Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

O χορευτής που έγινε χορεύτρια πρωταγωνιστεί στον Καρυοθραύστη!


Η Μυρτώ έδωσε μία μοναδική παράσταση στο Θέατρο Θησείο. Όλη η αφρόκρεμα της εγχώριας showbiz πήγε να την απολαύσει...
από κοντά.

Το TLIFE βρέθηκε στο Θέατρο Θησείο για την παράσταση του Κωνσταντίνου Ρήγου ''Καρυοθραύστης'', στην οποία πρωταγωνιστεί η Μυρτώ Κοντονή.
Η Μυρτώ ήταν ένα αγόρι που ένιωθε πως όλα πάνω της ήταν λάθος. Δεν μπορούσε να συμβιβαστεί με το σώμα της αισθανόταν φυλακισμένη σε αυτό. Έτσι, όταν ενηλικιώθηκε, αποφάσισε να κάνει εγχείρηση αλλαγής φύλου. Κατάφερε να απελευθερωθεί και να πετύχει πάνω σε αυτό που ήθελε. Στον χορό.
Στη παράστασή της χθες βρέθηκαν πολλοί αγαπημένοι μας celebrities οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν και να συγχαρούν τη Μυρτώ από κοντά.

Την ιστορία της Μυρτώς και το πώς κατάφερε να πρωταγωνιστήσει στην παράσταση του Κωνσταντίνου Ρήγου, μπορείς να την παρακουληθήσεις στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου ''Αξίζει να το ζεις'', αύριο Τετάρτη.

tlife.gr

Πώς αντέδρασαν οι γονείς του Ρίκι Μάρτιν όταν έμαθαν πως είναι γκέι



Πριν από περίπου ένα χρόνο ο λατίνος τραγουδιστής αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλος. Όπως δήλωσε σε αμερικάνικο σόου ...εντυπωσιάστηκε με τη στάση που κράτησαν οι γονείς του. Ο ίδιος περίμενε ότι θα δυσκολευτούν να αποδεχτούν το νέο για τη σεξουαλική του ζωή, αλλά οι γονείς του έδειξαν πλήρη κατανόηση.

Η μητέρα του τον ρώτησε αν είναι ερωτευμένος με άντρα και όταν εκείνος της απάντησε καταφατικά, του είπε: «Δώσε μου μια αγκαλιά. Είσαι ο γιος μου και σε αγαπώ και θα είμαι πάντα εδώ για σένα». Αντίστοιχη αντίδραση είχε και ο πατέρας του, κάτι που προκάλεσε στο Ρίκι Μάρτιν ακόμη μεγαλύτερη έκπληξη. «Δεν χρειάζεται να πεις τίποτα. Σε αγαπώ και θέλω να είσαι ευτυχισμένος», ήταν τα λόγια του. Μετά από αυτό ο τραγουδιστής ένοιωσε ανακουφισμένος, καθώς επί χρόνια έκρυβε την αλήθεια...

True Blood


TRUE BLOOD

Τα βιβλία της Charlaine Harris «True Blood» βρίσκονται στις λίστες των Best Seller εδώ και χρόνια και έχουν αποσπάσει πολλά βραβεία, μεταξύ άλλων το βραβείο Anthony.
Τα βιβλία είναι συνολικά 10 και στη χώρα μας έχουν κυκλοφορήσει τα πρώτα 6 με τελευταίο το «Οριστικά νεκροί στις γιορτές» από τις εκδόσεις Φανταστικός Κόσμος. Νεανικά βιβλία μυστηρίου, με πλοκή και δράση, μία γοητευτική και περιπετειώδης αφήγηση της σχέσης μίας κοπέλας με ένα βαμπίρ. Στον κόσμο του True Blood ζουν και συναγελάζονται με ανθρώπους, λογής λογής υπερφυσικά πλάσματα, όπως βαμπίρ, μάγισσες , νεράιδες και λυκάνθρωποι.

True Blood : Νεκρός μέχρι να σκοτεινιάσει

Τολμήστε να μπείτε στον κόσμο της Σούκι
Η εν λόγω δεσποινίς, Σούκι Στάκχαουζ, είναι μια ασήμαντη σερβιτόρα σε μια ασήμαντη πόλη της Λουιζιάνας. Είναι ήσυχη, κλεισμένη στον εαυτό της και δε βγαίνει πολύ έξω. Κι αυτό όχι επειδή δεν είναι όμορφη. Είναι. Αλλά επειδή, να, η Σούκι έχει αυτό το «κουσούρι», ας πούμε. Μπορεί να διαβάζει το μυαλό των ανθρώπων. Κι αυτό δεν την κάνει κορίτσι για ραντεβού. Μέχρι, που εμφανίζεται ο Μπιλ. Είναι ψηλός, μελαχρινός, γοητευτικός… και η Σούκι δεν μπορεί να ακούσει ούτε μια λέξη απ’ αυτά, που σκέφτεται. Είναι ακριβώς ο τύπος, που περίμενε όλη της τη ζωή… Αλλά κι ο Μπιλ έχει το δικό του κουσούρι: είναι βαμπίρ με κακή φήμη. Κάνει παρέα μ’ ένα αρκετά τρομακτικό τσούρμο βαμπίρ, ύποπτων για ότι παράξενο! φόνο. Κι όταν μια από τις συναδέλφους της Σούκι σκοτώνεται, εκείνη φοβάται πως θα είναι η επόμενη.

True Blood : Ζωντανοί νεκροί στο Ντάλας

Μεγάλη κακοτυχία κυνηγάει τη σερβιτόρα Σούκι Στακχάουζ. Πρώτα δολοφονείται ο συνάδελφός της και κανένας δε δείχνει να νοιάζεται. Έπειτα έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο μ’ ένα τερατώδες πλάσμα, που τη γεμίζει δηλητηριώδεις πληγές. Επεμβαίνουν τα βαμπίρ, που ρουφάνε σπλαχνικά το δηλητήριο από τις φλέβες της (άλλο που δεν ήθελαν).

Ως εκ τούτου, της έσωσαν τη ζωή. Κι έτσι, όταν ο ένας από τους αιμοπότες τής ζητάει χάρη, ενδίδει. Σύντομα, λοιπόν, η Σούκι βρίσκεται στο Ντάλας και χρησιμοποιεί το τηλεπαθητικό ταλέντο της, για να βρει ένα χαμένο βαμπίρ. Πρέπει να «ανακρίνει» ορισμένους ανθρώπους, που εμπλέκονται στην υπόθεση. Υπάρχει όμως ένας όρος: τα βαμπίρ οφείλουν να συμπεριφερθούν σωστά και να μην πειράξουν κανέναν άνθρωπο. Εύκολο να το λες, δύσκολο να το κάνεις. Φτάνουν μονάχα μια νόστιμη ξανθιά και ένα μικρό λαθάκι, για να γίνουν θανάσιμα τα πράγματα…

True Blood : Το κλαμπ των νεκρών

Στο “Κλαμπ των Νεκρών” ξέρουν πώς φτιάχνεται ένα εξαιρετικό κοκτέιλ – λίγο ξύσμα λεμονιού, μια πρέζα πιπέρι και μια δόση Αίμα Ομάδας Ο. Η Σούκι Στάκχαουζ έχει στενές σχέσεις μόνο με ένα βαμπίρ (ηθελημένα τουλάχιστον) και αυτό είναι ο Μπιλ. Τώρα τελευταία όμως εκείνος είναι αλλού – σε μια άλλη μακρινή πολιτεία, για την ακρίβεια. Το μοχθηρό και αισθησιακό αφεντικό του, ο Έρικ, υποψιάζεται πού μπορεί να τον βρει. Γι’ αυτόν το λόγο, άλλωστε, η Σούκι καταλήγει στο Τζάκσον του Μισισίπι και ανακατεύεται με τον υπόκοσμο του Κλαμπ των Νεκρών. Πρόκειται για ένα μικρό επικίνδυνο στέκι, όπου τα βαμπίρια ανώτερης κλάσης μπορούν να χαλαρώσουν και να διασκεδάσουν με σάρκα πρώτης διαλογής. Αλλά όταν η Σούκι ανακαλύπτει τελικά τον Μπιλ -αιχμάλωτο στα δεσμά της προδοσίας όπως και η ίδια- δεν είναι σίγουρη αν πρέπει να τον σώσει ή να ακονίσει μερικά παλούκια.

True Blood : Νεκρός στη λήθη

Δεν πέφτεις κάθε μέρα πάνω σ’ έναν γυμνό άντρα στην άκρη του δρόμου. Γι’ αυτό, εξάλλου, η σερβιτόρα Σούκι Στάκχαουζ δεν τον προσπέρασε έτσι απλά. Κατά τα φαινόμενα, το φτωχό πλάσμα δεν είχε την παραμικρή ιδέα ποιος ήταν είχε, όμως, η Σούκι.
Ήταν ο Έρικ το Βαμπίρ μα τώρα είναι ένας Έρικ πιο ευγενικός, πιο καλοσυνάτος. Αλλά φοβισμένος συνάμα, αφού όποιος του είχε αφαιρέσει τη μνήμη, τώρα ήθελε να του αφαιρέσει και τη ζωή.
Αναζητώντας ενόχους και αιτίες, η Σούκι θα οδηγηθεί κατευθείαν στο πεδίο μιας επικίνδυνης μάχης με μάγισσες, βαμπίρ και λυκάνθρωπους. Ο μεγαλύτερος κίνδυνος, ωστόσο, απειλεί την καρδιά της Σούκι, διότι είναι πολύ δύσκολο να αντισταθείς σ’ αυτήν την εκδοχή του Έρικ.

True Blood : Κατα συρροή νεκροί

Η Σούκι Στάκχαουζ, μία σερβιτόρα σε μικρή επαρχιακή πόλη, έχει πλέον μαζέψει μπόλικη εμπειρία από τον κόσμο του υπερφυσικού. Τώρα, όμως, το υπερφυσικό χτυπάει την πόρτα του σπιτιού της. Όταν η Σούκι βλέπει τα μάτια του αδελφού της, του Τζέισον, έτοιμα να αλλάξουν σχήμα, ξέρει ότι πρόκειται να μεταμορφωθεί σε πανθηράνθρωπο για πρώτη φορά ? μια μεταμόρφωση την οποία εκείνος υποδέχεται πιο έτοιμος από τους περισσότερους μορφοπλάστες που γνωρίζει η Σούκι. Η ανησυχία της, ωστόσο, μετατρέπεται σε γνήσιο τρόμο όταν ένας ελεύθερος σκοπευτής βάζει στο φονικό του στόχαστρο τον τοπικό πληθυσμό των μεταλλαγμένων και οι καινούργιοι πάνθηρες σύντροφοι του Τζέισον τον υποπτεύονται. Τώρα, η Σούκι έχει χρόνο μέχρι την επόμενη πανσέληνο, για να βρει ποιος κρύβεται πίσω από τις επιθέσεις εκτός αν ο δολοφόνος αποφασίσει να τη βρει πρώτος.

True Blood : Οριστικά νεκροί στις γιορτές… Όλοι διεκδικούν τη Σούκι Στάκχαουζ με νύχια και με… κυνόδοντες. Ο Κουίν μπαίνει για τα καλά στη ζωή της, η Βασίλισσα της Λουιζιάνας ζητεί τις υπηρεσίες της, ο Έρικ – όπως πάντα – αξιώνει την αποκλειστικότητα, ενώ μια εξαφάνιση, δύο επιθέσεις και δύο πτώματα απαιτούν δικαιοσύνη. Ο Μπιλ επανέρχεται δριμύτερος μ’ ένα μυστικό, που κάνει το αίμα της να παγώσει. Και δεν είναι ο μόνος…

http://www.tsimpountiii.gr