Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Αυτό είναι το ΜΟΝΤΕΛΟ… που γεννήθηκε από μάνα ΛΕΣΒΙΑ και πατέρα GAY...


Αυτό είναι το ΜΟΝΤΕΛΟ… που γεννήθηκε από μάνα ΛΕΣΒΙΑ και πατέρα GAY!!!



Είναι μοντέλο που περπατά στις πασαρέλες του κόσμου και κυρίως γνωστή από τη δουλειά της στη Victoria Secret. Αλλά αυτό δεν εμπόδισε τη Τζόσεφιν Σκράιβερ, που είναι είκοσι ετών να μιλήσει για το πώς εκείνη και ο αδελφός της γεννήθηκαν από μία λεσβία και έναν ομοφυλόφιλο που ήθελαν να γίνουν γονείς μακριά από τα παραδοσιακά πρότυπα για να προωθήσουν τα δικαιώματα τω ομοφυλόφιλων.
Η Τζόσεφιν που γεννήθηκε στη Δανία και κατοικεί στη Νέα Υόρκη και που πρόσφατα φωτογραφήθηκε για το Vogue Βραζιλίας αλλά και για το σόου της Victoria Secret είπε ότι δεν θα άλλαζε με τίποτα την ανατροφή της και αποκαλεί τον εαυτό της «το παιδί του ουράνιου τόξου». Η μητέρα της ήταν πάντοτε το αγοροκόριτσο που της άρεσε το ποδόσφαιρο και ο πατέρας της, της δίδασκε για τη μουσική και τις τέχνες. Ζούσαν όλοι μαζί μέχρι τα έξι της χρόνια και τότε ο πατέρας της έφυγε για να παντρευτεί έναν άλλο άντρα. Παρόλα αυτά έχουν όλοι ακόμη και σήμερα καλές σχέσεις.
«Είναι σαν τον θείο μου. Κάθε Χριστούγεννα μαζευόμαστε πολλά άτομα», λέει η ψηλόλιγνη καλλονή. Η μητέρα της που ήταν λεσβία ήθελε απελπισμένα να αποκτήσει παιδιά, αλλά χρειαζόταν και έναν άντρα που να συμμετέχει στην ανατροφή τους. Έτσι έβαλε αγγελία σε ένα περιοδικό που απευθυνόταν σε ομοφυλόφιλους το Panbladet. «Ήμουν πάντοτε περήφανη για τους γονείς μου και εγώ τους πήγαινα στην παρέλαση των ομοφυλόφιλων», λέει η όμορφη μοντέλα. «Υπάρχουν γκέι που θέλουν να γίνουν μπαμπάδες. Γιατί είμαι μόνη μου και θέλω να έχω παιδιά».
Πέντε άντρες απάντησαν στην αγγελία και η μητέρα της διάλεξε αυτόν που προτιμούσε περισσότερο. Η Τζόσεφιν που εργάζεται ως μοντέλο τα τελευταία δύο χρόνια είπε ότι όταν μεγάλωνε το να έχει γκέι γονείς δεν ήταν πολύ «φυσιολογικό». Παρόλα αυτά η μητέρα της, την ενεθάρρυνε πάντοτε να λέει την αλήθεια και ότι «αν ντρέπεται για κάτι ο κόσμος θα την καταλάβει και θα την κοροϊδεύει». Εκείνη και ο 13χρονος αδελφός της αποκαλούν ο ένας τον άλλο «παιδιά του ουράνιου τόξου» και είναι υπέρμαχοι των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων. Η Τζόσεφιν θεωρείται από τα πιο πετυχημένα μοντέλα στον κόσμο και είναι στο νούμερο 45 μεταξύ των 50 κορυφαίων μοντέλων στον κόσμο στο Models.com
b7a7d1a7ac75627221059374c4d9bf28
618d0a6e16a46712fadf5960a9900504