Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2009

Queer as Folk Music Video - Love Story-Brian and Justin

H ομιλία της Lady Gaga στην Ουάστιγκτον υπέρ των δικαιωμάτων των ομοφυλόφιλων


Η Lady Gaga συμμετείχε στην διαδήλωση για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων και τάχθηκε υπέρ της δημιουργίας ενός κόσμου που θα ανήκει στους νέους, στη νέα γενιά, χωρίς τα σύνδρομα του παρελθόντος. Μάλιστα ανέφερε ότι είναι τυχερή γιατί η ίδια έχει το μεγαλύτερο gay κοινό στον κόσμο.

«Ελεύθερα, καταθλιπτικοί ή gay»


Η αυτοκτονία του Ρόμπερτ Ένκε επειδή έπασχε από κατάθλιψη επανέφερε στην επικαιρότητα τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν αρκετοί ποδοσφαιριστές. Με το μοιραίο να έχει ήδη συμβεί, αυτό που θέλουν πλέον οι αρμόδιοι είναι να......αποτρέψουν το ενδεχόμενο να γίνει ξανά κάτι τέτοιο και ο πρόεδρος της γερμανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Τέο Σβάντσιγκερ, τόνισε ότι οι ποδοσφαιριστές που είναι καταθλιπτικοί ή gay δε θα πρέπει να νιώθουν καμία πίεση πλέον.


«Οπως είπε η Τερέζα Ένκε, ο Ρόμπερτ ένιωθε έντονη πίεση επειδή υπέφερε από κατάθλιψη και φοβόταν ότι αν γίνει γνωστό αυτό, ο κόσμος θα το εκλάβει ως αδυναμία. Φοβόταν τόσο πολύ, που πίστευε ότι θα εξαφανιζόταν από το ποδόσφαιρο, το οποίο αγαπούσε πολύ. Γίνεται αντιληπτό, λοιπόν, ότι θα πρέπει να καταλάβουν οι ποδοσφαιριστές πλέον ότι δε θα πρέπει να φοβούνται. Δε θα πρέπει να υπάρχουν ταμπού για όσους έχουν ψυχολογικά προβλήματα, ή για όσους είναι ομοφυλόφιλοι. Κι αυτοί νιώθουν αυτή την πίεση και δε θα πρέπει. Το μόνο που θα πρέπει να σκεφτόμαστε όλοι είναι ο σεβασμός στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια», τόνισε ο Σβάντσιγκερ.

http://www.gazzetta.gr

Κόμικ με gay σούπερ ήρωες!


Το πρώτο κόμικ με ομοφυλόφιλους υπερ-ήρωες είναι γεγονός!
Το Spandex είναι η ιστοριία μιας ομάδας υπερ-ηρώων που σώζει τον κόσμο, αλλά είναι και gay!
Μπορεί να μην έχει καμία σχέση με την υπόθεση, αλλά αν δεν προκαλέσει πώς θα πουλήσει;
Τι διαφορά θα έχει δηλαδή ο ομοφυλόφιλος Liberty...
από τον Superman;
(και που ξέρουμε ότι όλοι οι προηγούμενοι ήρωες ήταν straight;)
Εκτός από την εμφάνιση φαντάζομαι καμία διαφορά.
(εκτός κι αν την πέφτει στους άλλους υπερ-ήρωες)
Με λίγα λόγια, περιπέτεια και πρόκληση μαζί.Άσκοπη πρόκληση φυσικά, καθώς δε ζούμε στην δεκαετία του '50 να μας εκπλήσσουν οι σεξουαλικές προτιμήσεις του άλλου.
Νομίζουν ότι στοχεύουν στους gay με τέτοιου είδους κόμικ;
Τι άλλο θα δούμε....
http://mediasoup.gr/

Το gay φιλί του Λάμπη Λιβιεράτου!


Το gay φιλί του Λάμπη που αφήνει άφωνο το κοινό! Για τις ανάγκες του ρόλου του στην παράσταση «Φόνος μετά μουσικής» -που παίζεται στη Θεατρική Σκηνή «Ζωή Λάσκαρη»- ο δημοφιλής ηθοποιός και τραγουδιστής Λάμπης Λιβιεράτος φιλάει στο στόμα τον συνάδελφό του Νίκο Γεωργάκη. Είναι μια ανατροπή στην πλοκή της κωμωδίας του Αλντο Νικολάι με τη σκηνοθετική φροντίδα του Γιάννη Διαμαντόπουλου, ο οποίος, όπως...πηγη troktiko

Υπέρ των gay γάμων ο Bruce Springsteen


O Bruce Springsteen συνέταξε ένα γράμμα με τίτλο: " A brief Statement from Bruce" με το όποιο διακηρύττει ότι είναι υποστηρικτής του γάμου μεταξύ των ομοφυλόφιλων. Τη...


συγκεκριμένη επιστολή την έστειλε στο Κοινοβούλιο με αφορμή την αίτηση της πολιτείας του New Jersey να περάσει το νομοσχέδιο για τους γάμους των gay ζευγαριών.

Tο Hollywood είναι γεμάτο κρυφούς ομοφυλόφιλους ηθοποιούς Ο Colin Firth μιλά για τους gay του Hollywood


Ο ρόλος του ομοφυλόφιλου καθηγητή που κρατά στην ταινία «A Single Man» του Tom Ford, και ο οποίος θεωρείται ο σπουδαιότερος της μέχρι τώρα καριέρας του, έκανε τον Colin Firth να μιλήσει ανοιχτά για τους gay στο Hollywood και με τη σειρά του, να συζητηθεί! Ο 48χρονος ηθοποιός...

είναι πεπεισμένος πως το Hollywood είναι γεμάτο κρυφούς ομοφυλόφιλους ηθοποιούς, ακριβώς επειδή η κινηματογραφική βιομηχανία τους αναγκάζει να κρατούν μυστική την σεξουαλική τους ταυτότητα. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, είναι πιο εύκολο για έναν straight ηθοποιό να πάρει έναν ρόλο gay σε μία υψηλών προδιαγραφών ταινία.
«Αν είσαι straight ηθοποιός που υποδύεται τον gay δεν είναι το ίδιο με το να είσαι ο ίδιος gay. Δεν είναι το ίδιο για την κινηματογραφική βιομηχανία. Υπάρχουν ακόμη προκαταλείψεις απέναντι στους gay που δηλώνουν ανοιχτά τις προτιμήσεις τους. Έχει να κάνει με τα σεξουαλικά ταμπού που επικρατούν σε κάθε μέρος. Στο Hollywood ξέρω ότι υπάρχει μεγαλύτερη πίεση να κρατηθεί αυτό το μυστικό καλά κρυμμένο. Δεν υπάρχουν πολλοί ομοφυλόφιλοι ηθοποιοί που κρατούν πρώτους ρόλους», δήλωσε σε συνέντευξή του.

Ο Colin Firth δεν είναι ο πρώτος σταρ που έχει μιλήσει για το θέμα αυτό, καθώς και ο ηθοποιός Rupert Everett πρόσφατα αποκάλυψε ότι αποκλείστηκε από την βιομηχανία από τότε που ομολόγησε τις σεξουαλικές προτιμήσεις του. Ο ίδιος, μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι υπάρχουν πολλοί ομοφυλόφιλοι ηθοποιοί μεγάλου κύρους που αναγκάζονται να κρατούν κρυφή τη σεξουαλική τους ταυτότητα για να προστατέψουν την καριέρα τους.
http://www.myself.gr/Article/Colin-Firth-gay-actors/95-5797.html

Ο παίκτης ράγκμπι που αποκάλυψε οτι ειναι ομοφυλόφιλος


Ο Gareth Thomas ειναι ενας πολύ καλός και γνωστός παίκτης Ράγκμπι των Cardiff Blues της Ουαλίας. Σήμερα έκανε κάτι που προκάλεσε πάρα πολλές συζητήσεις και πολλές σκέψεις. Ο Grateth , που το 2001 παντρεύτηκε...
αποκάλυψε σε συνέντευξή του πως ειναι ομοφυλόφιλος. Ο ίδιος δεν ήταν σίγουρος για τις αντιδράσεις του κόσμου καθώς το ράγκμπι ειναι ένα ιδιαίτερο άθλημα και ειναι ο πρώτος παίκτης που κάνει κάτι τέτοιο. Ομως η ομάδα του εκθείασε πόσο καλός παίκτης ειναι και ο κόσμος βρίσκεται στο πλευρό του για το θάρρος που είχε.ΠΗΓΗ ΤΡΟΚΤΙΚΟ