Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

Χρήστος Σιμαρδάνης: "Είμαι γκέι"


Η ομοφυλοφιλία, ο γάμος των γκέι, ένας μεγάλος έρωτας και οι αγάπες της ζωής του. Ο Χρήστος Σιμαρδάνης μιλάει ανοιχτά ως ελεύθερος άνθρωπος σε μια συνέντευξη με πολλές αλήθειες.

Διάβασα μια συνέντευξη σας στο περιοδικό "10%", όπου μεταξύ άλλων είπατε «Στα 15 μου ήμουν με την παρέα φίλων μου ένα βράδυ, μιλούσαν όλοι για το σεξ, ήθελα να τους εκφράσω ότι εγώ είμαι γκέι και τους είπα «Εμένα παιδιά μου αρέσουν τα αγόρια». Δείχνει τρομερή ωριμότητα ένα παιδί να πει αυτό το πράγμα...

Δεν έγινε από ωριμότητα. Επ' ουδενί δεν δεχόμουν να με φέρεις στη θέση του αμυνόμενου. Το θεώρησα μεγάλη κούραση για μένα. Αυτές οι εκπτώσεις που κάνουμε από την αρχή της ζωής μας γράφουν στον χαρακτήρα μας. Ξαφνικά γίνεσαι κουτοπόνηρος και πάντα αμυντικός. Εγώ θέλω να είμαι επιθετικός, όχι αμυντικός. Αυτά είναι φοβερή στάμπα.

Πώς λειτούργησαν οι φίλοι σας όταν το είπατε;

Ο καλύτερος μου φίλος είπε «Χρήστο σε δέχομαι». Και μια καλή μου φίλη του απάντησε «Τι είπες; Τον δέχεσαι; Γιατί σου ζητήθηκε να δεχτείς ή να μην δεχτείς ανθρώπους της παρέας; Εσύ ρωτάς αν δεχόμαστε εσένα;» Νομίζω ότι η παρέα μου ωφελήθηκε πιο πολύ από αυτή τη δήλωση μου και όχι εγώ. Αναγκάστηκε να σκεφτεί, να αντιμετωπίσει κάτι που τη δεκαετία του 70 ήταν πρωτόγνωρο και καθόλου της μόδας, ούτε αποδεκτό.

Δεν σας έδωσε κάτι εκείνο το βράδυ; Δεν είπατε «Είμαι μάγκας που έχω την τόλμη να εκφράζω δημόσια αυτό που νιώθω»;

Δεν ήταν δημόσιο. Γιατί να βγω δημόσια να πω ποιες είναι οι «κάβλες» μου, που βρίσκω την ηδονή μου; Ποιόν αφορά και ποιος το λέει σ' εμένα με την ίδια ειλικρίνεια; Βεβαίως χρειάζεται να μην ζωγραφίζεις δημόσια έναν άλλο άνθρωπο από αυτό που είσαι. Το να δίνεις ψεύτικο προφίλ για την πάρτη σου είναι άρρωστο, ανέντιμο και κουραστικό.




Χρήστος Σιμαρδάνης: «Γιατί να βγω δημοσίως να πω που βρίσκω την ηδονή μου»



Ο γνωστός ηθοποιός έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην οποία αναφέρει την προτίμησή του στο αντρικό φύλο. Είπε πως από τα 15 του ανακάλυψε την ιδιαιτερότητά του. Μίλησε για την οικογένειά του και είπε: «πως ο πατέρας μου είχε καταλάβει...


αλλά είχε την φιλοσοφία να μην το σχολιάσει. Με τη μητέρα μου, είχαμε μια κουβέντα επί τρεις μέρες. Είναι αριστερή. Μάλιστα όταν βρεθήκαμε σε έναν γάμο, όπου πάντρεψα μια φίλη μου, μου είπε, πώς έστω και έτσι μπορώ να κάνω οικογένεια».

Ο έρωτας που έζησε με τον φίλο του

Αποκαλυπτικός ο ηθοποιός Χρήστος Σιμαρδάνης!



Ο ηθοποιός Χρήστος Σιμαρδάνης, δεν έκρυψε ποτέ ότι είναι ομοφυλόφιλος. Ωστόσο, όπως είπε και σε συνέντευξή του στο περιοδικό Εγώ, δεν χρειάστηκε να βγει και να το φωνάξει. Στην ζωή του έζησε ένα μεγάλο έρωτα όπως είπε χαρακτηριστικά....

«Έζησα ένα πολύ μεγάλο έρωτα και τίποτα άλλο το 1984. Ο φίλος μου έφυγε το 1995.Βρέθηκε ένας έρωτας πριν από 2-3 χρόνια, αλλά δεν ξέρω, έχω μεγάλες αναμνήσεις». Στη ζωή του αισθάνεται μεγάλη μοναξιά, ενώ σιχαίνεται τις γιορτές.

"Δεν ειμαι Gay"


Ο ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΦΗΜΕΣ

Ο Daniel Radcliffe μετά απο τη φωτογράφηση του για περιοδικό που απευθύνεται σε Gay ξεκίνησε άλλο ένα κύκλο φημων για τη σεξουαλική του ταυτότητα. Ο πασίγνωστος ηθοποιός λέει οτι δεν ειναι Gay. "Οποιος θέλει μπορεί να...
λέει οτι ειμαι, εγώ ομως δεν ειμαι".

Σύντροφός του Elton John αυτοκτόνησε γιατι δε μπορούσε να αποδεχτεί τη σεξουαλικότητά του


ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΧΕ ΣΟΚΑΡΕΙ ΤΟΝ ELTON JOHN

Ο Elton John αποκαλύπτει κάτι σε συνέντευξή του που ο πολύς ο κόσμος δεν το ήξερε. Κάτι που τον είχε σοκάρει και του είχε προκαλέσει μεγάλο τραύμα. Πριν χρόνια, πριν παντρευτεί και κάνει δεσμό με τον νυν σύντροφο του, τα είχε με έναν άνθρωπο ο οποιος...

αυτοκτόνησε,. Επεσε μπροστά σε ένα φορτηγό και έβαλε τέρμα στη ζωή του. Ο λόγος οπως λέει ο Elton John ήταν οτι δε μπορούσε να αποδεχτεί τη σεξουαλικότητά του επειδή ήταν αντίθετη με τις χριστιανικές του πεποιθήσεις.

Get real 1998


Σκηνοθεσία: Simon Shore
Σενάριο: Patrick Wilde
Ηθοποιοί: Ben Silverstone, Brad Gorton, Charlotte Brittain, Stacy Hart, Kate McEnery, Patrick Nielsen, Tim Harris, James D. White, James Perkins, Nicholas Hunter, Jacquetta May, David Lumsden, David Elliot, Morgan Jones, Richard Hawley
Διάρκεια: 108 λεπτά
Γλώσσα: Αγγλικά
Εταιρία: Arts Council of England, British Screen Productions, Distant Horizons, Graphite Film Production
ΑΓΓΛΙΚΟΙ ΥΠΟΤΤΙΤΛΟΙ

Υπόθεση: Η ζωή του δεκαεξάχρονου Steven Carter (Ben Silverstone) είναι απλή: σχολείο, σπίτι, διάβασμα. Οι στιγμές στις οποίες βιώνει συναισθήματα πρωτόγνωρα, έντασης, χαράς, ερωτικής διάθεσης, είναι όταν πηγαίνει στις δημόσιες τουαλέτες ενός πάρκου κοντά στο σπίτι του, στο οποίο συναντά και συνευρίσκεται με άλλους gays. Είναι η μόνη διέξοδος, καθώς, ενώ ο Steven δε λυπάται για το ότι είναι gay, συνάμα δεν το δημοσιοποιεί. Το μοναδικό άτομο που το γνωρίζει είναι η φίλη και γειτόνισσά του, Linda (Charlotte Brittain), η οποία τόν στηρίζει ως προς την σεξουαλική του ταυτότητα. Σε μία τέτοια λοιπόν «έξοδο», βρίσκεται μπροστά σε ένα συμμαθητή του, τον John Dixon (Brad Gorton), έναν αρχηγικό, αθλητικό, ευγενικό, έξυπνο νέο, ο οποίος εξαρχής, τού δηλώνει ότι η περιέργειά του τον ώθησε εκεί. Ο John, μην μπορώντας να αντέξει τα συναισθήματα που πρωτοβιώνει με τον Steven, απομακρύνεται και συνεχίζει τη ζωή του, ξέχωρη από αυτή του Steven. Ο τελευταίος είναι τσιμπημένος μαζί του, αλλά δε φαίνεται να έχει ελπίδες.
Μία βραδινή εκδήλωση του σχολείου, όπου τα βλέμματα των δύο θα συναντηθούν, θα αποτελέσει το ξεκίνημα της σχέσης τους. Ερωτεύονται, λυπούνται, ονειρεύονται, φοβούνται, υπόσχονται, προδίδονται. Η πίεση που αισθάνονται μήπως αποκαλυφθεί η σχέση τους είναι μεγάλη. Μια σειρά από γεγονότα όμως, θα οδηγήσουν τελικά τον Steven σε μία ώριμη και ειλικρινή αντιμετώπιση της σεξουαλικής του ταυτότητας, κάτι το οποίο δε θα συμβεί με τον John.

This tenderly romantic film tells the story of Steve, a young man in a British prep school, as he struggles with coming out and falling in love with the class jock, John... who, amazingly, falls in love with him as well.



http://rapidshare.com/files/362078908/QUEER_CINEMA_Get_Real__1998_.part1.rar
http://rapidshare.com/files/362096153/QUEER_CINEMA_Get_Real__1998_.part2.rar
http://rapidshare.com/files/362109446/QUEER_CINEMA_Get_Real__1998_.part3.rar
http://rapidshare.com/files/362124674/QUEER_CINEMA_Get_Real__1998_.part4.rar