Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Τα Ζώδια σήμερα 11/10/2011





ΚΡΙΟΣ
Σήμερα θα ασχοληθείτε με τα ερωτικά σας! Καιρός ήταν μιας που το έχετε εγκαταλείψει το σπορ, με τα βάσανα και τις σκοτούρες που έχετε! Αν είστε μόνοι, βγείτε έξω, μια βόλτα σε ένα μπαράκι, είναι ότι πρέπει για να κάνετε τη γνωριμία που επιθυμείτε! Μη κολλάτε, τα άστρα θα σπρώξουν αρκετά τη κατάσταση υπερ σας και ίσως κάτι καλό γίνει! Επικοινωνήστε με τον κόσμο, που είστε σε παγοκολώνα!

ΤΑΥΡΟΣ
Ακολουθήστε το πρόγραμμα που έχετε βάλει και μην αφήσετε κανέναν να σας πετάξει εκτός! Φύγετε νωρίς από τη δουλειά και μαζευτείτε σπίτι σας. Κοιτάξτε τον εαυτό σας, τη σχέση σας και πάνω από όλα τη φυσική σας κατάσταση! Καιρός να μοιράσετε καλύτερα το χρόνο σας και να αποκτήσετε ξανά αυτό το ερωτικό στοιχείο, που ενώ σας αρέσει, όλο κάτι σας συμβαίνει και το ξεχνάτε! Ακόμα και οι μοναχικοί, κάτι θα κάνετε για να ξεκολλήσετε από τη ρουτίνα!

ΔΙΔΥΜΟΣ
Κάτι σας έχει μπει πάλι στο μυαλό και είστε μέσα στην ανησυχία! Κάποιοι θέλετε να παλέψετε για ένα καλύτερο αύριο και κάποιο να διαλύσετε τα πάντα! Συζητήστε με τους δικούς σας ανθρώπους και προσπαθήστε να βρείτε μια μέση λύση, γιατί πάνω από όλα δε πρέπει να εκτεθείτε! Οι δικοί σας άνθρωποι σας χρειάζονται, για αυτό αφιερώστε λίγο παραπάνω χρόνο και σε αυτούς! Αφήστε τις μεγάλες αποφάσεις για άλλη ημέρα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Και το κακό συνεχίζεται και θα είναι έτσι όλη σας η εβδομάδα! Ξαφνικά θα ανοίξει το τσουβάλι με τα 100 προβλήματα και θα παρουσιαστούν πάλι όλα μπροστά σας προς αντιμετώπιση. Η μελαγχολία και η απογοήτευση θα χτυπήσουν κόκκινο αλλά αυτό δε θα δικαιολογεί τη ψυχρή συμπεριφορά σας! Μη φτάνετε τα πράγματα στα άκρα και μη τσακώνεστε με το σύντροφό σας! Κάντε το χαζό!

ΛΕΩΝ
Από τη μια είστε έτσι και από την άλλη γιουβέτσι! Τα λέει όλα η πρόταση, μιας που τις ημέρες αυτές είστε εντελώς αψυχολόγητοι και φαίνεται τίποτα να μη σας ευχαριστεί. Ξεκολλήστε το μυαλό σας από το παρελθόν, πάρτε τις αποφάσεις σας και μη φοβηθείτε να πάρετε πρωτοβουλίες για να αποδείξτε την αξία σας. Εάν είστε μόνοι νέες γνωριμίες θα σας φτιάξουν το κέφι. Εάν την έχετε τη σχέση, μήπως να κάνατε κάτι για να τη πλησιάσετε?

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Όση δουλειά και αν έχετε, θα πρέπει να βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε και σωματικά, αλλά και εγκεφαλικά! Το έχει ανάγκη ο οργανισμός σας, αλλιώς να περιμένετε λάθη και γκρίνιες! Βρείτε τον τρόπο να κάνετε το τέλειο συνδυασμό! Ψωνίστε νέα ρούχα, ταξιδέψτε και συγχρόνως πάρτε τις πληροφορίες που θέλετε, για να πετύχει το νέο σας έργο! Πάνω από όλα κοιτάξτε το συμφέρον σας και φυσικά τον εαυτό σας!

ΖΥΓΟΣ
Έρχονται αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα και εσείς τις έχετε ήδη μυριστεί! Η σημερινή ημέρα είναι κατάλληλη για να δείξετε πόσο καλοί είστε στο αντικείμενό σας και να συνεργαστείτε! Μην αφήνετε τίποτα στη τύχη! Ασχοληθείτε με το σπίτι σας, την οικογένειά σας και δώστε λίγη χαρά και στο ταίρι σας, εάν υπάρχει. Αλλιώς καιρός να πάρετε ένα σκύλο, δε νομίζετε? Αλλάξτε τη ζωή σας προς το καλύτερο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Και ενώ είστε μέσα στη μαύρη μαυρίλα, εάν είστε σε σχέση καιρό τώρα, σκέφτεστε ίσως να κάνετε το μεγάλο βήμα! Η κατεύθυνση λίγο με προβληματίζει, μιας που είστε άνθρωποι που ή θα ευημερείτε σε όλα τα επίπεδα, ή η ζωή σας θα είναι μια έρημος με το τίποτα στη μέση! Κάποιοι ίσως θέλετε το γάμο, κάποιο όμως και το χωρισμό. Μήπως να αφήσετε να περάσει η πανσέληνος και από εβδομάδα, να το ξανά σκεφτείτε?

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μαζέψτε τα μυαλά σας! Η ημέρα κρύβει παγίδες όλων των ειδών! Μην υπογράψετε τίποτα, μην ξεκινήσετε καμία σοβαρή κουβέντα και μην αναφέρεστε στο παρελθόν! Ότι έγινε-έγινε και τώρα είστε σε άλλη φάση της ζωής σας! Προστατέψτε τα λίγα φράγκα που έχετε στην άκρη και αφήστε τη μεγάλη ζωή για το καλοκαίρι. Τώρα έχει μάζεμα και σκληρή δουλειά! Νέες γνωριμίες θα σας μπουρδουκλώσουν!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα πρέπει να κοιτάξετε τον εαυτό σας και μόνο! Καθίστε σπίτι, κάντε μια ωραία κούρα, φτιάξτε τα μαλλιά σας, γενικώς χαλαρώστε! Και το κομμωτήριο είναι μια καλή ιδέα! Μη πιεστείτε εξ αιτίας άλλων. Κάντε αυτό που νιώθετε, αλλιώς θα είστε μέσα στη γκρίνια και τη κακομουτσουνιά! Μη τσακώνεστε με το σύντροφό σας! Μη στάζει δηλητήριο το στοματάκι σας. Λίγη ελευθερία και ηρεμία στη ζωή σας, δε βλάπτει!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Από τη μια η ημέρα θα είναι καλή για εσάς και από την άλλη πάλι θα χώσετε τα γκάζια σας! Λύσεις θα κατεβάσει η κούτρα σας, σε θέματα που σας βασάνιζαν τόσο καιρό. Μη παίρνετε φόρα, ένα-ένα αλλιώς πάλι θα πέσετε στην υπερβολή! Προσέξτε λιγάκι τα νευράκια σας, με τους ανθρώπους από τη δουλειά σας! Προσπαθούν να σας στηρίξουν αλλά εσείς είστε και κάπως παράλογοι! Ξεκαβαλήστε και προχωρήστε!

ΙΧΘΥΕΣ
Μην αφήνετε τίποτα στη τύχη! Μελετήστε πολύ καλά και πολύ προσεκτικά τις κινήσεις σας πριν κάνετε το μεγάλο βήμα! Οργανωθείτε καλύτερα και μη κάνετε πολλά πράγματα μαζί! Ερωτικά το έχετε το θέμα, αλλά να που δε το έχει ο σύντροφό σας. Καιρός εσείς να νταντέψετε λίγο τη περίπτωση και να πείτε και ένα καλό λόγο παραπάνω! Οι δικοί σας άνθρωποι σας χρειάζονται και πρέπει να αφιερώσετε χρόνο. Μη τους γυρνάτε τη πλάτη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου