Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2010

Γαλάζιο Φόρεμα-True Blue


Βραβείο Μοντάζ
- Γιάννης Τσιτσόπουλος (Γαλάζιο Φόρεμα).
- Βραβείο Ενδυματολογίας
- Φίλιππος Παπαγεωργίους, Πάνος Παπαδόπουλος και Έρικα Ευαγγελίδου (Γαλάζιο Φόρεμα).
- Βραβείο Μακιγιάζ
- Φανή Αλεξάκη (Γαλάζιο Φόρεμα).
- Βραβείο Ερμηνείας 1ου Γυναικείου Ρόλου
- Ράνια Οικονομίδου (Γαλάζιο Φόρεμα).
- Βραβείο της Ένωσης Τεχνικών Ελληνικού Κινηματογράφου
- Γαλάζιο φόρεμα του Γιάννη Διαμαντόπουλου.
Ηθοποιοι :Ράνια Οικονομίδου (Μητέρα), Γιώργος Νανούρης (Γιώργος), Μαρία Εγγλεζάκη (Ισμήνη), Ηλέκτρα Νικολούζου (Καλλιόπη), Μαρκέλλα (ξανθιά πρώην τραβεστί)
Σκηνοθετης :Γιάννης Διαμαντόπουλος
Σεναριο :Πάνος Παπαδόπουλος
Διαρκεια :108 λεπτά
Ειδος :Δραματική


Δεκαετία του 50. Mια χήρα μάνα μεγαλώνει τα τρία παιδιά της έχοντας ιδιαίτερη αδυναμία στο μοναχογιό της. Τα πρώτα σημάδια ιδιαιτερότητας του γιου εμφανίζονται νωρίς: κόντρα με την οικογένεια, ρήξη με τα κοινωνικά πρότυπα, φιλίες με το ίδιο φύλο. Το πάθος του για το χορό τον οδηγεί στο Παρίσι και τα πάθη του σε αμφίφυλες σχέσεις.Δεκαετία του 80. H απογοητευτική επιστροφή στην Ελλάδα, η καλλιτεχνική του αποτυχία και η όξυνση των σχέσεών του με τη μητέρα του τον οδηγούν σε ακραίες αποφάσεις: πεζοδρόμιο στη Συγγρού, χορευτής σε καμπαρέ με τραβεστί, φυλακή, αλλαγή φύλου.
Η μάνα του αδυνατεί να ακολουθήσει τις αλλαγές του.Δεκαετία του 90. H ευτυχία που ονειρεύεται δεν έρχεται. Το τέλος τραγικά λυτρωτικό.



http://rapidshare.com/files/329873475/Galazio_Forema.divx.001
http://rapidshare.com/files/329881509/Galazio_Forema.divx.002
http://rapidshare.com/files/329888528/Galazio_Forema.divx.003
http://rapidshare.com/files/329895451/Galazio_Forema.divx.004
http://rapidshare.com/files/329901867/Galazio_Forema.divx.005
http://rapidshare.com/files/329909453/Galazio_Forema.divx.006
http://rapidshare.com/files/329916440/Galazio_Forema.divx.007
Προγραμα για να ενωσετε τα parts
http://rapidshare.com/files/330806461/hjsplit.rar

Μαθήματα Χαρτομαντείας

Χαρτομαντεία - Ένας πλήρης οδηγός για την πρόγνωση του μέλλοντος και την ανάπτυξη της διαίσθησης με τη γνωστή μας συμβατική τράπουλα

http://rapidshare.com/files/329934814/xartomantia.pdf

Η ΑΒΑΣΤΑΧΤΗ ΕΛΑΦΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ

Περισσότερο από κάθε άλλο μυθιστόρημα του Κούντερα, «Η αβάσταχτη ελαφρότητα του είναι», είναι ενα ερωτικό μυθιστόρημα. Η Τεράζα ζηλεύει. Η ζήλια της δαμάζεται την ημέρα, αλλά την νύχτα ξυπνάει, μεταμφιεσμένη σε όνειρα που στην πραγματικότητα δεν είναι παρά ποίηση του Θανάτου. Στην μακριά της πορεία, συνοδεύεται απ' τον άντρα της, τον Τόμας, μισό-Δον Ζουάν, μισό-Τριστάνο, που είναι διχασμένος ανάμεσα στον έρωτα του για εκείνη και στους ακατανίκητους πειρασμούς του. Η μοίρα της Σαμπίνας, μιας από τις ερωμένες του Τόμας, απλώνει το νήμα της αφήγησης σε όλο το κόσμο. Έξυπνη, όχι συναισθηματική, εγκαταλείπει τον Φράντς, τον μεγάλο έρωτα της στη Γενεύη, και κυνηγάει την ελευθερία της από την Ευρώπη στην Αμερική, για να μη μπορέσει στο τέλος να βρεί παρά την «αβάσταχτη ελαφρότητα του είναι».


ΚΟΥΝΤΕΡΑ ΜΙΛΑΝ

http://rapidshare.com/files/329928384/Milan_Kundera_-_H_Avastaxti_Elafrotita_tou_Einai.pdf

Η μαριχουάνα της μαμάς είναι πιό γλυκιά

Η μαριχουάνα της μαμάς είναι πιό γλυκιάΟ Λουίτζι, χρήστης χασίς, μαριχουάνας και LSD μετά από μεγάλη απουσία από το σπίτι λόγω ενός καυγά με τη μαμά του, επιστρέφει μια μέρα για να ανακαλύψει, προς μεγάλη του έκπληξη, πως η μαμά και ο παππούς του καπνίζουν χασίς και μαριχουάνα. Σαν να μη έφτανε αυτό μαθαίνει επίσης ότι καλλιεργούν παράνομα στον κήπο τους φυτά μαριχουάνας και ότι οι ίδιοι γίνονται λαθρέμποροι στη γειτονιά τους. Μπροστά μας παρελαύνουν η Καμέλια, πάντα σε αναζήτηση ενός γαμπρού, ο πρεζάκιας φίλος του Λουίτζι, πάντοτε σε αναζήτηση της δόσης του και ο Αντώνιο, ανιψιός της μαμάς που ανήκει στην ειδική ομάδα πάταξης των ναρκωτικών. Φυσικά από την παρέα δεν λείπει ο παπάς της ενορίας που μαζί με τους υπόλοιπους μας οδηγούν σ' ένα ξέφρενο παιχνίδι καταστάσεων με απώτερο στόχο την ψυχαγωγία, αλλά και τον προβληματισμό του θεατή.

Η Μαριχουάνα της Μαμάς είναι η πιο γλυκιά, δεν είναι μια απλή φαρσοκωμωδία, αλλά ένα πολυσύνθετο οικοδόμημα που εμπεριέχει στοιχεία ρεαλισμού και υπερβολής ταυτόχρονα. Είναι ένας ύμνος προς την τέχνη του θεάτρου με πικρές δόσεις αλήθειας και τραγικής πραγματικότητας. Στο έργο οι κραυγές πόνου είναι πιο δυνατές κι από το κωμικό στοιχείο. Κι όμως γελάς, γελάς με δάκρυα, με τις καρικατούρες των εξουσιών που δίνει με τόση δύναμη και χιούμορ ο συγγραφέας.

http://rapidshare.com/files/329924696/Dario-Fo-H-Marijuana-Tis-Mamas-Einai-Pio-Glykia.pdf

Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;



Μια σειρά που αγαπήσαμε και αγαπάμε ακόμα είναι το Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Μπούτος ΖΗΤΗΣΕ από τους δημιουργούς του να ξαναρχίσουν την σειρά την επόμενη ...
τηλεοπτική χρονια.Ετσι απο του χρόνου αν και είναι λίγο δύσκολο να μαζευτούν όλοι αυτοί που έπαιζαν σε αυτή την σειρά κατά πάσα πιθανότητα θα μπουν νέα πρόσωπα για να πλαισιώσουν του ήρωες.

http://tvnea.blogspot.com/

Φωτογράφηση σε γκέι περιοδικό για άσο της Νάπολι



Όπως έχει ήδη συμβεί στο παρελθόν με διάφορους Αργεντινούς ηθοποιούς και τον αρχηγό της Βέλες Σάρσφιλντ, Φαμπιάν Κουμπέρο, έτσι και ο μέσος της Νάπολι Χέσους Ντάτολο δέχτηκε να ποζάρει ως "καυτό μοντέλο" για το μηνιαίο γκέι περιοδικό "Romeo Mag"...



...Όπως μάλιστα αποκαλύπτουν ιταλικά ΜΜΕ, ο διεθνής μέσος της "αλμπιτσελέστε" πρωταγωνίστησε σε πέντε ιδιαίτερες πόζες: σε δύο από αυτές φοράει μόνο σλιπ, σε άλλες δύο φοράρει ένα ανοιχτό μαύρο πουκάμισο ενώ στην τελευταία εμφανίζεται έχοντας πλάτη στον φακό φορώντας τη φανέλα της Νάπολι με το όνομά και το νούμερό του.
Πέρα από την φωτογράφηση με την οποία κατάφερε να προκαλέσει αίσθηση, ο Ντάλολο παραχώρησε πάντως και μία ιδιαίτερα αποκαλυπτική συνέντευξη, όπου μίλησε μεταξύ άλλων για την εμπειρία του στη Μπόκα Τζούνιορς, τον Ντιέγο Αρμάντο Μαραντόνα, για τα όμορφα τοπία της Ιταλίας καθώς και για την μελλοντική καριέρα του ως... μοντέλου.

"Δεν είχα φανταστεί ποτέ ότι υπήρχαν τόσο όμορφα μέρη όπως το Κάρπι, το Σορέντο και το Αμάλφι", "Έζησα τα πάντα στη Μπόκα, αρχικά μου στοίχισε πολύ η προσαρμογή επειδή προερχόμουν από έναν πολύ ήσυχο σύλλογο, τη Μπάνφιλντ" και "Για μένα ο Ντιέγκο είναι ένας μεγάλος προπονητής και ένας μεγάλος άνθρωπος", ήταν μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές ατάκες του, με τον Ντάτολο να προβαίνει επίσης και σε δύο "αποκαλύψεις"...

Η πρώτη ήταν πως για να μην αισθάνεται ότι βρίσκεται πολύ μακριά από την πατρίδα του, παρακολουθεί μέσω διαδικτύου αρκετά επεισόδια της αργεντίνικης σαπουνόπερας "Botineras", και η δεύτερη πως όταν αποχωρήσει το ποδόσφαιρο δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να ποζάρει μία ημέρα ως μοντέλο.

http://www.sport24.gr