Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου 2013

Τομ Ντάλεϊ Η δημόσια εξομολόγηση του Βρετανού Ολυμπιονίκη των Καταδύσεων: «Έχω σχέση με ένα αγόρι και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένος»

Τομ Ντάλεϊ
Με ένα βίντεο στο YouTube ο Τομ Ντάλεϊ αποκάλυψε πως είναι bisexual και μάλιστα πως αυτό το διάστημα είναι ερωτευμένος με ένα αγόρι.


Ο 19χρονος χάλκινος Βρετανός Ολυμπιονίκης των καταδύσεων ανέφερε στο βίντεο που ανέβασε: «Είναι μια δύσκολη απόφαση που έπρεπε να πάρω, αλλά ήθελα να το μάθετε από εμένα».

Στη συνέχεια της προσωπικής του εξομολόγησης, ο Τομ Ντάλεϊ είπε: «Την περασμένη άνοιξη η ζωή μου άλλαξε ριζικά, όταν γνώρισα κάποιον που με έκανε να αισθανθώ τόσο χαρούμενος και ασφαλής. Όλα στη ζωή μου έγιναν υπέροχα. Αυτός ο άνθρωπος είναι ένα αγόρι. Ομολογώ πως εντυπωσιάστηκα. Υπήρχε πάντα στο μυαλό μου πως κάτι τέτοιο θα μπορούσε να συμβεί, αλλά δεν είχε γίνει πραγματικότητα μέχρι την άνοιξη που όλα άλλαξαν. Ένιωσα άνετα και ολόκληρος ο κόσμος μου άλλαξε από τότε. Φυσικά και μου αρέσουν ακόμα τα κορίτσια, αλλά αυτή την περίοδο έχω σχέση με ένα αγόρι και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένος».

This love - Craig Armstrong