Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

Έλτον Τζον Γιατί αυτοκτόνησε ο πρώην σύντροφός του

Elton John
«Χρόνια πριν, είχα μία σχέση, και δεν είχα ιδέα ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο! Έπεσε στις ρόδες ενός φορτηγού» αποκαλύπτει ο διάσημος τραγουδιστής Έλτον Τζον για την τραυματική εμπειρία που είχε, όταν πρώην εραστής του έδωσε άδοξο τέλος στην ζωή του επειδή οι σεξουαλικές του προτιμήσεις έρχονταν σε αντίθεση με τις θρησκευτικές του πεποιθήσεις.

Ο σύντροφος του Έλτον Τζον, Ντέιβιντ Φέρνις, στην συνέντευξη του στην εφημερίδα The Sunday Telegraph, αποκάλυψε λεπτομέρειες από το δράμα που εκτυλίχθηκε τότε. « Ήταν τόσο βασανισμένος από τις αντικρουόμενες απόψεις του, που επέλεξε να θυσιάσει την ζωή του» δήλωσε για τον πρώην εραστή του 62χρονου τραγουδιστή ενώ πρόσθεσε «Είναι πολύ λυπήρο». Ωστόσο ο Ντέιβιντ Φέρνις αρνήθηκε να κατονομάσει τον άτυχο άντρα, «ως ένδειξη σεβασμού» προς εκείνον και την οικογένεια του. Με αφορμή το τραγικό γεγονός, το διάσημο ζευγάρι, αποφάσισε να στηρίξει οικονομικά μία παράσταση που έκανε πρεμιέρα στην Νέα Υόρκη την προηγούμενη εβδομάδα, η οποία διαπραγματεύεται το θέμα του εσωτερικού διχασμού. Το συγκεκριμένο έργο αναφέρεται στην σχέση ενός ομόφυλου ζευγαριού με αντίθετες αντιλήψεις, στην συνύπαρξη ενός νεαρού θρήσκου με έναν άθεο. «Είναι η σωστή χρονική στιγμή για να γίνει κάτι τέτοιο» δήλωσε ο Ντέιβιντ Φέρνις για αυτή τους την προσπάθεια. Μπορεί σήμερα ο Έλτον Τζον όχι μόνο να έχει παραδεχτεί ανοιχτά τις σεξουαλικές του προτιμήσεις και να είναι από τους πρώτους Βρετανούς που παντρεύτηκε τον σύντροφο του, ωστόσο η συμφιλίωση με την σεξουαλική του ταυτότητα δεν ήταν πάντα εύκολη. «Για πολλά χρόνια είχε τους δικούς του δαίμονες να ξορκίσει, και έμαθε ότι μία ευτυχισμένη και ανέμελη ζωή βγαίνει απο την ειλικρίνια» δήλωσε ο Ντέιβιντ Φέρνις για το παρελθόν του διάσημου τραγουδιστή. Ο Έλτον Τζον έκανε λόγο για αγάπη και όπως δήλωσε χαρακτηριστικά « Όλοι έχουμε ανάγκη από αγάπη. Όλοι μοιραζόμαστε τους ίδιους φόβους και τις ίδιες ανασφάλειες. Πρέπει όλοι να είμαστε ελεύθεροι!»απο yupi

Αγωγή κατά της υπουργού στην Τουρκία που δήλωσε ότι η ομοφυλοφιλία είναι αρρώστια


ΓΙΑ ΕΞΥΒΡΙΣΗ, ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΜΗΚΟΣ
ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ

Τουρκική οργάνωση υπεράσπισης των δικαιωμάτων των ομοφυλόφιλων κατέθεσε αγωγή κατά της υπουργού Οικογένειας και Γυναίκας, Αλιγιέ Σελμά Καβάφ, μετά από τη δήλωσή της ότι η ομοφυλοφιλία είναι "αρρώστια" που θα πρέπει να θεραπευτεί...



...Η οργάνωση "Λάμδα" κατηγορεί την υπουργό για εξύβριση, πρόκληση για μίσος και πρόκληση για εγκληματικές πράξεις που επισύρουν ποινή πάνω από πέντε χρόνια κάθειρξης.

Ενώ ζητούν από τη υπουργό να ζητήσει συγγνώμη από όλους τους ομοφυλόφιλους, τις λεσβίες, τους αμφισεξουαλικούς, τους τραβεστί και τους τρανσέξουαλ για τις μεροληπτικές δηλώσεις της.

Πως είναι και πως ήταν...


Εδώ έχουμε μια ξεχωριστή περίπτωση ανθρώπου για το πως ήταν και πως έγινε. Έτσι είναι τώρα ο τύπος και δείτε πως ήταν μέχρι πριν λίγα χρόνια.





Ήταν η Ivon Buschbaum που ήταν γυναίκα και πρωταθλήτρια του επί κοντώ στην Γερμανία στις γυναίκες.

Θέλησε να γίνει άνδρας για να νιώθει καλύτερα και έκανε επέμβαση...