Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

«Ο Mel Gibson είναι ρατσιστής και ομοφοβικός!»



Η πρωταγωνίστρια του «Black Swan» Winona Ryder, άνοιξε το στόμα της και «έκαψε» τον συνάδελφό της Mel Gibson, χαρακτηρίζοντάς τον «εμετικό ρατσιστή» σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό GQ..

«Ήταν ένα από αυτά τα μεγάλα πάρτι πριν από 15 χρόνια στο Χόλιγουντ και ο Mel ήταν τύφλα στο μεθύσι. Ήμουν με έναν φίλο μου ο οποίος ήταν γκέι και τότε ο Gibson άρχισε να λέει προσβλητικά… αστεία για τους ομοφυλόφιλους. Κάποια στιγμή πάνω στην κουβέντα είπα ότι είμαι Εβραία κι εκείνος είπε κάτι για φούρνους («Oven dodger»), που όμως δεν το κατάλαβα», λέει η ηθοποιός και συνεχίζει:

«Αρχικά δεν κατάλαβα το υπονοούμενό του αλλά στη συνέχεια μου εξήγησαν τις απόψεις του και ήταν ό,τι πιο άθλιο και προσβλητικό έχω ακούσει. Θα έπρεπε να ντρέπεται. Όταν έψαξα στο λεξικό για τη φράση «Oven dodger» και διάβασα ότι σχετίζεται με τις μαζικές δολοφονίες των Εβραίων και το ολοκαύτωμα».

Η Winona κατηγόρησε τον Gibson ότι είναι απίστευτα ρατσιστής και ομοφοβικός και δήλωσε σίγουρη πως κακοποιούσε και έβριζε με τον χειρότερο τρόπο την πρώην σύντροφό του Oksana Grigorieva।