Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

"Cameron Diaz: «Μου αρέσει το κτηνώδες sex»!!!"



"Πιο αποκαλυπτική από ποτέ ήταν η sexy ηθοποιός Cameron Diaz σε συνέντευξη της στο Playboy Μίλησε για τα πάντα και δεν δίστασε να περιγράψει κάθε της σεξουαλική προτίμηση. Αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πως της αρέσει το κτηνώδες sex, πως έλκεται ερωτικά από γυναίκες, ενώ μίλησε και για την πρώτη της σεξουαλική εμπειρία.
Η πανέμορφη ξανθιά με το πιο καυτό σώμα του Χόλιγουντ είπε: «Μου αρέσει το κτηνώδες sex. Δηλαδή του τύπου “βάλε με κάτω και δείξε μου ποιος είναι ο άντρας”. Μου αρέσει η σωματική επαφή. Μου αρέσει να αγγίζω...


πάντα τον εραστή μου». Τα καλύτερα όμως ακολουθούν καθώς η Cameron παραδέχεται: «Η σεξουαλικότητα και ο έρωτας είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Μπορεί να με έλκει ερωτικά μια γυναίκα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θέλω να ερωτευτώ γυναίκα. Αν συνευρεθώ με μια γυναίκα σεξουαλικά, αυτό δεν σημαίνει ότι είμαι λεσβία. Βάζουμε αυτές τις ετικέτες στους ανθρώπους, αλλά είναι δύσκολο να τους ορίσεις». Έχετε φαντάζομαι την εικόνα, η Cameron Diaz σε ερωτικές περιπτύξεις μαζί με άλλη γυναίκα! Υπάρχει τίποτα καλύτερο; Κι όμως το καλό συνεχίζεται: «Είναι αμέτρητες οι φορές που... έχω βρεθεί σε ένα αεροπλάνο για τον έρωτα. Πάντα ταξιδεύω για ένα καλό sex. Πρέπει να πας εκεί που βρίσκεται». Σχετικά με την πρώτη της φορά: «Το έκανα μόνο και μόνο για να το κάνω. Ήθελα να ξεμπερδέψω με αυτό, για να φύγει από τη μέση. Μετά από αυτό, ήταν σαν να είχαν ανοίξει οι πύλες για τα καλά».