Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Η «bisexual ανθρώπινη φύση» και το σεξ στη ζωή του


altΣε συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Γιάννη Χατζηγεωργίου, ο Χρήστος Βασιλόπουλος μίλησε, χωρίς περιστροφές, για το σεξ, τις φαντασιώσεις του αλλά και την ερωτική του ζωή με τη σύζυγό του.

Ο γνωστός ηθοποιός παραδέχτηκε πως δίνει την αίσθηση ενός ανθρώπου που δεν έχει ταμπού: «Ό,τι δείχνω είµαι! Βέβαια, υπάρχουν φάσεις στη ζωή µου που αυτό διαφοροποιείται, αλλά κατά γενική οµολογία είµαι όλα αυτά που ανέφερες. Ποτέ δεν µπήκα µέσα σε κανόνες, γιατί ποτέ δεν ένιωσα καµία υποχρέωση να απoλογηθώ σε κανέναν, ούτε αισθάνθηκα ποτέ την ανάγκη να µπω σε κάποιο καλούπι για να κερδίσω κάτι. Σε οτιδήποτε έχει να κάνει µε τη ζωή µου -είτε αφορά το σεξ, είτε τις σχέσεις µου, είτε τη δουλειά µου- αυτό που κέρδιζα, το κέρδιζα πάντα µε την προσωπικότητά µου, µε το πόσο ανοιχτός είµαι και σε σχέση µε το πόσο ελεύθερος νιώθω». Παράλληλα, δεν δίστασε να δηλώσει πως δεν φοβάται αν θα χαρακτηριστεί bisexual: «Όλοι οι άνθρωποι από τη φύση µας είµαστε bisexual! Αν βάλεις, για παράδειγµα, ένα αγοράκι να διαλέξει ένα χρώµα για τα ρούχα του που να του αρέσει, εκείνο χωρίς να γνωρίζει από πριν τους “κανόνες” µπορεί να επιλέξει ακόµη και το ροζ. Αυτό όµως δεν σηµαίνει ότι αυτό το αγοράκι είναι gay. Η σεξουαλικότητα δεν έχει φύλο, ούτε κατατάσσεται στο “άνδρας”, “γυναίκα”, “ερµαφρόδιτος”, αν και εγώ προσωπικά δεν είµαι bisexual. Ωστόσο, δεν µε αφορά τι λέει ή τι πιστεύει ο κόσµος για µένα. Μπορεί να λένε ότι τα βράδια ντύνοµαι τραβεστί. Δεν µε νοιάζει. Εγώ πάντα κάνω αυτό που θέλω».

Μάλιστα, ο Χρήστος Βασιλόπουλος δεν δίστασε να παραδεχτεί πως μικρός ένιωθε ερωτική έλξη για τη μητριά του: «Θυµάµαι µάλιστα ότι όταν ήµουν επτά χρόνων, όταν πια ο πατέρας µου είχε παντρευτεί τη δεύτερή του γυναίκα, όποτε βρισκόµουν κοντά της ένιωθα πάντοτε µια σεξουαλική έλξη και πήγαινα και της χάιδευα το στήθος. Εκείνη βέβαια αισθανόταν πολύ άβολα µε αυτό, αλλά ήµουν ένα µικρό παιδάκι» είπε.

Όσο για τη σχέση του με τη σύζυγό του, Αντωνία Βεντούρα, ο ίδιος αποκάλυψε: «Η Αντωνία είναι η κολλητή µου, η ερωµένη µου, η γυναίκα του σπιτιού µου και της ζωής µου, ένας άνθρωπος που έχει πολλά πρόσωπα και που γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο είµαι και µαζί της. Είναι ένας άνθρωπος µε τον οποίο έχω µοιραστεί απίστευτες στιγµές µέχρι τώρα, τα τελευταία τρία χρόνια που είµαστε µαζί», ενώ πρόσθεσε πως μοιράζεται τα πάντα μαζί της, ακόμα και «ό,τι πιο ακραίο μπορείς να φανταστείς». Μάλιστα, πρόσθεσε: «Ta δέχεται και όχι μόνο… […] Σε σχέση µε όσα έχω ζήσει σε όλη µου τη σεξουαλική ζωή µέχρι σήµερα, σίγουρα τώρα µε την Αντωνία, τη γυναίκα της ζωής µου, είµαστε αυτό που πάντα ήθελα να έχω: µία γυναίκα που αποδέχεται οτιδήποτε θα µπορώ να έχω στο µυαλό µου, που θα µπορεί να µε “φτιάξει” στο οτιδήποτε και που θα ικανοποιεί τις σεξουαλικές µου ορέξεις. Και τις δικές της βέβαια. Το υπέροχο σε αυτή τη σχέση είναι ότι ο ένας δίνει στον άλλον».

Ακόμη, ο Χρήστος Βασιλόπουλος παραδέχτηκε πως δεν έχει απωθημένα στη σεξουαλική του ζωή, δήλωσε πως πάντα κατέληγε άπιστος στις σχέσεις του, ενώ σε περίπτωση που η κόρη του του αποκάλυπτε πως ήταν ομοφυλόφιλη: «Θα την έπαιρνα µια τεράστια αγκαλιά, θα τη φιλούσα και θα της έλεγα ότι θα τη λατρεύω για πάντα. Γιατί θα είχε µοιραστεί ένα τόσο πολύ προσωπικό της θέµα µε τον µπαµπά της. Γιατί θα µου είχε δείξει τόσο µεγάλη εµπιστοσύνη, κάνοντάς µου αυτό το τεράστιο δώρο. Όταν θυµώνεις µε το παιδί σου, ουσιαστικά θυµώνεις µε τον ίδιο σου τον εαυτό, γιατί προφανώς έχεις θέµατα µε τον εγωισµό σου».

Πηγή: yupi.gr

Η ευτυχισμένη και εναλλακτική οικογένεια του Ricky Martin



Ο Ricky Martin φωτογραφήθηκε για το «Vanity Fair Espana» Απριλίου, μαζί με τα υιοθετημένα δίδυμα αγόρια του, τον Matteo και τον Valentino, και τον σύντροφό του Carlos Gonzalez Abella.

Μία οικογένεια μπορεί να είναι υγιής και ευτυχισμένη ακόμη και όταν είναι… διαφορετική. Αυτό προσπαθεί να περάσει για άλλη μία φορά ο Ricky Martin μέσα από την τελευταία φωτογράφησή του για το περιοδικό Vanity Fair Απριλίου.

Η είδηση εδώ είναι ότι ο γνωστός τραγουδιστής, τώρα και εν δυνάμει ηθοποιός, παρουσιάζει επίσημα για πρώτη φορά τον αγαπημένο του, που ακούει στο όνομα Carlos Gonzalez Abella, δίπλα στα πανέμορφα τρίχρονα δίδυμα Matteo και Valentino.

Φυσικά πρώτο λόγο στη συνέντευξη είχε η απόφασή του να αποκτήσει τους δύο γιους του, τον Αύγουστο του 2006, με θετή μητέρα, εξηγώντας ότι αυτά τα δύο αγγελούδια υπήρξαν ο λόγος που ένιωσε την ανάγκη να πει την αλήθεια για τη σεξουαλικότητά του.
«Θα μπορουύσα να δώσω και τη ζωή μου για τη γυναίκα που έφερε στον κόσμο τα παιδιά μου», σχολιάζει χαρακτηριστικά.
Στο περιοδικό ο τραγουδιστής μιλά και για τις σχέσεις που είχε στο παρελθόν με γυναίκες.
«Ναι, έχω κοιμηθεί με γυναίκες, έχω ερωτευτεί παράφορα και έχω ζήσει παθιασμένα τον έρωτα και δεν μετανιώνω για τίποτε από αυτά. Όλες μου οι σχέσεις, είτε ήταν με γυναίκες είτε ήταν με άντρες μου έδωσαν πολλά θετικά και ευχάριστα βιώματα και τα κρατώ όλα»

«Αυτή την εποχή έχω σχέση και είναι καταπληκτικά. Είμαι σε μια πολύ όμορφη σχέση. Η αγάπη έρχεται όταν δεν την περιμένεις. Δεν την έψαχνα με κανέναν τρόπο, σχήμα ή μορφή. Ήμουν πολύ ευτυχισμένος έτσι όπως ήμουν, αλλά στα ξαφνικά είναι εκεί και σε κάνει να αισθάνεσαι πράγματα. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι αγαπά τα παιδιά μου και αυτά τον αγαπούν. Δεν μπορώ να είμαι καλύτερα»

O gay ποδοσφαιριστής που ...απειλεί την Έλενα Παπαρίζου!


Ο Anton Hysén είναι μόλις 22 ετών, ποδοσφαιριστής στη σουηδική ομάδα Utsiktens BK, της οποίας αρχηγός είναι ο πατέρας του Glenn Hysén. Ο Anton Hysén είναι επίτιμο μέλος της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου εφήβων της Σουηδίας, ενώ τα μεγαλύτερα αδέρφια του είναι, επίσης, ποδοσφαιριστές.

Τον Μάρτιο του 2011 μίλησε δημόσια για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις στο ποδοσφαιρικό περιοδικό "Offside". Μετά από αυτό η "Daily Mail" έγραψε ότι είναι "ο πρώτος υψηλού επιπέδου Σουηδός ποδοσφαιριστής που ανακοινώνει την ομοφυλοφιλία του" και ο δεύτερος εν ενεργεία επαγγελματίας ποδοσφαιριστής που το λέει δημόσια, μετά τον Άγγλο Justin Fashanu.

Ο Anton Hysén συμμετείχε πριν ένα χρόνο σε τηλεοπτικό debate με τίτλο "Μπορούν οι gay να παίζουν ποδόσφαιρο;" που προβλήθηκε στο TV4. Παράλληλα, μετράει αρκετές φωτογραφήσεις, πολλές από τις οποίες ημίγυμνες.

Φέτος ο Anton δοκιμάζει τις ικανότητές του και στον χορό, στο σουηδικό show "Let's Dance", στο οποίο συμμετέχει και η Έλενα Παπαρίζου.

Μάλιστα, μετά την εμφάνιση του στη πρεμιέρα του show, φαίνεται πως θα είναι από τους πιο δύσκολους αντιπάλους της Έλενας, αφού είναι ο μοναδικός που συγκέντρωσε περισσότερους βαθμούς από την Ελληνίδα τραγουδίστρια.

Πως σχολίασε η Γερμανού την υπερέκθεση της Μίνας Ορφανού?


  • 0



 Πως σχολίασε η Γερμανού την υπερέκθεση της Μίνας Ορφανού?

Ένα βίντεο αφιερωμένο στα νέα της showbiz προβλήθηκε σήμερα το πρωί στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

Το βίντεο αυτό στάθηκε αφορμή να ξεκινήσει μια κουβέντα βασισμένη στις πολλές συνεντεύξεις της Μίνας Ορφανού.Η Ναταλία Γερμανού είπε πως αν και δεν την ήξερε, άρχισε τον τελευταίο καιρό να διαβάζει τα πάντα για εκείνη μέσα από τις πολλές συνεντεύξεις που έχει δώσει. Βέβαια αυτό υποστηρίζει πως δεν είναι
απαραιτήτως κακό, διότι παίζει σε μια σειρά που έχει μεγάλη τηλεθέαση και πρέπει να γίνει ακόμη πιο γνωστή στον κόσμο.