Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Αντρας συνοδος ισχυριζεται οτι ο Πριγκηπας Κάρολος και ο Μπεγκχαμ ειναι γκει...


Ένας άντρας από το Λονδινο, πρώην πόρνος, με το όνομα "Κόλιν", αποκάλυψε σε μπλόγκερ πως σχεδιαζει να βγαλει στη φορα στο βιβλιο του, γκει ατομα της Βρετανικης ελιτ, που προσποιουνται οτι ειναι ετεροφυλοι.
Ο πρώην πόρνος, που ζει σε μια από τις πιο ακριβες περιοχες του Λονδινου σκοπευει να μιλησει για τις προτιμησεις του Πρίγηπα Καρόλου, του ποδοσφαιριστή Μπεγκχαμ και του τελευταιου αντρα της Μαργκαρετ Θατσερ, Σερ Ντενις Θατσερ.

"Αυτοι οι αντρες ουτε που μπορουν να σκεφτουν ως στρειτ" είπε. "Τους εχω δει ολους σε μυστικα παρτυ. Ο Καρολος εχει αξιοσημειωτη γκει συμπεριφορα. Ειναι η πιο ξεφωνημενη στην Αγγλια. Αυτο κατεστρεψε τη σχεση του με την Νταιανα. Της εδινε πολλα εκατομμυρια για να σιωπα. Πραγματικα, θα αποδειξω οτι ο Πριγκηπας Χαρι δεν ειναι γιος του Καρολου. Την περιοδο που η Ντι ηταν εγκυος στο Χαρι, ο Καρολος και η Ντι δεν ειχαν σεξουαλικη επαφη για 2 ετη. Και ειναι αληθεια. Η Καμιλα, εμφανιστηκε στο σκηνικο για να πεισει. Η Καμιλα παει με γυναικες, πραγμα που κατεστρεψε το πρωην γαμο της. Και οι δυο χρησιμοποιουν το γαμο τους για να παραμείνουν "στη ντουλαπα" προκειμενου να αποφυγουν τη δημοσια κραυγη."

Ο "Κολιν" ειπε πως ο τελευταιος συζυγος της Μαργκαρετ Θατσερ, Σερ Ντενις Θατσερ ηταν πελατης του για χρονια. "Ηθελε να τον δενω, να τον χτυπαω και να του κανω στοματικο. Στη συνεχεια τον ηθελε απο πισω για πολυ ωρα. Ειχε πολλες αντοχες."

Για τον Ντειβντ Μπεγκχαμ, ο "Κολιν" αποκαλυψε μονο οτι στονο αστερα του ποδοσφαιρου αρεσει να κουνιεται (swing). "Ειναι τρελος για αντρες. Αλλα δεν θα τα πω ολα, τα κρατω για το βιβλιο μου".

http://wendyista.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου