Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Κώστας Μαρτάκης: «Στη σκηνή ένας καλλιτέχνης δεν έχει φύλο»



Ο Κώστας Μαρτάκης δεν δίστασε να αποκαλύψει σε συνέντευξή του ότι έχει αποκαλέσει τον Ηλία Ψινάκη... «σκύλα». Ο τραγουδιστής μίλησε ...στο Lifestyle και μεταξύ άλλων τόνισε: «Στη σκηνή ένας καλλιτέχνης δεν έχει φύλο. Πρέπει να σε γουστάρει και ο άνδρας και η γυναίκα». Αποκάλυψε ακόμα πως έχει αποκαλέσει τον Ηλία Ψινάκη «σκύλα», αλλά και ότι τρελαίνεται για... μελιτζανοσαλάτα!
«Έχω συναντήσει δυσκολίες, ο χώρος δεν είναι εύκολος. Το να πάρεις ένα μικρόφωνο και να τραγουδήσεις είναι το εύκολο πράγμα. Αλλά λόγω του πρωταθλητισμού, έχω μάθει να τα αντιμετωπίζω όλα σαν ένα στοίχημα», δήλωσε ο τραγουδιστής και απάντησε στο γιατί δεν τον έχουμε δει με κάποια σύντροφο: «Είμαι πολύ αυστηρός με αυτό το θέμα. Η προσωπική μας ζωή γι’ αυτό λέγεται προσωπική, επειδή είναι μόνο για εμάς».

Αντρας συνοδος ισχυριζεται οτι ο Πριγκηπας Κάρολος και ο Μπεγκχαμ ειναι γκει...


Ένας άντρας από το Λονδινο, πρώην πόρνος, με το όνομα "Κόλιν", αποκάλυψε σε μπλόγκερ πως σχεδιαζει να βγαλει στη φορα στο βιβλιο του, γκει ατομα της Βρετανικης ελιτ, που προσποιουνται οτι ειναι ετεροφυλοι.
Ο πρώην πόρνος, που ζει σε μια από τις πιο ακριβες περιοχες του Λονδινου σκοπευει να μιλησει για τις προτιμησεις του Πρίγηπα Καρόλου, του ποδοσφαιριστή Μπεγκχαμ και του τελευταιου αντρα της Μαργκαρετ Θατσερ, Σερ Ντενις Θατσερ.

"Αυτοι οι αντρες ουτε που μπορουν να σκεφτουν ως στρειτ" είπε. "Τους εχω δει ολους σε μυστικα παρτυ. Ο Καρολος εχει αξιοσημειωτη γκει συμπεριφορα. Ειναι η πιο ξεφωνημενη στην Αγγλια. Αυτο κατεστρεψε τη σχεση του με την Νταιανα. Της εδινε πολλα εκατομμυρια για να σιωπα. Πραγματικα, θα αποδειξω οτι ο Πριγκηπας Χαρι δεν ειναι γιος του Καρολου. Την περιοδο που η Ντι ηταν εγκυος στο Χαρι, ο Καρολος και η Ντι δεν ειχαν σεξουαλικη επαφη για 2 ετη. Και ειναι αληθεια. Η Καμιλα, εμφανιστηκε στο σκηνικο για να πεισει. Η Καμιλα παει με γυναικες, πραγμα που κατεστρεψε το πρωην γαμο της. Και οι δυο χρησιμοποιουν το γαμο τους για να παραμείνουν "στη ντουλαπα" προκειμενου να αποφυγουν τη δημοσια κραυγη."

Ο "Κολιν" ειπε πως ο τελευταιος συζυγος της Μαργκαρετ Θατσερ, Σερ Ντενις Θατσερ ηταν πελατης του για χρονια. "Ηθελε να τον δενω, να τον χτυπαω και να του κανω στοματικο. Στη συνεχεια τον ηθελε απο πισω για πολυ ωρα. Ειχε πολλες αντοχες."

Για τον Ντειβντ Μπεγκχαμ, ο "Κολιν" αποκαλυψε μονο οτι στονο αστερα του ποδοσφαιρου αρεσει να κουνιεται (swing). "Ειναι τρελος για αντρες. Αλλα δεν θα τα πω ολα, τα κρατω για το βιβλιο μου".

http://wendyista.blogspot.com/

Τρεις εραστές είχε ο πρίγκιπας Κάρολος


Στο προσκήνιο επανέρχονται οι φήμες για τις σεξουαλικές προτιμήσεις του πρίγκιπα Καρόλου, καθώς περιοδικό επικαλείται την νυν σύντροφό του...
Καμίλα και υποστηρίζει ότι ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου είχε τρεις άνδρες εραστές, μεταξύ των οποίων και υπηρέτης του Μπάκιγχαμ! «Η Καμίλα εκθέτει την διπλή ζωή του. Ο πρίγκιπας Κάρολος είναι γκέι», αναφέρει το εξώφυλλο του περιοδικού «Globe», που κάνει λόγο για τους τρεις εραστές του, επικαλούμενο «ομολογία» της συντρόφου του. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Καμίλα δήλωσε απερίφραστα πως ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου είναι ομοφυλόφιλος, ενώ ο γάμος του με την Νταϊάνα και τα δύο παιδιά ήταν απλά για ξεκάρφωμα! Μάλιστα, σύμφωνα με το STAR, το περιοδικό αποδίδει στην ομοφυλοφιλία του πρίγκιπα τις εξωσυζυγικές σχέσεις της Νταϊάνα, ενώ η μπάλα παίρνει και την Καμίλα, καθώς αναφέρεται πως ο Κάρολος την επέλεξε παρά την ασχήμια της για να ρίξει στάχτη στα μάτια του κόσμου! Προς το παρόν, από τα ανάκτορα δεν έχει γίνει κανένα σχόλιο για το δημοσίευμα. Οι σεξουαλικές επιλογές του Καρόλου έχουν απασχολήσει κατά καιρούς όλα τα βρετανικά έντυπα, με τον μεγαλύτερο σάλο να χρονολογείται το 2003: τότε, πρώην μπάτλερ του Μπάκιγχαμ υποστήριξε ότι είχε γίνει μάρτυρας ενός «άσεμνου επεισοδίου» στο οποίο συμμετείχε και μέλος της βασιλικής οικογένειας, «φωτογραφίζοντας» τον πρίγκιπα!
http://filoksenos.blogspot.com/