Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Latter Days

O Aaron Davis και ο Christian Markelli είναι οι πιο αντίθετοι άνθρωποι που υπάρχουν στον κόσμο.Ο Aaron είναι ένας Μορμόνος που είναι πολύ παθιασμένος με την θρησκεία του και θέλει να κάνει την οικογένεια του περίφανη.Ο Christian είναι ένας σερβιτόρος που γουστάρει τα πάρτυ και το μόνο που κοιτάει είναι να έχει διαφορετικό άντρα κάθε βραδυ στο κρεβάτι του.Ο Aaron και άλλοι 3 Μορμόνοι μετακομίζουν απέναντι από τον Christian.Οι φίλοι του Christian βάζουν στοίχημα 50$ οτι δεν μπορεί να ρίξει εναν από τους 4 στο κρεβατι.Τότε ο Christian βάζει στο μάτι τον Aaron για να κερδίσει το στοίχημα, τον οποίο όμως ερωτέυεται.Οι Μορμόνοι όμως δεν είναι φαν για τους ομοφυλόφιλους.Αφού ο Aaron φανερώνεται στον Christian τότε και οι δυο θα περάσουν μια πέρίοδο λύπης,απώλειας εμμονής και συγχώρεσης για να πετύχουν αυτό που θέλουν: να είναι μαζί.

Synopsis: Christian (Wes Ramsey), is a young, promiscuous gay man in Los Angeles. Always up for a party and not willing to settle down with one person, he doesn't think too much about anything. When Aaron (Steve Sandvoss), a young Mormon man, moves into his apartment complex, Christian bets his friend fifty dollars that he can seduce him. Christian appears to be on the way to winning the bet, but Aaron is reluctant act on his attraction, as homosexuality is forbidden in the Mormon Church. And when his Mormon roommates find out what he is up to, Aaron is sent back to Idaho to face his parents about his transgression. Jacqueline Bisset and Mary Kay Place costar in this touching drama that was a hit at several international film fests.


Ελληνικοί Υπότιτλοι
http://rapidshare.com/files/373637645/LATTER__DAYS.part1.rar
http://rapidshare.com/files/373646149/LATTER__DAYS.part2.rar
http://rapidshare.com/files/373658023/LATTER__DAYS.part3.rar
http://rapidshare.com/files/373664792/LATTER__DAYS.part4.rar

Ερωτική φωλίτσα για gay κύκνους

Την ερωτική τους φωλιά έχουν φτιάξει στο κυκνοτροφείο του Ντόρσετ της Μεγάλης Βρετανίας δύο κύκνοι γένους… αρσενικού.

Το ευτυχισμένο ζεύγος είναι το μοναδικό ομοφυλόφιλο μεταξύ των υπόλοιπων 1000 πουλιών του καταφυγίου. Όπως λένε οι εργαζόμενοι του χώρου, οι δυο τους δεν κοιτάζουν καν τα θηλυκά και ασχολούνται μόνο ο ένας με τον άλλο.

Ωστόσο, όπως τα περισσότερα ζευγάρια, δεν αποφεύγουν τα μικροκαυγαδάκια με τσιμπιές και δαγκώματα. Η ομοφυλοφιλία δεν είναι σπάνιο φαινόμενο στα ζώα, καθώς έχει παρατηρηθεί από τις φάλαινες μέχρι τα σαλιγκάρια, ακόμα και τα σκουλήκια.apo zougla