Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Ρίκι Μάρτιν «Θα παντρευτώ όταν νομιμοποιηθούν οι γάμοι μεταξύ των ομοφυλόφιλων στην πατρίδα μου»

Ρίκι Μάρτιν

Ο Ρίκι Μάρτιν δήλωσε ότι δεν πρόκειται να σκεφτεί το ενδεχόμενο να παντρευτεί αν δεν νομιμοποιηθούν οι γάμοι μεταξύ των ατόμων του ίδιου φύλου στην πατρίδα του, το Πουέρτο Ρίκο.

Ο 39χρονος τραγουδιστής, που αποκάλυψε μόλις πριν από μερικούς μήνες ότι είναι ομοφυλόφιλος: «Έχω σχέση αυτή την περίοδο, αλλά δεν σκεφτόμαστε το γάμο ακόμη. Είμαστε μαζί τρία χρόνια, αλλά ακόμη εξελίσσεται η σχέση μας. Δυστυχώς, δεν έχουμε τη δυνατότητα να παντρευτούμε στη χώρα μας. Θα μπορούσαμε να πάμε στη Βρετανία ή την Ισπανία ή την Αργεντινή, αλλά δεν είναι αυτό που θέλω. Θέλω να έχω τα ίδια δικαιώματα με όλους τους άλλους στη χώρα μου. Θέλω να παντρευτώ στο νησί που γεννήθηκα και θα πεθάνω».

Ο Μάρτιν είναι πατέρας των 2χρονων διδύμων Ματέο και Βαλεντίνο, στους οποίους ελπίζει να διδάξει να αποδέχονται όλους τους ανθρώπους όταν μεγαλώσουν. «Πρέπει να καταλάβουν ότι οι σχέσεις χτίζονται με βάση την αγάπη και το σεβασμό. Αυτά θέλω να πω στα παιδιά μου. Θα ρωτήσουν πού είναι μαμά τους και θα τους πω ότι δεν αποτελούνται όλες οι οικογένειες από μαμά και μπαμπά. Μερικές οικογένειες αποτελούνται από δύο μαμάδες ή από δύο μπαμπάδες ή από μία μαμά ή έναν μπαμπά, και αυτή είναι η ομορφιά της σύγχρονης οικογένειας».

Η όμορφη μαθήτρια που έγινε δολοφόνος!


Στην τρυφερή ηλικία των 18, η Ruby Thomas από το Λονδίνο, επιτέθηκε με απίστευτη αγριότητα σε έναν 62χρονο ομοφυλόφιλο...
δημόσιο υπάλληλο, απλά επειδή περπατούσε στο δρόμο, χέρι-χέρι με έναν άλλο άντρα.

Η νεαρή κοπέλα και ο φίλος της επέστρεφαν από ένα πάρτι όταν είδαν, στην Trafalgar Square, τον άτυχο Ian Baynham.

Μεθυσμένη η Ruby άρχισε να βρίζει τον 62χρονο ανάμεσα σε δεκάδες τουρίστες που περνούσαν εκείνη την ώρα από το δρόμο.

Στη συνέχεια ανέλαβε ο φίλος της που με μια μπουνιά στο πρόσωπο τον έριξε στο έδαφος. Το τελειωτικό χτύπημα όμως ήθελε να το δώσει η ίδια η 18χρονη. Με απίστευτη μανία και μίσος, η Ruby Thomas κλώτσησε τον άντρα στο πρόσωπο.

Αμέσως μετά το συμβάν, η παρέα έφυγε τρέχοντας και λίγα λεπτά αργότερα, μια κάμερα σε ασανσέρ κοντινού κτιρίου, τους κατέγραψε να γελούν σαν να μην είχε συμβεί τίποτε.

Στις 13 Οκτωβρίου, λίγες μόνο ημέρες μετά την επίθεση, ο 62χρονος δημόσιος υπάλληλος υπέκυψε στα τραύματα του.

Την Πέμπτη το δικαστήριο του Old Bailey έκρινε την 18χρονη και τον φίλο της ένοχους για την ανθρωποκτονία του Ian Baynham.

Το περίεργο είναι ότι πριν επτά χρόνια, ο πατέρας της κοπέλας είχε καταδικαστεί για ανθρωποκτονία στο ίδιο δικαστήριο

protothema.gr