Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

Στην εκπομπή “Σπίτι μου σπιτάκι μου” μίλησε ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος και για μια ακόμα φορά συνέχισε το παραλήρημά του κατά των ομοφυλοφίλων, ενώ απάντησε και στον Γιώργο Λιάγκα

Δειτε τι λένε τα ΖΩΔΙΑ για την ΚΥΡΙΑΚΗ 13/12


Σύνθεση του παλιού με το νέο.

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Αιγόκερω ανανεώνει τις φιλοδοξίες σου, ίσως όμως τελικά τα πράγματα να αποδειχθούν πιο δύσκολα ή περίπλοκα από όσο φαίνονται αρχικά. Παράλληλα, ο ενεργός
Ποσειδώνας σε καλεί να είσαι πολύ πιο επιφυλακτικός/η απέναντι σε μια προσπάθεια που –υποτίθεται- πως γίνεται για το «κοινό καλό»

Ερωτικά
Η κατάσταση δείχνει να είναι αρκετά «θολή» κι αν δυσκολεύεσαι να συμπεράνεις τι ακριβώς «παίζεται», μπορείς να συμβουλευτείς ένα πρόσωπο της απόλυτης εμπιστοσύνης σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Ίσως σου γίνει μια πρόταση συνεργασίας, ωστόσο ο ενεργός Ποσειδώνα σε καλεί να κινηθείς ευέλικτα, χωρίς να αποκαλύψεις τις πραγματικές προθέσεις σου, αφού τα πρόσωπα με τα οποία συναλλάσσεσαι έχουν μάλλον... πονηρούς σκοπούς! Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε κάνει πιο κινητικό/η και επικοινωνιακό/η.
Ερωτικά
Στον χώρο της δουλειάς σου φαίνεται να υπάρχει μπόλικο παρασκήνιο κι ίσως ένα πρόσωπο να επιδιώκει την εύνοια σου, ώστε να πετύχει ευκολότερα τον στόχο του. Καλό είναι λοιπόν να μην φερθείς αφελώς.



ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε ωθεί να ασχοληθείς κυρίως με οικονομικά θέματα και ιδιαίτερα οτιδήποτε σχετίζεται με φορολογικά, κληρονομικά, ασφάλειες 

ή δανειοδοτήσεις. Παράλληλα ο ενεργός Ποσειδώνας σου επισημαίνει την πιθανότητα ενός σοβαρού λάθους ή μιας απάτης σε βάρος σου, οπότε ας έχεις τον νου σου.
Ερωτικά
Ο Άρης σε ωθεί να αναλάβεις πρωτοβουλίες ώστε να ξεμπλοκάρεις μια υπόθεση που σε ταλαιπωρεί αλλά για την ώρα είναι δύσκολο να πάρεις την σωστή απόφαση, ίσως μάλιστα, κάποιος/α να προσπαθεί να σε αποπροσανατολίσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Φαίνεται ότι πολλά πράγματα εξαρτώνται από άλλους, έτσι λοιπόν ίσως χρειαστεί να περιμένεις μέχρι να συντονιστείτε. Επιπλέον, η Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να «αναπροσαρμόσει» τους όρους μιας συνεργασίας, ώστε να γίνει πιο αποδοτική. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας μπορεί να «εξαφανίσει» κάτι που χρειάζεσαι άμεσα.
Ερωτικά
Έχεις την τάση να ασχοληθείς με τα προβλήματα των άλλων και βέβαια μπορείς να βοηθήσεις αλλά μέχρις ενός ορίου. Δεν αποκλείεται μάλιστα να διαπιστώσεις ότι ‘όλα αυτά που σου λένε είναι... ολίγον παραμύθια!

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η Σελήνη στον Αιγόκερω στρέφει το ενδιαφέρον σου σε δουλειές που πρέπει να γίνουν κι από αυτήν την άποψη η μέρα σου δεν αναμένεται και τόσο ξεκούραστη.
Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να προσέξεις οτιδήποτε αφορά στα οικονομικά σου, αφού μπορεί να πληρώσεις ακριβά την αφηρημάδα σου ή την... δολιότητα κάποιου/ας.
Ερωτικά
Περισσότερο φαντάζεσαι, παρά ζεις τον έρωτα σου αλλά ίσως να είναι καλύτερα έτσι, αφού αν περάσεις στον «πραγματικό» κόσμο, το πιθανότερο είναι είτε να εξαπατηθείς, είτε να εξαπατήσεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Ο ενεργός Ποσειδώνα σε καλεί να μην εμπιστεύεσαι τους άλλους, ιδιαίτερα αν σου τα παρουσιάζουν όλα «ρόδινα». Επιπλέον καλό είναι να είσαι πολύ πιο προσεκτικός/η στους χειρισμούς σου, αφού οι πιθανότητες ενός «καίριου» λάθους είναι αυξημένες. Παράλληλα όμως, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε βοηθά να διασκεδάσεις με καλή παρέα.
Ερωτικά
Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε φέρνει μπροστά σε μια νέα «πρόκληση» αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε μάλλον πρέπει να το... ξεχάσεις και να δώσεις μεγαλύτερη σημασία στις ανάγκες του/της συντρόφου σου.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να συμβάλλει σε μια μικρή ή μεγαλύτερη οικογενειακή αναστάτωση, ενώ δεν αποκλείεται να χρειαστούν κάποιες αλλαγές ή μετατροπές στο σπίτι σου. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας προάγει την δημιουργικότητα σου, ιδιαίτερα στον καλλιτεχνικό τομέα για τον οποίο είναι και ο... καθ’ ύλην αρμόδιος!
Ερωτικά
Πολλά «περίεργα» συμβαίνουν στην προσωπική σου ζωή και χρήζουν διερεύνησης, επειδή όμως η κατάσταση φαίνεται να είναι αρκετά περίπλοκη, ας μην βιαστείς να καταλήξεις στην κρίση σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Αιγόκερω τονίζει την ανάγκη σου για επικοινωνία, ίσως μάλιστα κάνεις ένα μικρό ταξίδι. Παράλληλα όμως, ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να διευθετήσεις τις προσωπικές σου υποθέσεις με βάση την διαίσθηση και όχι την λογική σου. Επιπλέον σε καλεί να λάβεις όλα τα αναγκαία μέτρα ασφαλείας στο σπίτι σου, ειδικά αν λείψεις.
Ερωτικά
Τα φαινόμενα απατούν και το πιθανότερο είναι ότι πίσω από μια πρόταση κρύβονται πολλά... ψέματα, που όμως δεν θα αργήσουν να αποκαλυφθούν, αφού ως γνωστόν «αγαπά ο θεός τον κλέφτη, αγαπά όμως και τον νοικοκύρη»!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να ψάξεις για τις «αόρατες» πτυχές ενός οικογενειακού θέματος, στο οποίο φαίνεται να εμπλέκεται και ένα συγγενικό σου πρόσωπο. Σε κάθε περίπτωση πάντως μπορείς κι εσύ να κάνεις μια συμφωνία «κάτω από το τραπέζι». Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να συμβάλλει σε μια οικονομική αστάθεια.
Ερωτικά
Ο Ουρανός ενισχύει τις τάσεις ανεξαρτησίας σου κι ίσως να πάρεις μια απόφαση που δεν περιμένει κανείς! Μπορείς όμως απλά να εκπλήξεις τον άνθρωπο σου, κάνοντας του ένα όμορφο όσο και πρωτότυπο δώρο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να αναλάβεις πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις, αφού πολλά από αυτά που συμβαίνουν γύρω σου σε αφορούν άμεσα. Έτσι λοιπόν φρόντισε να είσαι σε ετοιμότητα και υποψιασμένος/η για κάθε ενδεχόμενο. Αν μάλιστα σου προταθεί μια οικονομική συνεργασία, καλό είναι να... αρνηθείς ευγενικά!
Ερωτικά
Πολλά και ενδιαφέροντα γίνονται στις... τάξεις των φίλων σου κι ίσως ζητηθεί η συνδρομή σου σε ένα περίπλοκο ή «ασαφές» ζήτημα, καλό είναι όμως να τσεκάρεις πρώτα που είναι η αλήθεια και που το ψέμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Όλοι σου ζητάνε κι από κάτι, με συνέπεια να υπόσχεσαι πολλά που δεν μπορείς να πραγματοποιήσεις. Αντί όμως να διακινδυνεύεις την αξιοπιστία σου είναι προτιμότερο να αναζητήσεις την ησυχία σου, κάπου που δεν θα μπορεί να σε... βρει κανείς! Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να φροντίσεις την διατροφή σου..
Ερωτικά
Αν αποφασίσεις να «κυκλοφορήσεις» είναι βέβαιο ότι θα... πέσεις πάνω σε ενδιαφέρουσες περιπτώσεις, μια εκ των οποίων θα σου δείξει απροκάλυπτα το πόσο του/της αρέσεις. Από εκεί και ύστερα, εσύ αποφασίζεις!

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Ο ενεργός Ποσειδώνας σου τα φέρνει όλα όπως τα θέλεις ή σε βάζει να τα... παρουσιάζεις όπως θέλεις! Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να σε φέρει κοντά σε ένα πρόσωπο που αξίζει την φιλία σου. Επιπλέον ίσως κληθείς να συνδράμεις σε μια συλλογική προσπάθεια, πρόσεξε όμως μήπως τελικά εκμεταλλευτούν τον ρομαντισμό σου.
Ερωτικά
Με τον Δία να «διαφεντεύει» τις σχέσεις σου, είναι απίθανο να μην σου πάνε καλά τα πράγματα. Φρόντισε μόνον να αποφύγεις κάποιες επιπολαιότητες που θα μπορούσαν να σε εκθέσουν.

Ποιά ζώδια ζηλεύουν παράφορα;


Ποια ζώδια ζηλεύουν παράφορα και γιατί; Ποια γίνονται κτητικά με τους ανθρώπους που αγαπούν; Ποια θα νιώσουν το αίσθημα της ζήλιας για τα υλικά αγαθά και τον πλούτο των άλλων;



Κριός
Ζηλεύει όταν χάνει τα σκήπτρα, όταν από πρώτος έρχεται δεύτερος! Ο Κριός δεν αντέχει να έρχεται δεύτερος! Όταν νιώσει ότι έρχεται σε δεύτερη

μοίρα σην καρδιά του ατόμου που ενδιαφέρεται, θα εκδηλώσει τη ζήλεια του με επιθετική στάση!




Ταύρος
Ο Ταύρος φυσικά και ζηλεύει, αλλά πάντα καταφέρνει και το κρύβει! Βγάζει ζήλια, κυρίως όταν νιώθει πως το ταίρι του χάνει το ενδιαφέρον του γι αυτόν. Όταν αρχίζει να νιώθει ανασφάλεια, βγάζει μια κτητική τάση απέναντι στο ταίρι του.


Δίδυμοι
Δύσκολα θα δεις έναν Δίδυμο να ζηλεύει, το νιώθει κυρίως στην παιδική ηλικία και όχι τόσο σε μεγαλύτερη. Σε μεγάλη ηλικία αν νιώσει το συναίσθημα της ζήλιας, θα είναι μόνο γιατί το ταίρι του έδωσε κάποια αφορμή να πιστεύει ότι τον απατά.


Καρκίνος
Ο Καρκίνος όχι απλά ζηλεύει αλλά θα στο δείξει κιόλας με κάθε τρόπο. Όταν χάσει το χάδι, την προσοχή από κάθε μορφή σχέσης, είτε είναι φιλική είτε ερωτική, ακόμη και αν η μητέρα του δείξει το ενδιαφέρον σε άλλο παιδί της, τότε έχει πολύ δυνατές εκρήξεις ζήλιας.


Λέων
Ο Λέων ζηλεύει τους ανθρώπους που έχουν παραπάνω χρήματα ή υλικά αγαθά από εκείνον. Θέλει να είναι αρχηγός και πρωτοπόρος σε όλα, έτσι όταν κάποιο κοντινό του άτομο έχει παραπάνω χρήματα ή αποκτήσει κάτι που το ήθελε πολύ, τότε βγάζει μεγάλη ζήλια.

Παρθένος
Δύσκολα εκφράζει τα αισθήματα του, όποια και αν είναι αυτά! Γι αυτό το λόγο, και η ζήλια είναι ένα συναίσθημα που δύσκολα θα δείξει, αλλά και επίσης δύσκολα θα νιώσει. Νιώθει μια σιγουριά για τον εαυτό του και εμπιστεύεται τους ανθρώπους που συναναστρέφεται.


Ζυγός
Δεν ζηλεύει ιδιαίτερα ο Ζυγός! Νιώθει πως η ζήλια είναι ένα αρνητικό και κακό συναίσθημα και δεν θέλει να αισθάνεται ενοχικά! Γι’ αυτό χαίρεται με την χαρά των άλλων και έχει εμπιστοσύνη στον- ην σύντροφο του.

Σκορπιός
Από τα πλέον ζηλιάρικα άτομα, είναι το πλέον κτητικό ζώδιο! Όταν είναι με έναν άνθρωπο, φίλο ή σύντροφο θέλουν να είναι μόνο για αυτούς, δεν μπορούν να μοιραστούν τίποτε και κανέναν. Όταν θελήσει το ταίρι του να νιώσει λίγο ελευθερία, τότε βγάζει μεγάλη ζήλεια και επιθετικότητα!

Τοξότης
Ο Τοξότης ζηλεύει αρκετά! Mπορεί να είναι ένα φιλελεύθερο άτομο, αλλά πολλές είναι οι φορές που αισθάνεται ζήλια. Αν νιώσει πως το ενδιαφέρον του ατόμου που τον ενδιαφέρει, μετατοπίζεται από τον ίδιο σε κάποιο άλλο πρόσωπο ή πως η γνώμη του δεν μετρά και δεν υπολογίζεται από άτομα που αγαπά, τότε κατατρώγεται από τη ζήλεια!

Αιγόκερως
Είναι σπάνιο να δει κανείς τον Αιγόκερω να ζηλεύει και αυτές τις σπάνιες φορές που θα το κάνει, είναι γιατί κάποιος άλλος έχει μια ανώτερη επαγγελματική θέση ή μεγαλύτερη οικονομική άνεση από εκείνον. Μόνο κάποιος που γνωρίζει πολύ καλά τον χαρακτήρα του μπορεί να διακρίνει την ζήλια του Αιγόκερου.

Υδροχόος
Ο Υδροχόος ζηλεύει και μάλιστα αρκετά, νιώθει ζήλια όταν δεν είναι το επίκεντρο της παρέας, όταν ο-η σύντροφος αρχίζει να κοιτάζει δεξιά και αριστερά. Είναι κτητικό ζώδιο και ζηλεύει πολύ όταν χάνει έδαφος στην καρδιά κάποιου.

Ιχθείς
Ο Ιχθύς ζηλεύει παράφορα, κυρίως όσον αφορά αισθηματικά θέματα. Ζηλεύει όταν κάποιος έχει μια υγιή ερωτική σχέση. Θα βγάλει απίστευτη ζήλια, ακόμη και απέναντι σε φιλικά του άτομα που έχουν μια χαρισματική προσωπικότητα και ελκύουν το ενδιαφέρον των άλλων.