Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Ουρές από γκέι για άδειες γάμου




Ουρές από γκέι ζευγάρια σχηματίστηκαν έξω από το δικαστικό μέγαρο στην Ουάσινγκτον, για να ολοκληρώσουν τις διαδικασίες που θα τους επιτρέψουν να παντρευτούν. Προηγήθηκε απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου, η οποία απέρριψε αίτημα για να εμποδιστούν οι γάμοι ομοφυλοφίλων στην πρωτεύουσα.
«Είμαι υπερήφανος που η πρωτεύουσα του έθνους μας μάς αναγνωρίζει ως ανθρώπινα όντα, που αξίζουν τα ίδια δικαιώματα με τους άλλους», δήλωσε ο 48χρονος Μάικλ Μακ Μπράιντ, την ώρα που περίμενε για την άδεια γάμου του με τον επί 18 έτη σύντροφό του.
«Αυτό σημαίνει ότι επιτέλους η οικογένειά μας είναι μία οικογένεια όπως και κάθε άλλη και αυτό είναι σημαντικό για εμάς», ανέφερε ο 50χρονος Ρόκι Γκάλογουεϊ. Από σήμερα το μεσημέρι έχουν εκδοθεί περίπου 80 άδειες γάμου.
Την περασμένη Τρίτη, το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ απέρριψε αίτηση που κατέθεσαν αντίπαλοι των γάμων μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου και με την οποία ζήτησαν τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος.
Έντονες ήταν, βέβαια, και οι αντιδράσεις έξω από το δικαστικό μέγαρο της Ουάσινγκτον, όπου μερικοί αντιτιθέμενοι στο γάμο μεταξύ ομοφυλοφίλων κυμάτιζαν πλακάτ και φώναζαν συνθήματα εναντίον της απόφασης του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ.
Ο γάμος μεταξύ ομοφυλόφιλων επιτρέπεται ήδη στις πολιτείες της Αϊόβα, του Κονέκτικατ, της Μασαχουσέτης, του Νιου Χάμσαϊρ και του Βερμόντ.

Πηγή: http://www.sigmalive.com/simerini/world/epikairotita/244985

Ο λόγος που ο Ricky Martin δήλωσε δημόσια οτι ειναι Gay;


ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ

Η ανακοίνωση του Ricky Martin πως ειναι ομοφυλόφιλος ξάφνιασε πολύ κόσμο. Χρόνια υπήρχαν δημοσιεύματα που υπονοούσαν κάτι τέτοιο αλλά αυτό που ξάφνιασε ειναι που ο τραγουδιστής επέλεξε να το πει δημόσια και μάλιστα με ανακοίνωση του στην επίσημη σελίδα. Ποιος ειναι ο λόγος όμως που το έκανε; Σύμφωνα με δημοσίευμα ο τραγουδιστής...

πιάστηκε απο παπαράτσι σε στιγμές που αποδείκνυαν πως ειναι ομοφυλόφιλος. Για αυτό και διάλεξε να το πει ο ίδιος πριν βγουν στη δημοσιότητα. Αν ισχυει κάτι τέτοιο λογικά σύντομα θα δούμε τις φωτογραφίες αυτές.apo troktiko

Η Βίσση σε gay φεστιβάλ!

Δεν είναι μόνο υπέρ των gay, αλλά θα τραγουδήσει και για... party τους! Η Aννα Βίσση, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», θα εμφανιστεί στη Μύκονο στο πλαίσιο του Xlsior Festival και θα τραγουδήσει για τους gay θαυμαστές της - και όχι μόνο.

Η σούπερ σταρ δέχτηκε πριν από λίγο καιρό πρόταση από τους διοργανωτές του περιβόητου φεστιβάλ και από την αρχή την είδε πολύ θετικά. Δεν άργησε να πει το ΟΚ και τώρα οι φαν της περιμένουν πώς και πώς να την απολαύσουν ακούγοντάς τη να τραγουδάει για εκείνους στο special φεστιβάλ.

Αλλωστε, είναι γνωστό ότι είναι gay icon και πως οι ομοφυλόφιλοι τη λατρεύουν. Τώρα ήρθε η σειρά της να ανταποδώσει την αγάπη που έχει εισπράξει. Η Αννα, άλλωστε, είναι γνωστό πως δεν έχει ταμπού. Τον χειμώνα, μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι φορές που διασκέδασε σε gay στέκια. Εξάλλου, όλοι θυμούνται την έξοδό της με τους χορευτές της Beyonce σε γνωστό gay club του Ψυρρή, μετά τη συναυλία της star της r’n’b στη χώρα μας.

Σύμφωνα με καλά γνωρίζοντες, η Αννα Βίσση θα τραγουδήσει στο φεστιβάλ αυτό, που θα γίνει για δεύτερη χρονιά στο Νησί των Ανέμων, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι (τον Ιούλιο ή τον Αύγουστο, ακόμα δεν έχουν οριστικοποιηθεί οι ημερομηνίες). «Ναι, θα ήθελα πολύ να σας βοηθήσω!» είπε η Αννα στους διοργανωτές, όταν της ζήτησαν τη στήριξή της για την επιτυχία του φεστιβάλ.

Το Xlsior Festival θα είναι μια οπτικοακουστική πανδαισία με ιδιαίτερο concept. Περιλαμβάνει από μουσική, τρελά shows μέχρι χορό και… gay holidays. Το πρώτο τόλμημα έγινε πέρσι και διήρκησε πέντε μέρες. Τα αποτελέσματα για τους διοργανωτές ήταν ανέλπιστα, αφού 10.000 αγόρια από κάθε γωνιά του κόσμου έδωσαν το παρών στο Ασπρονήσι και έκαναν ένα πενθήμερο πάρτι all day και all night long.

Φέτος λοιπόν το φεσττιβάλ, δεδομένης της περσινής επιτυχίας του, θα διαρκέσει περισσότερο: εννιά μερόνυχτα! Φυσικά, προσκεκλημένοι θα είναι και διεθνούς φήμης DJ, οι οποίοι έχουν σκοπό να απογειώσουν το κέφι! Οι υπεύθυνοι σκέφτονται να διοργανώσουν μια αξέχαστη εμπειρία και γι’ αυτό έχουν δώσει τον τίτλο «Xlsior» (excelsior) που σημαίνει υψηλότερο ή, σε ελεύθερη απόδοση, μεγαλειώδες.