Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Σάλος μετά από δήλωση του Ντελόν για τους ομοφυλόφιλους


Πολλές αντιδράσεις προκάλεσε μία δήλωση του ηθοποιού
Αλέν Ντελόν για του ομοφυλόφιλους.

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του καναλιού France 5, ο Ντελόν δήλωσε ότι η ομοφυλοφιλία «πάει κόντρα στη φύση».

Ο παλαιός «Δον Ζουάν» του κινηματογράφου κλήθηκε να τοποθετηθεί έναντι των γάμων ομοφυλόφιλων ζευγαριών: «Λυπάμαι πολύ, αλλά δεν υπάρχουν πια διαφορές, δεν υπάρχει πια σεβασμός. Δεν έχω κάτι με τους γκέι που τα βρίσκουν, όμως, εμείς οι άνδρες είμαστε φτιαγμένοι για να αγαπούμε τις γυναίκες», δήλωσε.

ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΛΕΣΒΙΑΚΟ ΦΙΛΙ ΠΟΥ ΕΚΟΨΕ Ο ALPHA!!! Σε ποια ξένη σειρά λογοκρίθηκε η ΚΑΥΤΗ ΣΚΗΝΗ;;;


ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΛΕΣΒΙΑΚΟ ΦΙΛΙ ΠΟΥ ΕΚΟΨΕ Ο ALPHA!!! Σε ποια ξένη σειρά λογοκρίθηκε η ΚΑΥΤΗ ΣΚΗΝΗ;;;
Το θέμα ανέδειξε πρώτο το blog «Tv.nea» και σας το παραθέτω όπως το μετέφεραν στον κόσμο οι συντάκτες του.
Τα συμπεράσματα είναι δικά σας.
«Το Glee, η σειρά φαινόμενο, όπως πολύ σωστά διαφημίζει ο Alpha, πέρα από το γεγονός ότι αναδεικνύει την pop κουλτούρα των τελευταίων δεκαετιών περνά στο κοινό του και σειρά κοινωνικών μηνυμάτων!
Το γεγονός που καθιέρωσε την σειρά ως μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των τελευταίων ετών είναι ότι οι fans της σειράς ταυτίζονται με τους χαρακτήρες, βλέπουν τα προβλήματα τους να αντιμετωπίζονται στη μικρή οθόνη, πράγμα που τους δίνει κουράγιο να αντιμετωπίσουν τα δικά τους.
Ο Alpha στις 2 Σεπτεμβρίου πρόβαλε το 4ο επεισόδιο του 2ου κύκλου με τίτλο "Duets"! Σε μία σκηνή του επεισοδίου η Brittany και η Santana, δύο από τους βασικούς χαρακτήρες της σειράς, ανταλλάσσουν ένα φιλί! Βέβαια ο Έλληνας τηλεθεατής δεν το ξέρει αυτό, εφόσον ο Alpha έκοψε τη συγκεκριμένη σκηνή!
Φαίνεται πως τα καμώματα της κρατικής τηλεόρασης με το κόψιμο ομοφυλοφιλικής σκηνής στο "Downton Abbey" και η φασαρία που προκλήθηκε δεν εμπόδισε το κανάλι της Κάντζας».
gossip-tv