Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Oι νέες αποκαλύψεις για τον θάνατό της


Γουίτνεϊ Χιούστον new
Το σημείο που βρέθηκε, τελικά, νεκρή η Γουίτνεϊ Χιούστον το απόγευμα του Σαββάτου ήταν το μπάνιο του δωματίου όπου διέμενε στο ξενοδοχείο Beverly Hilton, σύμφωνα με όσα ακούγονται μέχρι στιγμής.

Οι άνθρωποι που βρίσκονταν στη σουίτα της ήταν ο στιλίστας, η κομμώτριά της και δύο σωματοφύλακες ενώ είχαν ήδη ανησυχήσει, καθώς η διάσημη τραγουδίστρια βρισκόταν στο μπάνιο για πάνω από μία ώρα και έπρεπε να αρχίσουν την προετοιμασία για την εμφάνισή της στο pre-party του Κλάιβ Ντέιβις για τα βραβεία Grammy.

Οι συνεργάτες της άρχισαν να χτυπούν την πόρτα και, όταν δεν πήραν καμία απάντηση, ζήτησαν από τη μοναδική γυναίκα που βρισκόταν ανάμεσά τους, την κομμώτρια της τραγουδίστριας, να μπει μέσα και να δει τι είχε συμβεί. Εκείνη μπήκε στο μπάνιο και μετά από λίγα δευτερόλεπτα άρχισε να ουρλιάζει ενώ αμέσως μπήκε ένας σωματοφύλακας μέσα και την έβγαλε από την μπανιέρα.

Το κεφάλι της τραγουδίστριας ήταν μέσα στο νερό ενώ τα πόδια της έξω, δίνοντας την αίσθηση ;ότι είχε γλιστρήσει μέσα στο νερό. Το σώμα της, όπως αναφέρεται, ήταν παγωμένο, γι' αυτό και οι σωματοφύλακές της κάλεσαν βοήθεια, ενώ παράλληλα ειδοποιήθηκε η ασφάλεια του ξενοδοχείου. Μάλιστα, η Γουίτνεϊ Χιούστον αναφέρεται πως έκανε χρήση ηρεμιστικών χαπιών ζάναξ, που σε συνδυασμό με το αλκοόλ το οποίο κατανάλωνε, δεν είναι απίθανο να προκάλεσαν την πτώση στην μπανιέρα.

Η σωρός της Γουίτνεϊ Χιούστον μεταφέρθηκε από το Beverly Hilton Hotel στο νεκροτομείο, όπου και αναμένεται να γίνει η νεκροψία, αν και ακόμη δεν έχει προγραμματιστεί για συγκεκριμένη μέρα και ώρα.