Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Ποιος πασίγνωστος ηθοποιός του Hollywood είναι gay;

Από εκεί που δεν το περίμενε ήρθε η αποκάλυψη για τις σεξουαλικές προτιμήσεις το

Ποιος θα το πίστευε ότι η αποκάλυψη ότι ο Keanu Reeves είχε σύντροφο του ίδιου φύλου θα γινόταν στην Ελλάδα από έλληνα γνωστό γιατρό!

Ο γνωστός πλαστικός χειρούργος Θανάσης Αθανασίου, που έχει εργαστεί σε κλινικές του Beverly Hills,

ήταν καλεσμένος στο «Ellate». Εκεί λοιπόν που δεν το περίμενε κανείς σκάει η βόμβα για τη σεξουαλική ζωή του διάσημου ηθοποιού του Hollywood, Keanu Reeves! Χαρακτηριστικά είπε ο γιατρός, όταν προβάλλονταν φωτογραφίες του ηθοποιού:«Έχει κάνει λίφτινγκ. Όταν ήρθε να κάνει την επέμβαση, ήρθε μέσα με τον σύντροφό του και τρεις δικηγόρους και ζήτησαν να μη φύγει καμία φωτογραφία».

Πηγή: www.athensbars.gr

Η λίστα με τις σημαντικότερες gay προσωπικότητες!


Η λίστα με τις σημαντικότερες gay προσωπικότητες!

Πιστό στο ραντεβού του με την περιβόητη ετήσια λίστα των 100 πιο επιδραστικών ομοφυλόφιλων ανθρώπων, το διάσημο gay friendly περιοδικό Out "ξαναχτυπά".

Πριν καλά καλά ξεφυλλίσουμε το αφιερωματικό τεύχος "Out 100", την παράσταση κλέβει το περιτύλιγμα: τέσσερα ξεχωριστά εξώφυλλα με πρωταγωνιστές τη διάσημη κωμική ηθοποιό, πρώην μοντέλο και μέλος της λεσβιακής, gay, bysexual και τρανσέξουαλ κοινότητας (γνωστή και ως LGBT για τους Αμερικανούς ομοφυλόφιλους) Kathy Griffin, τον απίθανο κοκκινοτρίχη- μασκότ της σειράς Modern Family, Jesse Tyler Ferguson,το ανδρόγυνο μοντέλο Adrej Pejic και τον θρυλικό ακτιβιστή και συγγραφέα, Larry Kramer.

Ωστόσο, το κορυφαίο της υπόθεσης είναι ότι όταν ενωθεί το καρέ των εξωφύλλων, αποτυπώνεται μια γαμήλια σκηνή, αφιερωμένη στην πρόσφατη κατάκτηση του δικαιώματος της "κουλούρας" για τους ομοφυλόφιλους της Νέας Υόρκης.

Ο πεντάμορφος Pejic που πήρε τον τίτλο του "Stylemaker of the Year" υποδύεται την απαστράπτουσα νύφη ενώ οι υπόλοιποι σταρ συμπληρώνουν το ιδιοφυές φωτογραφικό concept.

Η "Entertainer of the Year" Kathy Griffin εκμυστηρεύτηκε στο περιοδικό ότι η σχέση της με την ομοφυλόφιλη κοινότητα ξεκίνησε από τα σχολικά της χρόνια.

"Ήμουν κάτι παραπάνω από σπασικλάκι. Ήμουν το κορίτσι που πήγαινε στον χορό του σχολείου με ένα gay αγόρι και το οποίο δεν είχε ακόμα καταλάβει ότι είναι gay. Θυμάμαι που ζήτησα από τέσσερα αγόρια να με συνοδέψουν στον χορό Sadie Hawkins αλλά και οι τέσσερις μου είπαν όχι. Ξέρετε πόσο ντροπιαστικό είναι αυτό;Μόνος ένα αγόρι κατάφερα και τον έπεισα και από τότε είμαστε φίλοι."

Ο "Artist of the Year" Jesse Ferguson αστειεύτηκε για τον τίτλο του λέγοντας:

"Η Jane Lynch πρέπει να είχε πει, αν θυμάμαι καλά,"Δε θέλω να με τιμήσετε φέτος, σας παρακαλώ βραβεύστε κάποιον άλλο."Και να φανταστείτε, ήρθα τέταρτος στη λίστα Someon List."

Ο ακτιβιστής Larry kramer, συγγραφέας του ανατρεπτικού βιβλίου "Faggots" γιόρτασε μια ξεχωριστή χρονιά χάρη στη μεταφορά του αυτοβιογραφικού του έργου "The Normal Heart" στο θεατρικό σανίδι.

Το ανδρόγυνο μοντέλο Adrej Pejic έκανε φέτος το μεγάλο "μπαμ" στα catwalks, τόσο στα ανδρικά όσο και στα γυναικεία, ενώ ξεχώρισε στο show του Jean Paul Gaultier για την Άνοιξη του 2011 όπου εμφανίστηκε μέσα σε ένα γούνινο φόρεμα.

Μεταξύ των υπόλοιπων προσωπικοτήτων στη φετινή λίστα είναι ο τραγουδιστής Adam Lambert, ο ημίγυμνος Chaz Bono, ο συγγραφέας και εμπνευστής του διαδικτυακού project για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων, "It Gets Better" Dan Savage, και η παγκοσμίου φήμης εικαστικός Julie Mehretu.

Κάθε βραβευμένη προσωπικότητα στήθηκε στον φακό του διακεκριμένου φωτογράφου Gavin Bond ενώ τα πορτραίτα είναι εμπνευσμένα από τη θρυλική εικόνα που απαθανάτισαν οι Andy Warhol και Herb Ritts.

Πηγή:cosmo.gr

D. Moore:Αποκάλυψη:Είναι bisexual!



Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη ζωή της Demi Moore και του Ashton Kutcher....
Μετά την απιστία του νεαρού ηθοποιού και την απόφαση της Demi να χωρίσουν έρχονται νέες ξελίξεις που αφήνουν άφωνη την ξένη showbiz.
Σύμφωνα με πληροφορίες του America's Star magazine...
.. η σταρ του Χόλιγουντ είναι bisexual και την έλκουν οι γυναίκες. Μάλιστα, όπως αναφέρει η πηγή, η ίδια είχε αποφασίσει να κάνει έναν “ανοιχτό γάμο” με τον εδώ και 6 χρόνια σύζυγό της. Έτσι εκείνη δεν θα χρειαζόταν να εκθέσει δημόσια τις ερωτικές της προτιμήσεις και ο Ashton θα μπορούσε να έχει τις περιπέτειές του με διάφορες κοπέλες.

“Η Demi ελκύεται από τους άντρες όσο και από τις γυναίκες και γι' αυτό κάποιες στιγμές ο Kutcher δεν την ικανοποιεί”, αναφέρει το δημοσίευμα και προσθέτει: “Όλοι στο Χόλιγουντ ήξεραν γι' αυτήν τη συμφωνία του ζευγαριού”.

Ωστόσο, η αποκάλυψη του ροζ σκανδάλου του Kutcher και οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν και τον ήθελαν σε ερωτικές στιγμές με την 23χρονη Leal στο τζακούζι, ανάγκασαν την Demi να ζητήσει το διαζύγιο. “Οι δυο τους περνούσαν καλά και με άλλες γυναίκες. Έκαναν πολλά τρίο, τα οποία κατέληξαν να γίνουν… “ντουέτα” με αποτέλεσμα η Moore ενοχλήθηκε και να ζητήσει διαζύγιο”.
tlife