Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009

"Μήνυση στον Tom Cruise από...ΤΟΝ πρώην του(;)"


"Ο Tom Cruise κατηγορείται για κατασκοπεία σε ένα παλιό εχθρό.
O Michael Davis Sapir, που κάποτε ισχυριζόταν ότι είχε 'ερωτική σχέση' με τον Cruise, έκανε μήνυση στον ηθοποιό, στον δικηγόρο Bert Fields και στον ιδιωτικό αστυνομικό Anthony Pellicano για $ 5 εκατ, καθώς ισχυρίζεται πως τον κατασκόπευαν.
Το 2001, ο Tom έκανε αγωγή στον...


Sapir για $ 100 εκατ αφού ο δεύτερος ισχυρίστηκε ότι είχε ένα βίντεο που αποδεικνύει τη σχέση του με τον ηθοποιό του Χόλιγουντ.
Ο Sapir κατηγορεί τον Pellicano για παράνομη παρακολούθηση των τηλεφωνικών του συνομιλιών κατά τη διάρκεια της υπόθεσης του 2001, η οποία διευθετήθηκε τελικά από το δικαστήριο."
http://mediasoup.gr/

ΒΡΕΘΗΚΕ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΚΟΠΟΙΕΙ


ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ ΝΟΜΙΚΑ.ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ. ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ, ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΑΣΘΕΝΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ. ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ,ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΑΣΦΑΛΕΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΣΦΑΛΕΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ, ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΑΝΑΛΟΓΩΣ!ΑΥΤΑ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΣΤΟ group http://www.facebook.com/home.php?#/group.php?gid=214373768386&ref=mf