Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Στα πράσα ηθοποιός για πορνεία


Σοκ στον καλλιτεχνικό χώρο από τη σύλληψη γνωστού ηθοποιού και μοντέλου για πορνεία. O ηθοποιός πιάστηκε «στα πράσα» να προσφέρει (με ταρίφα 250-400 ευρώ) τις ερωτικές του υπηρεσίες... αυστηρά σε άνδρες.

Η είδηση σύλληψης του πανέμορφου νεαρού, που είχε μάλιστα και τον τίτλο του... γυναικοκατακτητή, έσκασε σαν βόμβα στην πόλη και έγινε αμέσως το πρώτο θέμα συζήτησης στους καλλιτεχνικούς αλλά και τους κοσμικούς κύκλους. Αν και ο ηθοποιός-μοντέλο είχε κατά καιρούς εκφράσει την υποστήριξη του στα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων, πλην όμως δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα να σχολιαστεί η προσωπική του ζωή, καθώς ήταν ιδιαίτερα προσεκτικός στον δημόσιο βίο του. Ο ίδιος φρόντιζε να κρατά χαμηλούς τόνους και τίποτα από όσα λέει ή κάνει να μην προδίδει τη «δεύτερη ζωή» που ζούσε τις νύχτες.

Ολα αυτά όμως άλλαξαν μέσα σε μία νύχτα. Η αστυνομία είχε ήδη πληροφορίες για νεαρό γνωστό ηθοποιό ο οποίος -μέσω γνωστής ιστοσελίδας- διαφημίζει τα... προσόντα του και προσφέρει βραδιές αχαλίνωτου σεξ έναντι αδράς αμοιβής μόνο σε άνδρες!

Τα «λαγωνικά» της Ασφάλειας δεν έχασαν χρόνο. «Η πληροφορία ήταν συγκεκριμένη, αλλά δεν είχε πολλές λεπτομέρειες. Επρεπε να γίνει έρευνα. Ομως, υπάρχουν αξιωματικοί που γνωρίζουν πάρα πολύ καλά πώς να φθάνουν στην... πηγή», είπε χαρακτηριστικά στην «Espresso» συνάδελφος των αστυνομικών που έπιασαν στα πράσα τον γνωστό ηθοποιό να εκδίδεται.

Οι ειδικευμένοι σε τέτοιες περιπτώσεις άντρες της Ασφάλειας κατάφεραν να εντοπίσουν τη φωτοαγγελία του Ελληνα ζεν πρεμιέ σε ευρωπαϊκή ιστοσελίδα όπου διαφημίζονται άνδρες που προσφέρουν τις ερωτικές τους υπηρεσίες μόνο σε άνδρες, Μάλιστα, το σχόλιο που συνόδευε τη φωτογραφία του γνωστού ηθοποιού και μοντέλου ήταν ιδιαίτερα «πιπεράτο» και σκανδαλιστικό!

Ετσι, άμεσα τέθηκε σε εφαρμογή το πλάνο για τη σύλληψή του. Αστυνομικός του Τμήματος Ηθών πήρε τηλέφωνο στο νούμερο που συνόδευε τη φωτοαγγελία του γνωστού ηθοποιού. Αφού του συστήθηκε ως γνωστός επιχειρηματίας, του εξήγησε ότι επιθυμεί να έλθει σε επαφή μαζί του, διατηρώντας όμως την ανωνυμία του.

Το ραντεβού κλείστηκε σε σουίτα γνωστού ξενοδοχείου των Αθηνών. Τόσο ο αστυνομικός όσο και ο γνωστός ηθοποιός ήταν στο ραντεβού τους... Αγγλοι. Μάλιστα, το ποσό που είχε συμφωνηθεί δεν ήταν ευκαταφρόνητο, αφού είχε «κλείσει» στα 300 ευρώ για μία ώρα ερωτικής συνεύρεσης. Ανέβηκαν μαζί στη σουίτα, χωρίς το γνωστό μοντέλο να καταλάβει πως ο άνθρωπος στον οποίο θα πρόσφερε τα... προσόντα του ήταν ο ίδιος που θα έβαζε τέλος στην καριέρα που είχε επιλέξει, αυτή της πορνείας. Οταν ο γνωστός ηθοποιός πήρε «μπροστάντζα» τα χρήματα, κατάλαβε πως όλα είχαν τελειώσει, καθώς είδε να... φιγουράρουν στους καρπούς των χεριών του τα μεταλλικά βραχιόλια από τις χειροπέδες που του πέρασε ο άντρας του Τμήματος Ηθών.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», ανάμεσα στα ονόματα που ήταν αποθηκευμένα στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή του γνωστού ηθοποιού οι αστυνομικοί βρήκαν και ονόματα ανθρώπων υπεράνω πάσης υποψίας, οι οποίοι φαίνεται πως είχαν πληρώσει 300 και 400 ευρώ για να περάσουν μία ώρα ερωτικού παροξυσμού με τον όμορφο νεαρό.


Η ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ

Ο νεαρός ηθοποιός και μοντέλο είχε όλα τα φόντα να κάνει μεγάλη καριέρα στο μόντελινγκ και στο θέατρο, καθώς είχε σπουδές πανεπιστημιακού επιπέδου, ενώ είχε αποφοιτήσει και από τη σχολή θεάτρου μεγάλου Ελληνα ηθοποιού, που έχει αφήσει ανεξίτηλα τα σημάδια του στα σανίδια των θεάτρων της Αθήνας.

Μάλιστα, είχε παίξει πρόσφατα σε θεατρική παράσταση η οποία είχε προκαλέσει σάλο για τις τολμηρές σκηνές της. Παράλληλα, είχε λάβει μέρος στην παρουσίαση ρούχων γνωστών σχεδιαστών, ενώ και για το άμεσο μέλλον είχε προτάσεις για συνεργασίες τόσο στο θέατρο και την τηλεόραση όσο και στην πασαρέλα. Ομως, ο ίδιος είχε επιλέξει να εκδίδει τον εαυτό του έναντι αμοιβής, με αποτέλεσμα να βρεθεί τελικά αντιμέτωπος με τον εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη για πορνεία.

"Είχα σχέση με δύο ποδοσφαιριστές"!



Νέο ροζ σκάνδαλο "τσουρουφλίζει" το ιταλικό ποδόσφαιρο, με πασίγνωστο Ιταλό δημοσιογράφο να αποκαλύπτει πως είχε ερωτική σχέση με δύο παίκτες, εκ των οποίων ο ένας αγωνίζεται στην Serie A!
Μετά από τις καυτές αποκαλύψεις του Πάολο Κολόμπο αναφορικά... με τους αρκετούς γκέι παίκτες μέσα στη Γιουβέντους οι οποίες είδαν το φως της δημοσιότητας πριν μερικές ημέρες, ένα νέο ροζ σκάνδαλο έρχεται να προκαλέσει αναταραχή στο ιταλικό ποδόσφαιρο.

"Δράστης" αυτή τη φορά ήταν ο... Αλεσάντρο Τσέκι Παόνε, με τον διάσημο δημοσιογράφο και τηλεπαρουσιαστή να "βγάζει στη φορά" κατά τη διάρκεια τοκ-σόου (θέμα του η άνιση μεταχείριση των ομοφυλόφιλων) ότι στο παρελθόν είχε ερωτική σχέση με δύο ποδοσφαιριστές!

"Είχα δύο πολύ όμορφες ιστορίες με ποδοσφαιριστές που δυστυχώς κατέληξαν σε ναυάγιο επειδή ήταν υποχρεωμένοι να κρατήσουν μυστική αυτή την αγάπη υπό τον φόβο των αποδυτηρίων, των οπαδών και των συναδέλφων τους.

Ο ένας από τους δύο παίκτες αγωνίζεται στη Serie A και ο άλλος στην C1. O ένας έχει μία ψεύτικη σύζυγο και ο άλλος μία ψεύτικη αρραβωνιαστικιά", δήλωσε χαρακτηριστικά ο 49άχρονος Τσέκι, ο οποίος έχει δηλώσει ανοιχτά εδώ και χρόνια πως έλκεται ερωτικά τόσο από άνδρες όσο και από γυναίκες.

http://oichalia.blogspot.com