Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Έκλαψε η Cher με το χορευτικό ...του γιου της!



Συνεχίζει να δίνει τον "αγώνα" του στο αμερικανικό "Dancing"
Αυτή την εβδομάδα στο αμερικανικό "Dancing" οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να χορέψουν με το μουσικό θέμα κάποιας ταινίας.
...Ο Chaz Bono επέλεξε τον "Rocky" τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από τον Sylvester Stallone! Αυτή ήταν ή πρώτη έκπληξη...

Η δεύτερη έκπληξη ήταν πως από μια θέση στο κοινό θα τον θαύμαζε και θα τον χειροκροτούσε η μητέρα του Cher!

Ο Chaz έκανε μια ...άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση και η Cher έβαλε τα κλάματα! "Έκλαιγα! Δεν περίμενα να ήμουν τόσο νευρική! Έσπασα το βραχιόλι μου από το χειροκρότημα! Είμαι τόσο περήφανη! Ο Chax ήταν υπέροχος!", έγραψε λίγο μετά στο twitter της η διάσημη τραγουδίστρια.

Τα Ζώδια σήμερα 11/10/2011





ΚΡΙΟΣ
Σήμερα θα ασχοληθείτε με τα ερωτικά σας! Καιρός ήταν μιας που το έχετε εγκαταλείψει το σπορ, με τα βάσανα και τις σκοτούρες που έχετε! Αν είστε μόνοι, βγείτε έξω, μια βόλτα σε ένα μπαράκι, είναι ότι πρέπει για να κάνετε τη γνωριμία που επιθυμείτε! Μη κολλάτε, τα άστρα θα σπρώξουν αρκετά τη κατάσταση υπερ σας και ίσως κάτι καλό γίνει! Επικοινωνήστε με τον κόσμο, που είστε σε παγοκολώνα!

ΤΑΥΡΟΣ
Ακολουθήστε το πρόγραμμα που έχετε βάλει και μην αφήσετε κανέναν να σας πετάξει εκτός! Φύγετε νωρίς από τη δουλειά και μαζευτείτε σπίτι σας. Κοιτάξτε τον εαυτό σας, τη σχέση σας και πάνω από όλα τη φυσική σας κατάσταση! Καιρός να μοιράσετε καλύτερα το χρόνο σας και να αποκτήσετε ξανά αυτό το ερωτικό στοιχείο, που ενώ σας αρέσει, όλο κάτι σας συμβαίνει και το ξεχνάτε! Ακόμα και οι μοναχικοί, κάτι θα κάνετε για να ξεκολλήσετε από τη ρουτίνα!

ΔΙΔΥΜΟΣ
Κάτι σας έχει μπει πάλι στο μυαλό και είστε μέσα στην ανησυχία! Κάποιοι θέλετε να παλέψετε για ένα καλύτερο αύριο και κάποιο να διαλύσετε τα πάντα! Συζητήστε με τους δικούς σας ανθρώπους και προσπαθήστε να βρείτε μια μέση λύση, γιατί πάνω από όλα δε πρέπει να εκτεθείτε! Οι δικοί σας άνθρωποι σας χρειάζονται, για αυτό αφιερώστε λίγο παραπάνω χρόνο και σε αυτούς! Αφήστε τις μεγάλες αποφάσεις για άλλη ημέρα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Και το κακό συνεχίζεται και θα είναι έτσι όλη σας η εβδομάδα! Ξαφνικά θα ανοίξει το τσουβάλι με τα 100 προβλήματα και θα παρουσιαστούν πάλι όλα μπροστά σας προς αντιμετώπιση. Η μελαγχολία και η απογοήτευση θα χτυπήσουν κόκκινο αλλά αυτό δε θα δικαιολογεί τη ψυχρή συμπεριφορά σας! Μη φτάνετε τα πράγματα στα άκρα και μη τσακώνεστε με το σύντροφό σας! Κάντε το χαζό!

ΛΕΩΝ
Από τη μια είστε έτσι και από την άλλη γιουβέτσι! Τα λέει όλα η πρόταση, μιας που τις ημέρες αυτές είστε εντελώς αψυχολόγητοι και φαίνεται τίποτα να μη σας ευχαριστεί. Ξεκολλήστε το μυαλό σας από το παρελθόν, πάρτε τις αποφάσεις σας και μη φοβηθείτε να πάρετε πρωτοβουλίες για να αποδείξτε την αξία σας. Εάν είστε μόνοι νέες γνωριμίες θα σας φτιάξουν το κέφι. Εάν την έχετε τη σχέση, μήπως να κάνατε κάτι για να τη πλησιάσετε?

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Όση δουλειά και αν έχετε, θα πρέπει να βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε και σωματικά, αλλά και εγκεφαλικά! Το έχει ανάγκη ο οργανισμός σας, αλλιώς να περιμένετε λάθη και γκρίνιες! Βρείτε τον τρόπο να κάνετε το τέλειο συνδυασμό! Ψωνίστε νέα ρούχα, ταξιδέψτε και συγχρόνως πάρτε τις πληροφορίες που θέλετε, για να πετύχει το νέο σας έργο! Πάνω από όλα κοιτάξτε το συμφέρον σας και φυσικά τον εαυτό σας!

ΖΥΓΟΣ
Έρχονται αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα και εσείς τις έχετε ήδη μυριστεί! Η σημερινή ημέρα είναι κατάλληλη για να δείξετε πόσο καλοί είστε στο αντικείμενό σας και να συνεργαστείτε! Μην αφήνετε τίποτα στη τύχη! Ασχοληθείτε με το σπίτι σας, την οικογένειά σας και δώστε λίγη χαρά και στο ταίρι σας, εάν υπάρχει. Αλλιώς καιρός να πάρετε ένα σκύλο, δε νομίζετε? Αλλάξτε τη ζωή σας προς το καλύτερο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Και ενώ είστε μέσα στη μαύρη μαυρίλα, εάν είστε σε σχέση καιρό τώρα, σκέφτεστε ίσως να κάνετε το μεγάλο βήμα! Η κατεύθυνση λίγο με προβληματίζει, μιας που είστε άνθρωποι που ή θα ευημερείτε σε όλα τα επίπεδα, ή η ζωή σας θα είναι μια έρημος με το τίποτα στη μέση! Κάποιοι ίσως θέλετε το γάμο, κάποιο όμως και το χωρισμό. Μήπως να αφήσετε να περάσει η πανσέληνος και από εβδομάδα, να το ξανά σκεφτείτε?

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μαζέψτε τα μυαλά σας! Η ημέρα κρύβει παγίδες όλων των ειδών! Μην υπογράψετε τίποτα, μην ξεκινήσετε καμία σοβαρή κουβέντα και μην αναφέρεστε στο παρελθόν! Ότι έγινε-έγινε και τώρα είστε σε άλλη φάση της ζωής σας! Προστατέψτε τα λίγα φράγκα που έχετε στην άκρη και αφήστε τη μεγάλη ζωή για το καλοκαίρι. Τώρα έχει μάζεμα και σκληρή δουλειά! Νέες γνωριμίες θα σας μπουρδουκλώσουν!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα πρέπει να κοιτάξετε τον εαυτό σας και μόνο! Καθίστε σπίτι, κάντε μια ωραία κούρα, φτιάξτε τα μαλλιά σας, γενικώς χαλαρώστε! Και το κομμωτήριο είναι μια καλή ιδέα! Μη πιεστείτε εξ αιτίας άλλων. Κάντε αυτό που νιώθετε, αλλιώς θα είστε μέσα στη γκρίνια και τη κακομουτσουνιά! Μη τσακώνεστε με το σύντροφό σας! Μη στάζει δηλητήριο το στοματάκι σας. Λίγη ελευθερία και ηρεμία στη ζωή σας, δε βλάπτει!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Από τη μια η ημέρα θα είναι καλή για εσάς και από την άλλη πάλι θα χώσετε τα γκάζια σας! Λύσεις θα κατεβάσει η κούτρα σας, σε θέματα που σας βασάνιζαν τόσο καιρό. Μη παίρνετε φόρα, ένα-ένα αλλιώς πάλι θα πέσετε στην υπερβολή! Προσέξτε λιγάκι τα νευράκια σας, με τους ανθρώπους από τη δουλειά σας! Προσπαθούν να σας στηρίξουν αλλά εσείς είστε και κάπως παράλογοι! Ξεκαβαλήστε και προχωρήστε!

ΙΧΘΥΕΣ
Μην αφήνετε τίποτα στη τύχη! Μελετήστε πολύ καλά και πολύ προσεκτικά τις κινήσεις σας πριν κάνετε το μεγάλο βήμα! Οργανωθείτε καλύτερα και μη κάνετε πολλά πράγματα μαζί! Ερωτικά το έχετε το θέμα, αλλά να που δε το έχει ο σύντροφό σας. Καιρός εσείς να νταντέψετε λίγο τη περίπτωση και να πείτε και ένα καλό λόγο παραπάνω! Οι δικοί σας άνθρωποι σας χρειάζονται και πρέπει να αφιερώσετε χρόνο. Μη τους γυρνάτε τη πλάτη!

Ληστής στο σπίτι, παρενόχληση στο δρόμο?Μάθε πώς πρέπει να αντιδράσεις!



Δυστυχώς τα ποσοστά της εγκληματικότητας τον τελευταίο καιρό έχουν ανέβει πολύ!
Ειδικά τις τελευταίες μέρες ακούμε για κάποια πρωτόγνωρα εγκλήματα, όπως τις ληστείες με τα καλάσνικοφ και τους βιασμούς ακόμη και μπροστά στα παιδιά! Ευτυχώς χθες είχαμε και τρεις προσαγωγές της συμμορίας αυτής.
Δυστυχώς όμως ..
...υπάρχει γενική έξαρση στην Ελλάδα και πρέπει να είμαστε πολύ πιο προσεχτικοί σε σχέση με παλιότερα. Με ποιους τρόπους όμως μπορούμε πραγματικά να προστατευτούμε και ποιες πρέπει να είναι οι αντιδράσεις μας όταν πλέον νιώσουμε πια την απειλή στον δρόμο ή την εισβολή στο σπίτι μας.

Ο αστυνομικός Σταύρος Μπαλάσκας δίνει τις συμβουλές του στο TLIFE:

Όταν καταλάβουμε πως κάποιος έχει μπει στο σπίτι μας: "Σε κάθε περίπτωση, είτε μιλάμε για άνδρα ή γυναίκα πρέπει να κάνουμε ότι κοιμόμαστε. Υπάρχει πλέον το φαινόμενο ότι ακόμη και σ'αυτούς που κοιμούνται να τους ξυπνάνε και να τους ρωτάνε πού είναι τα χρήματα. Αν καταφέρουν να μπουν στο σπίτι εφόσον τηρούμε όλη την πρόληψη και έχουν κάποιο όπλο τότε θα πρέπει να κάνουμε ότι κοιμόμαστε και αν μας ξυπνήσουν, ό,τι και να μας ζητήσουν, χρήματα ή τιμαλφή να τους τα δώσουμε αμέσως! Δεν πρέπει να αντιδράσουμε ή να φωνάξουμε γιατί τότε θίγουμε τη σωματική μας ακεραιότητα. Είναι σε άμεσο κίνδυνο η σωματική μας ακεραιότητα. Ξαναλέω ότι υπάρχει πλέον το φαινόμενο που και να κοιμόμαστε μας ξυπνάνε για να μας ρωτήσουν, μπαίνουν πολύ πιο αποφασιμένοι πλέον από ότι έμπαιναν παλιότερα που ήθελαν να πάρουν ένα πορτοφόλι απλά. Τώρα πια παίρνουν και τα κλειδιά του αυτοκινήτου και φεύγουν! Είναι πολύ συχνό κι αυτό το φαινόμενο πλέον. Κάθε αντίδραση είναι επικύνδινη πλέον γιατί δεν ξέρουμε αν έχει όπλο κι αν κινδυνεύει η ζωή μας. Πρέπει τη σωματική μας ακεραιότητα να τη βάζουμε πάνω από τα χρήματα, πάνω από τα κοσμήματα και πάνω από τα αυτοκίνητα. Γι'αυτό θα έλεγα κανείς να μην πάει να κάνει κάτι αυτοδίκως να κάνει κάτι με ένα μαχαίρι ή με κάποιο άλλο όπλο γιατί πλέον θα έχει μια ένοπλη αντιπαράθεση μέσα στο σπίτι του και δεν ξέρει πώς θα εξελιχθεί. Μιλάμε για άπειρους πολίτες, δεν μιλάμε για εκπαιδευμένους που θα μπορούσαν ενδεχομένως να το χειριστούν.



Στον δρόμο αν νιώσουμε κάποια απειλή, το πρώτο που κάνουμε είναι βρούμε ένα φωτεινό δρόμο με κόσμο και να πάμε εκεί. Αν υπάρχει κάποιο ανοιχτό κατάστημα, αμέσως με το που θα υποψιαστούμε μια απειλή μπαίνουμε μέσα, ωστε να μπορέσουμε να προστατευτούμε είτε από την πολυκοσμία είτε από την ασφάλεια ενός ανοιχτού καταστήματος. Ακόμη και περίπτερο αν υπάρχει να το προσεγγίσουμε και να ζητήσουμε βοήθεια. Σε περίπτωση κλοπής, ληστείας ή κάποιου επίδοξου βιαστή. Αν δεν υπάρχει κάτι ανοιχτό και μας πλησιάσει κάποιος, τρεπόμαστε σε φυγή κι αμέσως φωνάζουμε για να βγει ο κόσμος στα μπαλκόνια και να τραπεί σε φυγή ο δράστης."

Τι πρέπει να φωνάζουμε στον δρόμο; Πρέπει να φωνάζουμε αστυνομία. Είναι η λέξη στης οποίας το άκουσμα οι δράστες φεύγουν, οπισθοχωρούν. Δεν φωνάζουμε βοήθεια, φωνάζουμε αστυνομία! Έτσι λοιπόν με την φωνή μας και το τρέξιμο θα βγουν οι πολίτες στα παράθυρά τους και θα φωνάξουν την άμεση δράση! Σε τέτοια περιστατικά πλεόν η αστυνομία εντός λίγων λεπτών είναι στο σημείο.

Η πρόληψη παίζει μεγάλο ρόλο. Κατά τις βραδινές ώρες οι γυναίκες και τα παιδιά δεν πρέπει να κυκλοφορούν σε σκοτεινούς δρόμους και σε σκοτεινά στενά. Προτιμούμε κεντρικά σημεία και φωτεινούς δρόμους αν είναι να κυκλοφορούμε μετά τις 23:00. Και βεβαίως οι γυναίκες δεν πρέπει να φορούν όταν κυκλοφορούν μόνες κοσμήματα! Είναι κι αυτό ένα νέο φαινόμενο να επιτίθονται όπου βλέπουν κοσμήματα. Προκαλούν τους επίδοξους ληστές να τις τραυματίσουν για τους τα πάρουν. Καλό είναι να υπάρχει πάντα ένα κινητό τηλέφωνο, να έχουν κάνει μια κλήση στο 100 και με το που θα συμβεί κάτι να το πατήσουν αμέσως!"


Στο TLIFE μίλησε και η εγκληματολόγος Δέσποινα Σβουρδάκου για όλους τις αντιδράσεις που πρέπει να έχουμε στην περίπτωση μιας επίθεσης: "Καταρχήν πρέπει να υπάρχει μία μέριμνα, αυτό που λέμε πρόληψη. Δηλαδή όχι ανοιχτές πόρτες, μπαλκονόπορτες, κεντρικές εισόδους... Ο δράστης ψάχνει πρώτα να βρει τον αδύναμο κρίκο, ψάχνει να βρει μια μικρή είσοδο να μπει, δίχως να χρειαστεί να κοπιάσει. Το πρώτο που κοιτάω λοιπόν είναι να έχω ασφαλίσει το σπίτι μου, δυστυχώς, να έχω βάλει συναγερμό, να έχω κλειδώσει καλά τις μπαλκονόπορτες. Βλέπουμε ότι σε όλες τις περιπτώσεις, ότι μπαίνουνε από μια ανοιχτή μπαλκονόπορτα δυστυχώς. Δεν προσπαθούν να σπάσουν κλειδαριές. Έτσι λοιπόν κλειδώνουμε καλά, βάζουμε συναγερμό ακόμη κι όταν κοιμόμαστε, όσο καταπιεστικό κι αν ακούγεται αυτό.



Σε περίπτωση που μπούνε μέσα στο σπίτι δεν σηκώνω χέρι να πάρω τηλέφωνο την αστυνομία, λέω πού έχω τα λεφτά, τα δίνω, δεν προσπαθώ να αμυνθώ, γιατί αυτό τους εκνευρίζει. Αν για παράδειγμα μπούνε με καλάσνικοφ, καλώς ή κακώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι, όσο άσχημο κι αν ακούγεται, αν προβάλλεις αντίσταση θα σε σκοτώσει. Γι'αυτό λοιπόν έχουμε πολλές ληστείες με ανθρωποκτονίες μαζί, που άλλοτε είναι προσχεδιασμένες κι άλλοτε αυθόρμητες. Πάει το θύμα να αντιδράσει και το σκοτώνουν οι δράστες.

Οι δράστες βλέπουμε ότι έχουν μίσος, κακία προς το κοινωνικό σύνολο, προς τους ανθρώπους. Αυτό δείχνει ότι είναι άνθρωποι με βιώματα, με κακιές εικόνες και κακό παρελθόν. Βγάζουν ένα μίσος, μια αγανάκτηση για τα πάντα. Το προφίλ τι λέει; Το ψυχόγραμμά τους; Εχουν περάσει κι αυτοί άσχημα, τους έχουν μειώσει, εξευτιλίσει και βγάζουν κι αυτοί το άχτι τους σε ένα αδύναμο θύμα. Γιατί δεν υπάρχει λόγος να βιάζουν! Ο ληστής τι θέλει; Να πάρει τα λεφτά και να φύγει όσο πιο γρήγορα γίνεται. Δεν κάθεται. Εδώ, τους βλέπουμε ότι κάθονται με τις ώρες. Έχουν ψυχοπρόβλημα αυτοί οι άνθρωποι. Θέλουν να βασανίζουν τα θύματά τους. Βγάζουν τα απωθημένα τους εκεί που τους παίρνει! Με την απειλή του όπλου, τους παίρνει και μιλάνε και δίνουν εντολές.

Στον δρόμο δεν πρέπει να περπατάμε στα σκοτάδια. Πρέπει να υπάρχουν φώτα, να μην έχουμε πολλά χρήματα στην τσάντα, καλύτερα να είναι πλαστικό το χρήμα. Να μην περπατάμε στο πεζοδρόμιο, γιατί μπορεί να μας έχουν κάποια ενέδρα και να μας τραβήξουν σε ένα στενό ή σε κάποιο κτίριο και να μας ληστέψουν ή να μας κακοποιήσουν. Να μην περπατάμε μόνοι μας αργά..




Στην εγκληματολογία λένε ότι υπάρχει ένας έτοιμος κινητοποιημένος δράστης, ένα άτομο κατάλληλο κι έτοιμο να θυματοποιήσει και η τύχη. Δηλαδή να πέσεις πάνω στο δράστη την κακιά την ώρα και να θυματοποιηθεί. Είναι να μην πέσεις στην κακιά στιγμή."

Πρέπει να φωνάζουμε όταν δεχτούμε μια επίθεση στον δρόμο; Πάντα η φωνή φέρνει θετικά αποτελέσματα, βγαίνει σε καλό πάντα. Στο σπίτι είναι διαφορετικά. Όταν μπει ο άλλος κι εσύ φωνάξεις μπορεί να σε σκοτώσει, να σε σφάξει. Και στις έρευνες που έχουμε κάνει στις φυλακές και ρωτάμε: - Ωραία τον λήστεψες, γιατί τον σκότωσες; Κι απαντάει: - Επειδή σήκωσε το τηλέφωνο ή κάλεσε βοήθεια. Ενώ στον δρόμο αν φωνάξεις βοήθεια ή αστυνομία μπορεί και κάποιος να βγει. Στο δρόμο εξελίσσεται το έγκλημα. Θα θυματοποιηθείς. Ενώ όταν καταφέρει και μπει στο σπίτι είναι τελειωμένο. Εκεί είναι η ειδοποιός διαφορά μεταξύ δρόμου και σπιτιού.

Η ίδια ασχολείται με τις πολεμικές τέχνες εδώ και πολά χρόνια. Το συστήνει στις γυναίκες; "Βέβαια το προτείνω στις γυναίκες. Είναι άλλη η αυτοπεποίθηση. Μειώνεις αρκετά τις πιθανότητες να πάθεις κάτι κακό. Δεν ξέρεις βέβαια ποτέ ποιος είναι από πίσω σου και τι ομάδα έχει. Μπορεί να έχει ένα όπλο ή ένα μαχαίρι. Έχεις όμως άλλη ψυχολογία, φοβερή αυτοπεποίθηση και καταλαβαίνεις, μιλάμε για κάποια που κάνει πολλά χρόνια. Καταλαβαίνες από το ύφος και μόνο ότι ή θα σου επιτεθεί ή ότι κάτι θέλει. Από την περίεργη ματιά και μόνο που κοιτάζει το σπίτι σου ή την τσάντα σου. Το πιθανότερο είναι να βγει σε καλό. Ξέρω κοπέλες που έχουν ρίξει ξύλο στους δράστες που τους την έπεσαν. Εγώ είμαι υπέρ των πολεμικών τεχνών, της αυτοάμυνας."

tlife