Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Priest-Ο Ιερεας


Ενας gay Ιερεας με ενα μεγαλο μυστικο και μια κρυφη ζωη.

In a world of rituals, in a place of secrets, a man must choose between keeping the faith and exposing the truth.


Ελληνικοί Υπότιτλοι

http://rapidshare.com/files/376360381/_______________.part1.rar
http://rapidshare.com/files/376369096/_______________.part2.rar
http://rapidshare.com/files/376374327/_______________.part3.rar

Το πρώτο λεσβιακό ζευγάρι απέκτησε παιδί και επισήμως


Ένα λεσβιακό ζευγάρι στη Βρετανία και συγκεκριμένα η Natalie Woods και η σύντροφός της Elizabeth Knowles κατάφεραν να υπογράψουν από κοινού το πιστοποιητικό γέννησης της κόρης τους Lily- May Betty Woods.

Να τονίσουμε πως είναι η πρώτη επίσημη καταγραφή, μετά από 200 χρόνια προσπαθειών, όπου επιτρέπει σε ένα ομοφυλοφιλικό ζευγάρι να ονομάζονται και επίσημα γονείς.
Η 38χρονη Natalie Woods είναι αυτή που έφερε στον κόσμο την κόρη τους, ενώ και οι δύο αρνήθηκαν να αποκαλύψουν το όνομα του πατέρα, καθώς σύμφωνα με εκείνες η κόρη τους δεν χρειάζεται πατέρα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, το 2008 πέρασε ένας νόμος στη Βρετανία όπου επιτρέπει σε άτομα του ίδιου φύλου να είναι και επίσημα γονείς ενός παιδιού.pigi stifora

Ομοφυλόφιλοι εναντίον Έλληνα υπουργού



Ομογενής υπουργός κατηγορήθηκε ότι προωθεί ακόμα και την δολοφονία ομοφυλόφιλων επειδή ζήτησε να μην κάνουν δημόσια έρωτα κάποιοι σε χώρο όπου συχνάζουν και παιδιά.

Συγκεκριμένα μια επιστολή του ομογενή υπουργού Εμπορίου και Μικρών Επιχειρήσεων της Νότιας Αυστραλίας κ. Τομ Κουτσαντώνη, που στάλθηκε προεκλογικά στους ψηφοφόρους της περιοχής του, εξόργισε τον Γκάρι Μπαρνς, ακτιβιστή για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων που λέει ότι η επιστολή μπορεί να προκαλέσει επεισόδια βίας κατά των ομοφυλοφίλων ακόμα και τον θάνατό τους.

Ο κ. Κουτσαντώνης, σε επιστολή του προς τους ψηφοφόρους της έδρας του, αναφερόταν στην κατάσταση που επικρατεί τις νύχτες στο Πάρκο Apex της περιοχής West Beach της Αδελαίδας.

Στο γράμμα αναφερόταν ότι το πάρκο χρησιμοποιείται ως χώρος συνάντησης ομοφυλοφίλων και ότι είναι διάσπαρτο από χρησιμοποιημένα προφυλακτικά, μπουκαλάκια λιπαντικών ερωτικών περιπτύξεων και υγρά χαρτομάντιλα. Επίσης, στο γράμμα αναφερόταν ότι όσοι συχνάζουν τις νύχτες στο πάρκο δεν σέβονται τους υπόλοιπους πολίτες και τις οικογένειές τους. Ο κ. Κουτσαντώνης, μέσα από το γράμμα του, ζητούσε από τους πολίτες να παίρνουν τον αριθμό της πινακίδας αυτοκινήτων που σύχναζαν στο πάρκο και να δίνουν τα στοιχεία στην αστυνομία.

Τώρα ο κ. Μπαρνς λέει ότι τα όσα είπε ο κ. Κουτσαντώνης μπορεί να οδηγήσουν ακόμα και σε δολοφονία κάποιου ομοφυλόφιλου που συχνάζει στο πάρκο, από κάποιο άτομο που μισεί τους ομοφυλόφιλους και ζητά την παραίτηση του κ. Κουτσαντώνη από την υπουργική του θέση και ήδη παραπονέθηκε στην Επιτροπή Ίσων Ευκαιριών.

Ο κ. Μπαρνς κατηγόρησε τον κ. Κουτσαντώνη για ρατσιστική συμπεριφορά. Ο ομογενής πολιτικός όμως αρνείται κατηγορηματικά τα όσα του καταλογίζει ο κ. Μπαρνς. "Δεν πρόκειται για ρατσιστική αντιμετώπιση των ομοφυλοφίλων εκ μέρους μου. Το να επιδίδεται κανείς σε ερωτική πράξη σε δημόσιους χώρους όπου συχνάζουν παιδιά είναι λάθος είτε είναι ομοφυλόφιλος είτε όχι. Τέτοιου είδους συμπεριφορά είναι παράνομη. Την ίδια στιγμή, η έλλειψη σεβασμού προς το πάρκο από τους νυχτερινούς του θιασώτες εγκυμονεί κινδύνους και για την Δημόσια Υγεία", είπε ο ομογενής υπουργός.pigi:stifora