Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Πώς σχολιάζει ο Johnny Depp το γεγονός ότι η κόρη του είναι ομοφυλόφιλη;

Πώς σχολιάζει ο Johnny Depp το γεγονός ότι η κόρη του είναι ομοφυλόφιλη;
H 16χρονη κόρη του Johnny Depp και της τραγουδίστριας Vanessa Paradis,. Μετά την αποκάλυψη αυτή που έκανε η κόρη του διάσημου ηθοποιού, ο ίδιος σχολίασε την απόφασή της.

Ο 52χρονος ηθοποιός είπε πως: «Η κόρη μου έχει χιλιάδες followers στα social media, και όλοι έμειναν έκπληκτοι. Όχι όμως κι εγώ. Το γνώριζα ήδη γιατί μου λέει τα πάντα και δεν φοβάται. Είμαστε πολύ δεμένοι, και δηλώνω περήφανος για την σχέση που έχουμε!» και τόνισε πως: «Ό,τι κι αν κάνει, αν χρειάζεται συμβουλή, είμαι εκεί για εκείνη. Τα παιδιά παίρνουν πάντα τις δικές τους αποφάσεις, και πιστεύω πως το μόνο που μπορείς να κάνεις ως γονιός είναι απλά να τους προσφέρεις την υποστήριξη σου».

Στη συνέχεια σχολίασε τα πρώτα της βήματα στον χώρο του μόντελινγκ:
«Αυτό που συμβαίνει με την Lily Rose, είναι κάτι που δεν περίμενα να γίνει τόσο νωρίς. Είναι τόσο αστείο όταν βλέπεις την κόρη σου να μεταμορφώνεται από μωρό σε κοριτσάκι, και μετά ξαφνικά να γίνεται γυναίκα. Αν δεν το παρατηρείς, τότε μπορείς να το χάσεις, και η Lily Rose είναι ακριβώς σε αυτόν τον δρόμο. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα για να το σταματήσω. Την ανακάλυψε ο Karl Lagerfeld, που είναι σύμπτωση, μιας και είχε ανακαλύψει και την μαμά της όταν είχαν την ίδια ηλικία. Αλλά όταν την βλέπω με μακιγιάζ και όλα αυτά τα πράγματα πάνω της, με ενοχλεί πολύ, γιατί είναι ένα πολύ όμορφο κορίτσι και όλα γίνονται τόσο γρήγορα».