Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2011

.45 (2006) (Calibre 45)


Μια ιστορία για το πώς η εμμονή, ο εθισμός και η κατάχρηση οδηγεί μια νεαρή γυναίκα να εκτελέσει ένα περίτεχνο σχέδιο εκδίκησης. Η Κέιτ και ο κτηνώδη φίλος της Μεγάλος Αλ, πωλούν όπλα στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Είναι έξυπνη, κομψή και γεμάτη αυτοπεποίθηση, αλλά όλα αυτά την εγκαταλείπουν όταν ο Αλ, σε μια σκηνή ζηλοτυπίας και οργής, την χτυπάει.
Τρεις φίλοι ενθαρρύνουν στην ανάρρωσή της: η Βικ, μια γυναίκα που θα ήθελε να είναι η ερωμένη της Κέιτ, ο Ράιλι (φίλος του Αλ) ο οποίος θέλει ερωτικά την Κέιτ και δεν εγκρίνει τη βία του Αλ και η Λιζ, η σύμβουλος ενός προγράμματος κακοποιημένων γυναικών στο οποίο έχουν συμπεριλάβει την Κέιτ. Η Βικ και ο Ράιλι συζητούν να δολοφονήσουν τον Αλ, η Λιζ της δίνει συμβουλές, αλλά η Κέιτ παραμένει φοβισμένη. Οι απειλές του Αλ και η εξάρτηση της Κέιτ από εκείνον θα συνεχίσουν να την επηρεάζουν;

A story of how obsession, addiction and abuse leads a young woman (Jovovich) to execute an elaborate plan of revenge. Kate and her brutish boyfriend Big Al sell handguns on the streets of New York. She's smart, stylish, and self-confident, but all that leaves her when Al, in a jealous and self-indulgent rage, beats her. Three friends encourage her recovery: Vic, a woman who would like to be Kate's lover; Reilly, who runs with Al but also is attracted to Kate and repulsed by Al's violence; and, Liz, the counselor assigned to Kate from a battered-women's program. Vic and Reilly talk about killing Al, Liz gives pep talks; Kate remains frightened. Will Al's menace and Kate's dependency hold sway?


Έγκλημα - Δράμα - Θρίλερ (101 λεπτά)
Γλώσσα: Αγγλικά με Γαλλικούς και Ελληνικούς υπότιτλους
Crime - Drama - Thriller (101min)
Language: English with French and Greek subtitles