Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Ποια ζώδια ευνοούνται στον ΕΡΩΤΑ το καλοκαίρι; Η Άση Μπήλιου αποκαλύπτει!


Ποια ζώδια θα ζήσουν… θερμούς ερωτικούς καλοκαιρινούς μήνες; Ποιοι εκπρόσωποι του ζωδιακού κύκλου θα συναντήσουν τον έρωτα της ζωής τους και ποιοι θα ζήσουν μια μεγάλη αγάπη αυτό το καλοκαίρι; Η αγαπημένη αστρολόγος...
Άση Μπήλιου παρουσίασε στην πρωινή εκπομπή «Happy day στον Alpha» της Σταματίνας Τσιμτσιλή το ερωτικό ωροσκόπιο των ζωδίων και το ΥΟU σάς το παρουσιάζει. Για να προετοιμαστείς κατάλληλα και να μη βρεθείτε προ… εκπλήξεων!

ΚΡΙΟΣ
Προτεραιότητά σας ο έρωτας

Αυτό το καλοκαίρι οι Κριοί θα νιώσετε έντονα κάτι που είχατε ξεχάσει, ότι δηλαδή προτεραιότητα έχει ο έρωτας. Μπορεί να ήταν κουραστικοί οι τελευταίοι μήνες και να σας είχαν απογοητεύσει αλλά αυτό το καλοκαίρι θα σας δώσει την ευκαιρία να χαμογελάσετε πλατιά! Από τις 16 Ιουλίου και μετά θα δεχτείτε τη θετική επιρροή της εισόδου του Δία στον Λέοντα, που θα παραμείνει εκεί για έναν ολόκληρο χρόνο. Αυτή η όψη του Δια θα κάνει όσους είναι στην κατάλληλη ηλικία -και το θέλουν- να ερωτευτούν, να βρουν το ταίρι τους, να επισημοποιήσουν τη σχέση τους ή να κάνουν ένα παιδί. Το σημαντικό είναι ότι φεύγει ένα μεγάλο άγχος από τη ζωή σας. Εκεί που νιώθατε ότι δεν είχατε στήριξη από κανέναν, ξαφνικά από τις 16 Ιουλίου και μετά θα δείτε δίπλα σας πολλούς ανθρώπους που σας συμπαθούν, σας στηρίζουν, που θέλουν να σας βοηθήσουν και σε άλλα επίπεδα πέραν του ερωτικού. Και στα επαγγελματικά αλλά και στα οικονομικά θα πάνε καλύτερα τα πράγματα. Μέχρι όμως τις 16 Ιουλίου θα έχετε μπροστά σας έναν δύσκολο δρόμο σε σχέσεις και συνεργασίες.

ΤΑΥΡΟΣ
Σοβαρές δεσμεύσεις μόνο

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας ο Ιούνιος γίνεται ένας ερωτικός μήνας. Μάλιστα αν περάσατε μια κρίση το προηγούμενο διάστημα, ο μήνας αυτός σας δίνει την ευκαιρία να βρείτε τη λύση. Τώρα θα δείτε αν μπορείτε να ξεπεράσετε το όποιο πρόβλημα και να δείτε πώς μπορείτε να πάτε παρακάτω. Οι αδέσμευτες θα βρείτε αυτό που ψάχνετε, δηλαδή μια σοβαρή σχέση μετά το τέλος Ιουλίου, εκεί αρχές Αυγούστου και Σεπτεμβρίου. Δεν θα χάσετε το χρόνο σας σε μια εφήμερη σχέση μόνο για να περάσετε καλά. Γενικά είστε σε μια φάση που θέλετε να νιώσετε έναν άνθρωπο στο πλευρό σας όχι για μόνο για να διασκεδάσετε μαζί του αλλά για να γίνει το στήριγμά σας  Οι ελεύθερες επιζητάτε μόνο σοβαρές σχέσεις, ενώ στα τέλη του καλοκαιριού οι ήδη δεσμευμένοι θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την πορεία της σχέσης σας. Θα συνεχίσετε με συμβίωση, γάμο ή ακόμα και με παιδιά ή θα πείτε bye-bye! Επαγγελματικά και οικονομικά είστε σούπερ. Μέχρι τα τέλη Ιουλίου θα έχετε δύο και τρεις προτάσεις. Τα οικονομικά σας ήταν ένα κομμάτι που βρισκόταν σε στασιμότητα αλλά τώρα θα αρχίσει να ανεβαίνει.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Ιούλιος, ο μήνας των εξελίξεων

Γεμάτοι γοητεία, είστε αποφασισμένοι για όλα! Καταρχήν ο Ιούλιος θα είναι ο πιο τυχερός μήνας του καλοκαιριού κι αυτό γιατί θα έχετε την Αφροδίτη στο ζώδιό σας και τον Άρη στον Ζυγό, που είναι τρίγωνο με το δικό σας ζώδιο στον τομέα που έχει να κάνει με τον έρωτα και τα με παιδιά. Άρα ο Ιούλιος είναι ένας μήνας που θα φέρει εξελίξεις και χαρές ή στον τομέα που έχει να κάνει με τα προσωπικά (φλερτ, έρωτα, και καινούριες γνωριμίες ) ή με τους απογόνους, οπότε μπορεί να μπείτε στη διαδικασία να αποκτήσετε. Από τις 16 Ιουλίου και έπειτα όσοι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες και όσοι ασχολείστε με το εμπόριο, τα ΜΜΕ, τον τουρισμό, την εκπαίδευση και τις εκδόσεις θα έχετε μια επιπλέον βοήθεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Συναισθήματα και σχέσεις σταθεροποιούνται

Τα πράγματα αρχίζουν να σταθεροποιούνται, ειδικά για μια ομάδα ζωδίων -Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι- που έχουν περάσει από πολλά σκαμπανεβάσματα από το πέρασμα του Δία. Δεν είναι απαραίτητο, βέβαια, ότι η είσοδος του Δία θα κάνει τα πάντα να κινούνται θετικά και ο δρόμος θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα για να περάσετε. Για παράδειγμα, για τους Καρκίνους που είναι γεννημένοι το πρώτο και το τρίτο δεκαήμερο η επιρροή του Δια θα φέρει αισιοδοξία στη ζωή τους, ενώ αντίθετα για εκείνους που έχουν γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο τα πράγματα θα είναι ρευστά. Βέβαια μέσα στο καλοκαίρι θα σας δοθεί η ευκαιρία να σταθεροποιήσετε κάποιες υποθέσεις σας όπως μια σχέση που μπορεί να έχει δοκιμαστεί σε συναισθηματικό επίπεδο. Ακόμα αν κάνατε κάποια αρχή στα επαγγελματικά σας, όπως μια δική σας επιχείρηση, ήρθε η ώρα να το εξαργυρώσετε και οικονομικά.

ΛΕΩΝ
Η τύχη είναι με το μέρος σας

Δεν είναι ότι το σύμπαν δεν σας συμπαθεί αλλά το τελευταίο διάστημα σάς έχει βάλει αρκετές τρικλοποδιές. Έρχεται, όμως, αυτό το καλοκαίρι και τα αλλάζει όλα. Ο Ιούλιος θα είναι ένας μήνας πολύ καλός σε όλα τα επίπεδα, τόσο επαγγελματικά όσο και οικονομικά και με μεγάλη στήριξη από συνεργάτες και συμμάχους σας που θα σας δώσουν την ευκαιρία να βάλετε καινούριους στόχους. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας και μέχρι το καλοκαίρι του 2015 θα καταφέρετε να κάνετε ένα όνειρό σας πραγματικότητα είτε αυτό είναι ένας γάμος ή η απόκτηση ενός παιδιού, είτε σπουδές στο πανεπιστήμιο ή ακόμα και εκείνο το ταξίδι που πάντα ονειρευόσασταν ή η δουλειά που θα θέλατε να κάνετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μετά τις 18/6 τα προσωπικά

Όπως όλα δείχνουν μέχρι τον Ιούλιο τα ερωτικά σας δεν βρίσκονται σε άμεση προτεραιότητα. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Μπορεί να είστε καλά στη σχέση σας και να μη χρειάζεται να ασχοληθείτε πολύ και να υπάρχουν άλλοι τομείς στους οποίους θέλετε να ρίξετε το βάρος σας, που έχουν να κάνουν με τα επαγγελματικά σας κυρίως. Αυτό είναι ένα πολύ καλό διάστημα για την προβολή σας, για να δείξετε τις ικανότητές σας αλλά και για να δείτε τι μπορείτε να κάνετε στον επαγγελματικό τομέα. Επίσης είναι η κατάλληλη περίοδος να συνδυάσετε ένα ταξίδι αναψυχής με την εργασία σας. Ο πιο ερωτικός μήνας θα είναι ο Αύγουστος. Βέβαια τον Σεπτέμβριο με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας θα υπάρχει μεγαλύτερη εύνοια. Αν είστε από αυτούς που ψάχνουν τον έρωτα, θα πρέπει να ποντάρετε πιο πολύ στο δεύτερο μισό του καλοκαιριού παρά στο πρώτο. Επαγγελματικά και οικονομικά αυτή η χρονιά είναι… γκανιάν, θα πρέπει να την εκμεταλλευτείτε με κάθε τρόπο.

ΖΥΓΟΣ
Ποντάρετε στο καλοκαίρι για νέες κατακτήσεις

Έχετε περάσει αρκετά δύσκολα αλλά μες στο καλοκαίρι θα ξεκαθαρίσουν πολλά πράγματα στη ζωή σας, κυρίως στις σχέσεις για να μάθετε επιτέλους τι θα γίνει παρακάτω με τον άνθρωπο που έχετε στο πλευρό σας ή με καινούριους που μπορεί να γνωρίσετε. Είναι ένα καλοκαίρι που επίσης προσφέρεται για να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας και να θέσετε νέους στόχους. Αρχής γενομένης από το τέλος Ιουλίου και μετά ξεκινά για σας αυτό που λέμε «πραγματικό καλοκαίρι»! Μέχρι τότε ο Άρης είναι ακόμα στο ζώδιό σας και όσο να’ ναι σας παιδεύει και σας ταλαιπωρεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Προσοχή από στις 10 Αυγούστου

Ήρθε η ώρα των σημαντικών αποφάσεων για τις σχέσεις σας. Αυτό μπορεί να είναι θετικό με την έννοια ότι ή θα αποφασίσετε πως με αυτό τον άνθρωπο που είστε εδώ και χρόνια θα κάνετε κάτι ουσιαστικό (έναν γάμο ή ένα παιδί) ή ότι δεν πάει άλλο αυτή η σχέση και ότι πρέπει να πάτε παρακάτω. Δεν θα ταλαιπωρηθείτε ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, εκτός από το τελευταίο 20ήμερο του Αυγούστου. Εκεί φαίνεται να στριμώχνεστε τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Θα βρείτε μπροστά σας περισσότερη πίεση στη δουλειά που είναι να ξεκινήσει και ανταγωνιστές. Το υπόλοιπο του καλοκαιριού είναι μια χαρά!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Φλερτ και παιχνίδι είναι το οξυγόνο σας

Αυτό το καλοκαίρι δεν είναι των μεγάλων δεσμεύσεων, αλλά η εποχή της χαράς και του παιχνιδιού για σας. Οι δεσμευμένοι θα έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας. Αν είστε αδέσμευτοι θα παίξετε πολύ ερωτικά, αλλά οι περιπτώσεις που θα γνωρίσετε δεν θα είναι για σοβαρή σχέση. Βέβαια το προσωπικό σας ωροσκόπιο μπορεί να τα αλλάξει όλα αυτά. Επαγγελματικά από τα μέσα Ιουλίου και έπειτα, οι Τοξότες θα ευνοηθείτε αρκετά και αυτή η εύνοια θα κρατήσει έναν χρόνο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Όνειρα για γάμο ή συμβίωση

Αυτό το καλοκαίρι θα γίνει για σας πραγματικότητα το όνειρο μιας σοβαρής δέσμευσης. Ευνοούνται περισσότερο οι γεννημένοι τον Δεκέμβριο αλλά και όσοι έχουν γεννηθεί μετά τις 10 Ιανουαρίου. Όσοι πάλι γεννηθήκατε από 1-10 Ιανουαρίου ίσως να αντιμετωπίσετε δυσκολίες μέχρι το τέλος Ιουλίου. Ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού όμως θα έρθει να σας ανταμείψει στα προσωπικά σας γιατί αναμένεται να είναι πολύ ερωτικός.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το καλοκαίρι θα ανανεωθεί η σχέση σας

Εσείς οι Υδροχόοι έχετε καταφέρει να μην αφήνετε τα επαγγελματικά προβλήματα που σας ταλαιπωρούν να επηρεάζουν τη σχέση σας. Αντίθετα, βρίσκετε τρόπους να την ανανεώνετε και να την κάνετε μέρα με τη μέρα όλο και πιο ενδιαφέρουσα. Από τις 16/7 που έρχεται ο Δίας θα γίνετε ακόμα πιο επικοινωνιακοί, ενώ παράλληλα θα βρείτε χρόνο και τρόπο να ζήσετε ρομαντικές στιγμές που θα σας μείνουν αξέχαστες.

ΙΧΘΥΕΣ
Μέχρι τις 16 Ιουλίου, εύνοια στα ερωτικά!

Μπορεί να μην αποτελεί άμεση προτεραιότητά σας το κομμάτι των σχέσεων και να θεωρείτε ότι πρέπει να συγκεντρωθείτε στα επαγγελματικά σας. Όμως μέχρι τις 16 Ιουλίου μπορεί να ευνοηθείτε στο να κάνετε μια καινούρια γνωριμία, γιατί μετά πραγματικά η προτεραιότητά σας και η προσοχή σας θα πέσουν στον επαγγελματικό τομέα.