Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

από που θα δω ταινίες και σειρές???



Ας είμαστε ειλικρινείς, σχεδόν όλοι μας βλέπαμε ταινίες και σειρές από το tv-therapy και τώρα με το κλείσιμο του άλλοι βρήκαν από που να βλέπουν online ταινίες και σειρές ενώ άλλοι όχι. Ευτυχώς για αυτούς που δεν βρήκαν άλλη ιστοσελίδα βρήκαμε εμείς για εσάς, μερικές από τις καλύτερες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή.
  1. Therapy-Filmer
  2. www.xrysoi.eu
  3. www.tainiofagos.eu
  4. www.tainiesclub.com
  5. www.teniesonline.ucoz.com
  6. www.tainieslive.blogspot.gr
  7. www.tainies-online.eu
  8. www.moviecinema.gr
  9. www.online-filmer-sub-gr.blogspot.gr
  10. www.tenies-online-tv-mania.blogspot.gr
  11. Οι Φρικαρισμένοι
  12. www.tv-maniacs-series.blogs
  13. www.tainiomania.ucoz.com
  14. www.gamato.ning.com
  15. www.dvdmovies.gr
  16. Οι Κολλημένοι
  17. Free Online movies-Series (Σας ευχαριστούμε για τη δημοσίευση στην ομάδα σας).
  18. www.tzabaseires.blogspot.gr
  19. http://greek-gay-lesbian-trans-world.blogspot.gr/

ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση νόμου για Σύμφωνο Συμβίωσης και από ομόφυλα ζευγάρια

5F03FFA2A9DAB8C4361A4EE6B8AD00CB.jpgΠρόταση νόμου που κατοχυρώνει το δικαίωμα και των ομόφυλων ζευγαριών στη σύναψη Συμφώνου Ελεύθερης Συμβίωσης και που εξομοιώνει το θεσμικό πλαίσιο του τελευταίου με εκείνο του πολιτικού γάμου κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ.
Στην αιτιολογική έκθεση της πρότασης νόμου, ο ΣΥΡΙΖΑ υπενθυμίζει πως «η σύναψη γάμου ή συμφώνου συμβίωσης στη χώρα μας, νοείται και επιτρέπεται μόνο μεταξύ ετερόφυλων ζευγαριών.
Ως αποτέλεσμα, ένας σημαντικός αριθμός προσώπων αποκλείεται στην Ελλάδα από την άσκηση του συνταγματικώς κατοχυρωμένου δικαιώματος στην ιδιωτική και οικογενειακή ζωή, λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού ή της ταυτότητας φύλου».
«Η παντελής απουσία θεσμικής ρύθμισης και η απόλυτη αδυναμία άσκησης του δικαιώματος ομόφυλων προσώπων στην οικογενειακή ζωή, λόγω και της απουσίας αποτελεσματικών ένδικων μέσων για τη διεκδίκησή του στη χώρα μας, οδήγησε σε προσφυγές στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου και σε πρόσφατη καταδίκη της χώρας μας, για παραβιάσεις του άρθρου 8 (δικαίωμα στον σεβασμό της ιδιωτικής και οικογενειακής ζωής) και του άρθρου 14 (απαγόρευση διακρίσεων) της Ευρωπαϊκής Σύμβασης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου. [...] Στις 7 Νοεμβρίου 2013 ελήφθη η ως άνω απόφαση, με την οποία κρίθηκε ότι η χώρα μας παραβιάζει την Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην αιτιολογική έκθεση της πρότασης νόμου.