Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

Ο Karl Lagerfeld παίρνει θέση για τους γάμους των ομοφυλοφίλων!



Ο διάσημος γερμανός σχεδιαστής και επί πολλά χρόνια διευθυντής του οίκου Chanel , σε μια συνέντευξή του παραδέχθηκε ότι είναι λάτρης του πορνό και πως δεν του αρέσουν οι σχέσεις, ενώ ανέφερε πως διαφωνεί στο γάμο μεταξύ του ιδίου φύλου, καθώς...

« στην δεκαετία του '60 όλοι είχαμε το δικαίωμα στη διαφορά. "Και τώρα, ξαφνικά, θέλουν μια αστική ζωή." Είναι και αυτό μια άποψη.

Ανάξιες χαρακτήρισε ο Ολλανδός πρωθυπουργός τις δηλώσεις Αμερικανού στρατηγού ε,α.


ΟΤΙ ΟΙ ΟΛΛΑΝΔΟΙ ΚΥΑΝΟΚΡΑΝΟΙ ΗΤΑΝ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ
ΤΗ ΣΦΑΓΗ ΤΗΣ ΣΠΡΜΠΡΕΝΙΤΣΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ

Σοκ προκάλεσαν στην Ολλανδία οι δηλώσεις Αμερικανού απόστρατου στρατηγού που συνέδεσε τη μερική ανικανότητα των Ολλανδών κυανόκρανων να αποτρέψουν τη σφαγή της Σρεμπρένιτσα με την παρουσία ομοφυλόφιλων στις γραμμές τους...



...Ο Ολλανδός πρωθυπουργός χαρακτήρισε σκανδαλώδες το ότι ένας Αμερικανός απόστρατος στρατηγός έκανε μια τέτοια δήλωση, την οποία χαρακτήρισε εξαιρετικά χαμηλού επιπέδου.

Ο Αμερικανός πρώην διοικητής του ΝΑΤΟ Τζον Σίαν μιλώντας χθες σε κοινοβουλευτική ακρόαση στις ΗΠΑ με αφορμή την τροποποίηση ενός νόμου που επιβάλει στους ομοφυλόφιλους στρατευμένους να μην αναφέρονται στον σεξουαλικό τους προσανατολισμό, είπε ότι η παρουσία τόσων πολλών ομοφυλόφιλων στις γραμμές των Ολλανδών κυανοκράνων, οδήγησε στην πτώση της Σρεμπρένιτσα και στη σφαγή πολλών χιλιάδων μουσουλμάνων ανδρών και νεαρών αγοριών από τους Σέρβους της Βοσνίας, τον Ιούλιο του 1995.


Βίσση: «έχω κάνει μπότοξ και μικροεπεμβάσεις»


«Ούτε θεά είμαι, ούτε απόλυτη» τονίζει σε συνέντευξή της η Άννα Βίσση, αποκαλύπτοντας πως έχει κάνει μπότοξ και μικροεπεμβάσεις. Παράλληλα, μιλά για την τωρινή της σχέση με τον Νίκο Καρβέλα, λέει πως θα μπορούσε να υπάρξει με μία γυναίκα αν την έλκυε το ίδιο φύλο και περιγράφει τι σχεδιάζει στο μέλλον.

«Έχω κάνει μπότοξ, έχω υποστεί κάποιες μικροεπεμβάσεις, χωρίς ...
όμως ποτέ να χάσω αυτό που ήμουν», λέει η Άννα και «κατακεραυνώνει» την Madonna και όλες τις κυρίες που... το παρακάνουν.

Η ίδια τονίζει πως είναι εξαιρετικά προσγειωμένη και οι διάφοροι χαρακτηρισμοί που έχουν ακουστεί κατά καιρούς, όπως τα θεά, απόλυτη Ελληνίδα σταρ και Madonna της Ελλάδας, της τα έχουν «κολλήσει» οι θαυμαστές της. «Μια γυναίκα που κάνω την δουλειά μου είμαι», προσθέτει και χαρακτηρίζει «άσφαιρους» όσους την επικρίνουν, προσθέτοντας ότι είναι 38 χρόνια στον χώρο και συνεχίζει ακάθεκτη.

Μιλώντας για τον Νίκο Καρβέλα, η τραγουδίστρια παραδέχεται πως υπήρξε μια περίοδος «παγωμάρας» μεταξύ τους, τώρα, όμως, τα έχουν ξαναβρεί: «τα είπαμε, τα βρήκαμε και είμαστε και πάλι αληθινά κοντά», δηλώνει και διαψεύδει ότι πειράχτηκε που αγάπησε την Αννίτα Πάνια.

Πάντως, η Άννα έχει τρελό «σουξέ» στις... γυναίκες, αφού -όπως υποστηρίζει- καθημερινά την φλερτάρουν πολλές και αυτό της αρέσει! Όπως παραδέχεται, θα πήγαινε με γυναίκα αν της άρεσαν τα άτομα του ίδιου φύλου, ενώ καλεί τους ομοφυλόφιλους να μην κρύβονται και να απολαμβάνουν τον έρωτά τους όπως συμβαίνει σε χώρες του Εξωτερικού.

Τι ετοιμάζει, όμως, μιας και το «Fabulous Show» έριξε αυλαία το βράδυ του Σαββάτου;

Η δημοφιλής τραγουδίστρια θα «ανέβει» στη Θεσσαλονίκη, θα ακολουθήσουν συναυλίες σε Αυστραλία και Κύπρο και, τον ερχόμενο χειμώνα, θα συνεργαστεί με τον Σάκη Ρουβά στο «Αθηνών Αρένα»!

Παράλληλα, δεν αποκλείει να συναντηθεί ξανά μουσικά με τον Νίκο Καρβέλα, σε μια νέα ροκ όπερα ή ένα remake από τους «Δαίμονες».


πηγή: εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής»

Αντιδράσεις στην καμπάνα «ηθικής» για το «Straight story»


Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης να ρίξει καμπάνα 30.000 ευρώ στο Μega για την προβολή της ταινίας «Straight story» με ήρωες ένα ζευγάρι ανδρών (Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Βλαδίμηρος Κυριακίδης) σε έναν γκέι κόσμο όπου το στρέιτ είναι απαγορευμένο- με σήμανση «απαραίτητη η γονική συναίνεση» και πριν από τις 22.30. Σε εποχή που....

η τηλεόραση βρίθει υποπροϊόντων, το συμβούλιο, υποδυόμενο τον «φύλακα της ηθικής», εξάντλησε την αυστηρότητά του στη «λανθασμένη σήμανση» που θα έπρεπε κατά τη γνώμη του να είναι «κατάλληλο άνω των 15 ετών».
Ο λόγος για μια ταινία που είδαν πάνω από 400.000 θεατές στις κινηματογραφικές αίθουσες πριν από μερικά χρόνια με ένδειξη από την επιτροπή που αποφασίζει τη σήμανση των κινηματογραφικών ταινιών «κατάλληλο για τους άνω των 17 ετών», κάτι που συνηθίζει η επιτροπή για όλες τις ταινίες με «ομοφυλοφιλική κατεύθυνση», σύμφωνα με αιθουσάρχες.
«Σε μια κοινωνία που βουλιάζει, η υποκρισία περισσεύει. Όταν προβλήθηκε στο σινεμά, την είδαν πολλά παιδιά» σχολίασε στα «ΝΕΑ» την απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης ο πρωταγωνιστής του «Straight story» Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, θυμίζοντας ότι όταν είχε προβληθεί η ταινία στις αίθουσες την είχαν δει ως νεανική κωμωδία και πολλά παιδιά.
Το ΕΣΡ δεν είναι η πρώτη φορά που ρίχνει καμπάνες για οπτικοακουστικά προϊόντα με θέμα την ομοφυλοφιλία. Σχετικά πρόσφατα είχε «τιμωρήσει» το σίριαλ «Κλείσε τα μάτια» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη για ένα φιλί μεταξύ ανδρών σε μια σκηνή του. Πολύ πρόσφατα, έριξε καμπάνα και στο νέο σίριαλ «4» του ιδίου, επειδή εμφάνιζε μια τραβεστί!
http://digital.tanea.gr/

Ο David Beckham είναι gay!


Παγκόσμιο σοκ προκάλεσε στον γυναικείο πληθυσμό, αλλά και τους φίλους της μπάλας, ένα video, που κυκλοφόρησε και δείχνει τον διεθνή άσο του ποδοσφαίρου και απόλυτο sex symbol, David Beckham, σε... προσωπικές στιγμές με έναν άλλο άνδρα! Στο video που...


προβλήθηκε από το BBC ο Beckham εμφανίζεται να δέχεται την... ιδιαίτερη φροντίδα ενός εύσωμου κυρίου. Ο τελευταίος βάφει τα νύχια του David, του φτιάχνει τα μαλλιά, κάνει μαζί του μπάνιο στην μπανιέρα και τον φιλάει στο κεφάλι, την ώρα που ο διεθνής άσος της στρογγυλής θεάς λυγίζει στο κρεβάτι βλέποντας μία σαπουνόπερα...

Ακόμα να συνέλθουν από το σοκ η Victoria και οι τηλεθεατές, που είδαν ένα από τα πλέον περιζήτητα αρσενικά να καταρίπτει τον μύθο του μέσα σε λίγα λεπτά.

Γραμμή υποστήριξης για gay

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα λειτουργεί μια γραμμή τηλεφωνικής υποστήριξης για ανθρώπους με σεξουαλικές ιδιαιτερότητες! Μπορεί στις περισσότερες ανεπτυγμένες χώρες του εξωτερικού να υπάρχει εδώ και περίπου τρεις δεκαετίες, όμως η συγκεκριμένη κίνηση άργησε να γίνει στη χώρα μας. Πριν από μερικούς μήνες κάτι τέτοιο θα αποτελούσε όνειρο θερινής νυκτός, αλλά τώρα πια υπάρχει κι εδώ η πρώτη τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης για γκέι, λεσβίες, bisexual και τρανσέξουαλ.

Το όνομά της είναι Proudsuppοrt και πρόκειται για πρωτοβουλία της οργάνωσης Be Positive. Είναι μια παγκόσμια οργάνωση με πάνω από 40 χρόνια δράσης που δίνει έμφαση στην υποστήριξη ατόμων με σεξουαλικές ιδιαιτερότητες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μιλήσουν με ειδικούς για οποιαδήποτε ανησυχία ή προβληματισμό τους σε σχέση με τη σεξουαλικότητά τους ή μπορούν ακόμα και συγγενικά ή φιλικά τους πρόσωπα να καλέσουν ζητώντας στήριξη και ενημέρωση. Η γραμμή στελεχώνεται από εκπαιδευμένους εθελοντές και εθελόντριες που εποπτεύονται από επιστήμονες ψυχικής υγείας. Υπεύθυνη της γραμμής είναι η Λίνα Λαχανιώτη, κοινωνική λειτουργός, που δήλωσε στην «Εspressο»: «Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε με αριθμούς, όμως μέχρι στιγμής η γραμμή έχει την ανταπόκριση του κόσμου».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να είναι σίγουροι για την απόλυτη εχεμύθεια, καθώς όλες οι συνομιλίες είναι απόρρητες, ανώνυμες και σε καμία περίπτωση δεν καταγράφονται.

Η πρωτότυπη για τα δεδομένα της χώρας μας κίνηση έχει χαροποιήσει ιδιαίτερα τόσο τα άτομα που ανήκουν σε ομάδες ιδιαίτερων σεξουαλικών προτιμήσεων όσο και τους εκπροσώπους τους. Χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Τσαμπρούνης, εκπρόσωπος του Athens Pride, δήλωσε στην «Εspresso»: «Είναι μια πολύ σωστή και χρήσιμη κίνηση, που αν και άργησε, ήρθε επιτέλους και στην Ελλάδα. Σε πολλές χώρες του εξωτερικού υπάρχει από τη δεκαετία του ’80».

Σύμφωνα με τον ίδιο, τα πράγματα στην Ελλάδα όσο πάει και καλυτερεύουν σχετικά με τα θέματα των ομοφυλοφίλων, όμως ακόμα είμαστε πολύ πίσω και ιδιαίτερα στις επαρχιακές πόλεις. «Αυτή η κίνηση», λέει, «θα βοηθήσει περισσότερο τα παιδιά της επαρχίας που βιώνουν σε πολύ πιο έντονη μορφή την καταπίεση, την κοροϊδία και πολλές φορές δυστυχώς και την ωμή βία ακόμα και μέσα στα ίδια τους τα σπίτια. Είναι μια γραμμή για να πεις τον πόνο σου. Κάτι είναι κι αυτό».

Την άποψη του κ. Τσαμπρούνη συμμερίζεται και η Ευαγγελία Βλάμη, εκπρόσωπος των λεσβιών στη χώρα μας. «Η γραμμή αυτή υποστηρίζει και βοηθάει. Είναι μια πολύ θετική κίνηση που καλύπτει τα κενά χρόνων και τις ανάγκες πολλών συμπολιτών μας. Ευτυχώς που υπάρχουν και κάποιες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις όμως, για να κάνουν αυτά που θα έπρεπε να ’χε κάνει η πολιτεία».

Προς το παρόν, η γραμμή λειτουργεί μόνο δύο ώρες κάθε Τετάρτη από τις 18.00 έως τις 20.00 και στοιχίζει όσο μία απλή αστική κλήση, όμως σύντομα υπάρχει στόχος να γίνει δωρεάν και να επεκταθεί το ωράριο.

Η γραμμή, όπως αναφέρεται και στο site της, δημιουργήθηκε από την ανάγκη εθελοντών και εθελοντριών που αντιμετώπισαν καταστάσεις κοινωνικής κατακραυγής. Ετσι, λοιπόν, θέλησαν με άμεσο και αποτελεσματικό τρόπο να προσφέρουν τη στήριξή τους σε ανθρώπους που βιώνουν οποιαδήποτε δυσκολία με τη σεξουαλικότητά τους.


ΕΛΕΑΝΑ-ΖΩΗ ΡΟΥΣΣΟΥ