Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Nεκρός ο Μιχάλης Ασλάνης

Αυτοκτόνησε με χάπια ο αγαπητός σχεδιαστής σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες


Νεκρός βρέθηκε στο σπίτι - ατελιέ του ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Μιχάλης Ασλάνης στην οδό Σκουφά, στο Κολωνάκι.
Η αστυνομία εξετάζει την περίπτωση της αυτοκτονίας, χωρίς να αποκλείει την εγκληματική ενέργεια...



Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δίπλα από τό σημείο όπου βρέθηκε νεκρός ο Ασλάνης, η αστυνομία εντόπισε σημαντική ποσότητα χαπιών, γεγονός που ενδυναμώνει το σενάριο της αυτοκτονίας.

Νεκρός ο Μιχάλης Ασλάνης

aslanisΣύμφωνα με πληροφορίες, νεκρός βρέθηκε ο σχεδιαστής μόδας Μιχάλης Ασλάνης… Άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Συντάγματος έχουν φτάσει στο Κολωνάκι, όπου κατά πάσα πιθανότητα διέμενε, μετά από τηλεφώνημα που δέχθηκαν…
Οι αρχές δε γνωρίζουν ακόμα αν πρόκειται για αυτοκτονία ή για εγκληματική ενέργεια.
Πριν από λίγες ημέρες είχε γίνει γνωστό πως είχε πέσει θύμα απάτης από δύο γυναίκες που διαχειρίζονταν τα οικονομικά του και οι οποίες εξαφανίστηκαν.

Mιχάλης Ασλάνης: Απειλούνταν τον τελευταίο καιρό - Τι συνέβη και...

...είχε εκφράσει τον φόβο του για τη ζωή του πρόσφατα;


Λίγο πριν τις τρεις το μεσημέρι το ΕΚΑΒ δέχθηκε κλήση από το σπίτι του γνωστού σχεδιαστή στην οδό Σκουφά στο Κολωνάκι και μέσα σε λίγα λεπτά, ένα ασθενοφόρο έφτασε έξω από την οικία του. Οι τραυματιοφορείς μπήκαν στο διαμέρισμα του Μιχάλη Ασλάνη και διαπίστωσαν ότι δεν ήταν στη ζωή. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι αστυνομικοί που κατέφθασαν στο σημείο, βρήκαν γύρω από τον Μιχάλη Ασλάνη πεσμένα κουτιά με φάρμακα και αυτή την ώρα διεξάγεται έρευνα για το αίτιο του θανάτου.