει υγρά για να αναπαράγει το αίμα που θα χαθεί. Το ζύγισμα πρέπει να γίνεται σωστά και όχι ότι ώρα θυμηθούμε! Ξυπνάμε το πρωί με ένα καλό τέντωμα στο κρεββάτι μας. Σηκωνόμαστε και κάνουμε διατάσεις. Ετοιμάζουμε καφέ και πρωινό και μετά πάμε τουαλέτα. Βγάζουμε όλα τα ρούχα μας για να ζυγιστούμε. Το σώμα μας χρειάζεται 10 λεπτά όρθιο και με κίνηση το πρωί για να κατανεμηθούν σωστά τα υγρά του και να μας δείξει το σωστό βάρος. Η χρήση πολυβιταμινών είναι προαιρετική. Ο γιατρός τονίζει ότι το φαγητό μας πρέπει να είναι νόστιμο και καλομαγειρεμένο.
Happy day: 7-8 μέρα ξεκουράζουμε τον εγκέφαλο μας. Το πρωί τρώμε γκρέιπ φρουτ ή βερίκοκα ή ροδάκινα ακόμα και κομπόστα. Το μεσημέρι λίγο τυρί με το σύνηθες φαγητό μας. Το βράδυ βγαίνουμε ΕΞΩ. Πίνουμε με λαχανικά το ποτό μας: βότκα, ουίσκι, κρασί λευκό, μπίρα αλλά χωρίς αναψυκτικό και ζάχαρη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Η έλλειψη αλκοόλ αυτών των ημερών που έχουν προηγηθεί θα μας ζαλίσει πολύ περισσότερο από ότι συνήθως. Επομένως με μέτρο! Η δίαιτα έχει σίγουρα αποτελέσματα και σε άτομα χωρίς προβλήματα υγείας είναι η ιδανική! Καλή επιτυχία.