Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Mambo Italiano Full Movie (Gay Movie)

Storyline

Angelo Barberini is the oddball son of Italian immigrants Gino and Maria, who inadvertently ended up in Canada rather than the States. Angelo shocks his parents by moving out on his own without getting married, and shocks them further still when he reveals that he's gay. But his boyfriend, policeman Nino Paventi isn't as ready to come out of the closet -- especially not to his busybody mother, Lina. Written by Shannon Patrick Sullivan


Live πρόταση γάμου στη σύντροφό της


Η μία έκπληξη διαδεχόταν την άλλη για τους θεατές του US Open στο στάδιο «Arthur Ashe». Μετά την εντυπωσιακή νίκη του Κέι Νισικόρι εις βάρος του νούμερο 1 παγκοσμίως Νόβακ Τζόκοβιτς έμειναν με το στόμα ανοιχτό βλέποντας την άλλοτε πρωταθλήτρια Μαρτίνα Ναβρατίλοβα να... σκοράρει με πρόταση γάμου στην καρδιά της συντρόφου της Τζούλια Λεμίγκοβα.
Η 57χρονη, άλλοτε αστέρι του τένις, εμφανίστηκε στη γιγαντοοθόνη του γηπέδου να λέει: «Περίμενα την κατάλληλη στιγμή για να ζητήσω από την Τζούλια να με παντρευτεί. Σκέφτηκα ότι αυτό ήταν το κατάλληλο μέρος και η κατάλληλη στιγμή για να κάνω την πρόταση, κι ευτυχώς η απάντηση ήταν "ναι"!» Το κοινό ξέσπασε σε ιαχές ενθουσιασμού την ώρα που η Ναβρατίλοβα έδινε το δαχτυλίδι στη Λεμίγκοβα, με την οποία είναι ζευγάρι έξι χρόνια. Η 42χρονη επιχειρηματίας, συγκινημένη, δήλωσε από την πλευρά της: «Είμαστε πολύ ευτυχισμένες μαζί και η Μαρτίνα ολοκλήρωσε την οικογένειά μας».
Η Λεμίγκοβα, που έχει εταιρία προϊόντων περιποίησης του δέρματος, είναι μητέρα δύο μικρών κοριτσιών από τον προηγούμενο γάμο της, τα οποία ζουν πια κάτω από την ίδια στέγη με τη Ναβρατίλοβα.

Ευτυχισμένη
Η πρωταθλήτρια του τένις φαίνεται ότι αυτή τη φορά έχει βρεθεί πιο κοντά στην ευτυχία, καθώς στο παρελθόν έχει περάσει από μακροχρόνιες μεν, τρικυμιώδεις δε σχέσεις με τον Τόνι Λέιτον αλλά και την πρώην «βασίλισσα της ομορφιάς» Τζούντι Νέλσον. Η Λεμίγκοβα ήταν εξάλλου αυτή που στάθηκε στο πλευρό της Ναβρατίλοβα το 2010, όταν έδωσε νικητήρια τη μάχη με τον καρκίνο του μαστού.
«Ημουν πολύ αγχωμένη. Απλά μού βγήκε. Είπε "ναι". Ηταν κάπως σαν τις εμπειρίες ανθρώπων που είδαν την ψυχή τους να βγαίνει από το σώμα τους. Εχεις δει ανθρώπους να κάνουν και στο παρελθόν προτάσεις γάμου πριν από σημαντικούς αγώνες, σε ταινίες αλλά και στην πραγματική ζωή. Τώρα όμως συνέβαινε σ' εμένα. Ηταν σαν να έβλεπα από μακριά τον εαυτό μου να το κάνει» εξομολογήθηκε για την εμπειρία αργότερα η ίδια η τενίστρια.