Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Η συνέντευξη σε gay περιοδικό!


Γιώργος Μαζωνάκης new

Ο Γιώργος Μαζωνάκης φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του gay περιοδικού OUT και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τους ομοφυλόφιλους ως κοινό αλλά και ως μέλη της ελληνικής κοινωνίας.

«Ήμουν και παραμένω ντροπαλός» δήλωσε ο διάσημος τραγουδιστής, ενώ για την προσωπική του ζωή πρόσθεσε: «Κράτησα την ιδιωτική μου ζωή μακριά από το λεγόμενο lifestyle, δεν επιθυμούσα να με κυνηγάνε να με φωτογραφίσουν σε μια άσχετη, ας πούμε, βραδινή μου έξοδο, δεν μου ταιριάζουν εμένα αυτά. Άλλωστε, δεν πιστεύω ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται πραγματικά να μάθει με ποιους βγαίνει ο τάδε ή ο δείνα».

Εξηγώντας αν τον ενοχλούν τα σημάδια που αφήνει ο χρόνος επάνω του, ο ίδιος τόνισε: «Κατηγορηματικά όχι και χωρίς ιδιαίτερη σκέψη. Το αντίθετο. Σημασία έχει ο άνθρωπος να μεγαλώνει καλά, η εξωτερική ωριμότητα να συμβαδίζει με την εσωτερική. Αφήστε που καμία φορά, αν το δούμε και καθαρά σε επίπεδο εξωτερικής εμφάνισης, μεγαλώνοντας γινόμαστε ομορφότεροι».

Όσο για το πώς αντιμετωπίζει ο ίδιος το gay κοινό: «Όπως όλο τον κόσμο! Η σεξουαλική επιθυμία ενός ανθρώπου τον καθορίζει ως κοινό; Μην τρελαθώ…» ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ για τη θέση που έχουν οι ομοφυλόφιλοι μέσα στην ελληνική κοινωνία πρόσθεσε: «Καμιά φορά γίνονται διαχωρισμοί με ατυχή κριτήρια. […] Για να είμαστε σωστοί σε αυτή τη συζήτηση πρέπει να λέμε τα πράγματα πιο συγκεκριμένα. Για μένα είναι ξεκάθαρο, πάντως, ότι όλοι οι πολίτες έχουν παντού τα ίδια δικαιώματα».

Τέλος, για το ενδεχόμενο ενός παιδιού ο Γιώργος Μαζωνάκης σχολίασε: «Δεν είμαι έτοιμος ούτε να τεκνοποιήσω, ούτε, πολύ περισσότερο, να υιοθετήσω. Μπορεί να νιώσω την ανάγκη, ας πούμε, αύριο, τώρα όμως δεν τη νιώθω».