Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ(!):Η νταντά του Μπαράκ Ομπάμα ήταν τρανσέξουαλ!


ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ(!):Η νταντά του Μπαράκ Ομπάμα ήταν τρανσέξουαλ!

Η ιστορία του ομοφυλόφιλου άνδρα που φρόντιζε τον μελλοντικό πρόεδρο των ΗΠΑ

Η πρώην νταντά του Μπάρακ Ομπάμα αποκαλύφθηκε ότι ήταν στη πραγματικότητα τρανσέξουαλ άνδρας, ο οποίος προσπαθούσε να ζήσει ως γυναίκα.

Η Ήβη φρόντιζε τον μικρό «Barry», όπως τον αποκαλούσε, όταν η μητέρα του Ann Dunham μετακόμισε στη πρωτεύουσα της Ινδονησίας, Τζακάρτα, στα τέλη της δεκαετίας του 1960.

Ο ομοφυλόφιλος άνδρας, έφευγε από το σπίτι ντυμένος γυναίκα, αλλά ήταν απόλυτα προσεκτικός, έτσι ώστε να μην τον βλέπει ο μικρός Μπάρακ.

«Ήταν πολύ μικρός και έκανα τα πάντα για να μην με βλέπει να φοράω τα γυναικεία ρούχα. Ωστόσο, μερικές φορές με έβλεπε να δοκιμάζω το κραγιόν της μητέρας του και αυτό τον έκανε να ξεκαρδίζεται στα γέλια», δήλωσε η Ήβη.

Η νταντά, η οποία στράφηκε στη πορνεία αφότου άφησε την οικογένεια και σήμερα ζει σε μία τρώγλη, γνώρισε τη μητέρα του μελλοντικού προέδρου των ΗΠΑ σε ένα κοκτέιλ πάρτι το 1969.

Προκάλεσε θετική εντύπωση στη μητέρα του οκτάχρονου τότε Μπάρακ και γρήγορα έγινε η νταντά του. Τον φρόντιζε στο σπίτι, έπαιζε μαζί του και τον πήγαινε στο σχολείο.

Οι γείτονες της οικογένειας πίστευαν ότι επρόκειτο για κανονική γυναίκα, καθώς όταν έφευγε από το σπίτι το βράδυ, ήταν ντυμένη με μοντέρνα γυναικεία ρούχα.

Ωστόσο, όταν η οικογένεια έφυγε από την Ινδονησία το 1970, τα πράγματα άρχισαν να εξελίσσονται αρνητικά για την Ήβη. Αρχικά συγκατοίκησε με έναν φίλο της και ύστερα από τρία χρόνια προσχώρησε στα κυκλώματα της πορνείας.

«Προσπάθησα να εργαστώ ως καθαρίστρια, αλλά κανείς δεν με προσλάμβανε. Χρειαζόμουν χρήματα για να αγοράσω τρόφιμα και να βρω μια στέγη», δήλωσε η πρώην νταντά του προέδρου των ΗΠΑ.

Εκείνη τη περίοδο, η χώρα βρισκόταν ακόμη υπό τη δικτατορία του στρατηγού Σουχάρτο. Η πορνεία ήταν άκρως καταδικαστέα και όσοι συλλαμβάνονταν, ξυλοκοπούνταν μέχρι θανάτου.

Ωστόσο, όλα άλλαξαν για την Ήβη το 1985.

Η Ήβη και οι φίλοι της ήταν διασκορπισμένοι σε σκοτεινά σοκάκια για να ξεφύγουν από τα κλομπ των αστυνομικών. Μια ιδιαίτερα όμορφη κοπέλα, ονόματι Σούζι, συνελήφθη από την αστυνομία.

«Τη ψάχναμε όλο το βράδυ. Τελικά… τη βρήκαμε. Το θέαμα ήταν φρικτό και εξακολουθεί να στοιχειώνει τη μνήμη μου. Το σώμα της ήταν πρησμένο και το πρόσωπό της δεν θύμιζε το πρόσωπο που ξέραμε. Την είχαν ξυλοκοπήσει μέχρι θανάτου»

Από τότε, η Ήβη αποφάσισε να ζήσει το υπόλοιπο της ζωής της ως άνδρας. Παράτησε μια για πάντα τα φορέματα και τα σουτιέν.

«Πάντα ήξερα ότι στη καρδιά μου είμαι γυναίκα, αλλά δεν ήθελα να πεθάνω έτσι. Αποφάσισα να δεχτώ αυτό που είμαι πραγματικά. Από τότε ζω ως άνθρωπος», δηλώνει σήμερα η Ήβη, 66 ετών.

Καταληκτικά, η Ήβη δήλωσε ότι δεν γνώριζε ότι το αγόρι που φρόντιζε πριν 43 χρόνια κέρδισε στις ΗΠΑ τις προεδρικές εκλογές του 2008, μέχρι που είδε μια φωτογραφία της οικογένειας στη τοπική τηλεόραση.
Πηγή:Newsbeast.gr

"Έφυγε" από τη ζωή ο δήμαρχος Τήλου, Τάσος Αλιφέρης


"Έφυγε" σήμερα από τη ζωή, σε ηλικία 61 ετών, ο δήμαρχος Τήλου, Τάσος Αλιφέρης, ο οποίος έδωσε σκληρή μάχη εδώ και δύο χρόνια... με τον καρκίνο. Ο δήμαρχος Τήλου είχε μεταβεί στην Αμερική για το πρόβλημα υγείας και κατέληξε σήμερα. Ο Τάσος Αλιφέρης ήταν από τους πρωτοπόρους στο χώρο της Αυτοδιοίκησης και είχε αλλάξει την εικόνα της μικρής Τήλου.

Η επάρατη νόσος «πήρε» έναν ακόμη σπουδαίο άνδρα στη «γειτονιά των Αγγέλων». Η είδηση του θανάτου του δημάρχου της Τήλου, Τάσου Αλιφέρη, όπως ήταν φυσικό σκόρπισε θλίψη, όχι μόνο στους συγγενείς του και στους κατοίκους του όμορφου νησιού της Δωδεκανήσου, που τόσο πολύ αγάπησε, αλλά και σ΄ όλους εκείνους που έτυχε να γνωρίσουν από κοντά τον θαυμάσιο αυτό άνθρωπο και επιστήμονα!

Μπορεί πριν από τέσσερα περίπου χρόνια να είχε καταθέσει αποδεικτικά... προοδευτικότητας, λέγοντας «ναι» στους ομοφυλοφιλικούς γάμους, αλλά τελικά αναγκάστηκε να εμφανιστεί ενώπιον της Δικαιοσύνης, εις βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη με την κατηγορία παράβασης καθήκοντος.

Ο κ. Αλιφέρης γεννήθηκε στο Λάχιον Λακωνίας, σπούδασε ιατρική στη Σιένα της Ιταλίας ήταν παντρεμένος με τη Χρύσα και είχε αποκτήσει δύο παιδιά των Σπύρο και την Ανδρομάχη.

Άλλαξε τρεις φορές φύλο μέχρι να μάθει ότι είναι… ερμαφρόδιτη!



Με ανοιχτό το στόμα έμειναν όλοι, όταν η νεαρή κοπέλα που βλέπετε στην φωτογραφία αποκάλυψε ότι άλλαξε τρεις φορές φύλλο μέχρι να ενημερωθεί στα 28 της, ότι είναι ερμαφρόδιτη!!!

Η Adeleh γεννήθηκε αγόρι, αλλά στα 3 της κατάλαβε ότι θέλει να είναι κορίτσι. «Τότε όλοι μου έλεγαν ότι είμαι αγόρι και να παίζω με αγορίστικα παιχνίδια, αλλά εγώ ήξερα ότι ήμουν κορίτσι και ήθελα να παίζω με κούκλες», εξομολογείται.

Στην εφηβεία της αποφάσισε ότι θέλει να γίνει γυναίκα και επισκέφτηκε μια εξειδικευμένη κλινική, προκειμένου να γίνει γυναίκα. Τελικά, αποφάσισε ότι δεν θέλει να αλλάξει και στα 20 της πήρε την απόφαση να γίνει άνδρας. «Υιοθέτησε» το όνομα Αδάμ και άρχισε να «πηγαίνει» με γυναίκες…

Ούτε αυτό την ικανοποιούσε, μέχρι που στην ηλικία των 28 ετών έμαθε ότι είναι ερμαφρόδιτη και ότι έχει χαρακτηριστικά και από τα δύο φύλα.

Η Adeleh αποφάσισε να κρατήσει την θηλυκή της πλευρά και έβαλε εμφυτεύματα στήθους. Η εγχείρηση πέτυχε, όμως όταν πήγε να «βάλει» εμφυτεύματα στους γλουτούς άρχισε να έχει προβλήματα υγείας και τα αφαίρεσε.

«Είχα εμφυτεύματα στους γλουτούς μου. Ακούγεται σαν ματαιοδοξία, αλλά εκείνη την στιγμή ήταν σημαντικό για μένα», λέει τώρα, που έχει απελευθερωθεί και τολμάει να μιλάει για την κατάστασή της.

ΠΗΓΗ: ierosagon

Το καυτό φιλί του gay πεζοναύτη μόλις επέστρεψε από το Αφγανιστάν





Οι φωτογραφίες των gay στρατιωτικών που φιλιούνται με τους συντρόφους τους, μετά από την επιστροφή τους από υπηρεσίες μακρυά από τις ΗΠΑ, δεν “χωνεύονται” εύκολα εδώ στην Ελλάδα.
Στις ΗΠΑ ,μπορεί να το ΄χουν προχωρήσει το θέμα,αλλά εδώ στα Βαλκάνια ακόμη κανείς δεν μπορεί να δηλώσει έτοιμος για τέτοιες “καινοτομίες”.Ή τέλος πάντων ελάχιστοι...

Οι φωτογραφίες είναι από τη Daily Mail και δείχνουν τον λοχίας Brandon Morgan,που υπηρετούσε στο Αφγανιστάν τους τελευταίους έξι μήνες σ΄ ένα παθιασμένο φιλί με το σύντροφό του Dalan Wells,φωτογραφία που δημοσίευσαν στο Facebook. Τα σχόλια που εισέπραξαν ήταν διχασμένα.






Βέβαια δεν ήταν πρωτοπόροι.Τους είχαν προλάβει λίγους μήνες πριν οι δυο κοπέλες της φωτογραφίας