Πέμπτη, 18 Σεπτεμβρίου 2014

Γιάννης Στάνκογλου: «Με έχει φλερτάρει άντρας και…»


Ο ηθοποιός αποκαλύπτει και αποκαλύπτεται!
Ο Γιάννης Στάνκογλου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «YOU» και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον μεγάλο έρωτα της ζωής του, τα...
παιδικά του χρόνια αλλά και για τη σχέση του με το ωραίο φύλλο.

Για τα παιδικά του χρόνια ο ηθοποιός είπε «Ήμουν «καραγκιοζάκος», μου άρεσε να μεταμορφώνομαι και να υποδύομαι ρόλους. Μα πιο πολύ απολάμβανα να μιμούμαι τους φίλους μου, κάτι που κάνω ακόμα!», όσο για το αν υπήρξε ποτέ ο «ωραίος του σχολείου», δήλωσε «Κοίτα, έτσι όπως το λες όχι… Έχω φάει χυλόπιτες και μάλιστα στο Γυμνάσιο ζητούσα επίμονα από ένα κορίτσι να τα φτιάξουμε και της ζωγράφιζα μαχαιροπίρουνα, πιάτα και της έγραφα πάνω «θα τα φτιάξουμε»; Και εκείνη μου ζωγράφιζε χυλόπιτα! Άστα!».

Αναφορικά με το φλερτ που δέχεται από άλλες γυναίκες όταν βρίσκεται με τη σύζυγό του, ο ίδιος επεσήμανε «Ναι, αλλά όχι κάτι ακραίο… Για να σε φλερτάρουν όταν είσαι με τη γυναίκα σου και ενώ ξέρουν πως είσαι παντρεμένος πρέπει και εσύ να δίνεις δικαίωμα. Αν η άλλη σε κοιτάζει για δέκα λεπτά και εσύ δεν δίνεις σημασία, το μήνυμά της το έχει πάρει, ότι δεν γουστάρεις».

Τέλος, μιλώντας για το φλερτ που έχει δεχτεί από άντρες, αποκάλυψε «Έχει συμβεί να με φλερτάρει άντρας και το αντιμετώπισα με χιούμορ, κουβεντιάσαμε, κάναμε πλάκα όταν κατάλαβε πως δεν… Ούτως ή άλλως φαίνεται ότι δεν πάω προς τα εκεί! Έχω πολλούς φίλους gay, έχω πάει και σε gay bar και γενικότερα δεν βάζω ταμπέλες στους ανθρώπους».

Πορτραίτα νέων που δυσανασχετούν με το σώμα τους

Βυθισμένοι στη δυστυχία τους μέσα στο ίδιο τους το σώμα. Νεαροί από τη Βρετανία, όχι πάνω από 26 ετών, που αναρρώνουν μετά από μια εγχείρηση αλλαγής φύλου, ή μετά από τη σκληρή μάχη  με την ανορεξία ή που μόλις προχώρησαν σε αισθητική επέμβαση ανοίγουν το σπίτι τους και φωτογραφίζονται για τις ανάγκες ενός προκλητικού θέματος.
Η φωτογράφος Michelle Sank εισβάλει με το φακό της στις ζωές «αλλόκοτων» όπως θα έλεγαν πολλοί, αγοριών και κοριτσιών που αξίζουν ίσως συγχαρητήρια για τη γενναιότητά τους να δείξουν το αληθινό τους πρόσωπο. Τα πορτραίτα τους εντάσσονται στη σειρά «In My Skin».
Jade, 20 ετών, τατουάζ στα φρύδια και πρόσθετα μαλλιά 
fu10.jpg
John, 19 ετών, αλλαγή φύλου
fu1.jpg
Nicola-αναρρώνει από ανορεξία και Rachel εμφυτεύματα στο στήθος
fu11.jpg
Amy, 21 ετών, προσθετική στήθους 
fu2.jpg
Olly, 19 ετών, αναρρώνει από ανορεξία 
fu3.jpg
Roland, 19 ετών, σωσίας της Lady Gaga
fu4.jpg
Hannah, 20 ετών, σχεδόν ολική ανάπλαση 
fu5.jpg
Mike, 22 ετών, εμφυτεύματα στο σώμα 
fu6.jpg
Jaye, 25 ετών αλλαγή φύλου
fu7.jpg
Jason, 19 ετών 
fu8.jpg
Matt, 18 ετών, αλλαγή φύλου
fu9.jpg
Saraya, 20 ετών, λιποαναρρόφηση 
fu12.jpg