Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Συναισθηματική υπερφαγία: Πρακτικές συμβουλές για να την αντιμετωπίσετε


από την Δαμβουνέλη Αλεξάνδρα, Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, PGDip Διατροφής Αθλητών
Όταν τα πράγματα δυσκολεύουν, πολλοί από εμάς κατευθυνόμαστε προς το ψυγείο.

Τρώμε επειδή βαριόμαστε, γιατί είμαστε αναστατωμένοι, θυμωμένοι, σε υπερένταση, γιατί έχουμε προβλήματα με το φίλο μας, το γάμο μας, τη δουλειά μας ή απλά επειδή είμαστε θλιμμένοι ή νιώθουμε μόνοι. Όταν τρώμε γιατί αισθανόμαστε άσχημα, είμαστε επιρρεπείς στο να τρώμε πάρα πολύ και το θέμα είναι ότι δεν μιλάμε για καρότα…

Φαντάζομαι ότι πολλές από εσάς θα έχετε αναρωτηθεί γιατί καταφεύγουμε στο φαγητό μετά από μια άσχημη μέρα…

Είναι στην πραγματικότητα ένας τρόπος διαφυγής από το πρόβλημα που μας απασχολεί, είναι το γέμισμα του κενού που αισθανόμαστε. Δυσκολευόμαστε να διαχειριστούμε συναισθήματα άγχους, θυμού, ενοχής, θλίψης, μοναξιάς και βρίσκουμε διέξοδο στο φαγητό. Αυτό που κάνουμε στην ουσία είναι να «τρώμε τα προβλήματα» μας.

Η αλήθεια είναι βέβαια, ότι τρώγοντας ένα διπλό κομμάτι κέικ πλούσιο σε σοκολάτα μπορεί να μας αποσπάσει από τα συναισθήματά μας, και ορισμένα τρόφιμα πράγματι ενισχύουν τις χημικές ουσίες του εγκεφάλου που μας κάνουν να αισθανόμαστε καλύτερα. Όμως αυτό δεν αποτελεί ένα καλό ψυχολογικό δεκανίκι για να στηριχθούμε καθώς πρώτον, η ανακούφιση είναι μόνο προσωρινή και δεύτερον, προστίθενται στο σώμα περιττά κιλά.

Αν είστε εξοικειωμένες με τα παραπάνω , είναι ένα στοιχείο ότι το παραπάνω βάρος σας συνδέεται με το φαινόμενο της συναισθηματικής υπερφαγίας.

Είστε αποφασισμένες να πάρετε τον έλεγχο της πείνας σας, του βάρους σας αλλά και της ζωής σας; Διαβάστε τα παρακάτω 4 βήματα που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τη συναισθηματική υπερφαγία.

Βήμα 1: Ξεχάστε τις απαγορεύσεις τροφίμων. Πολλές δίαιτες έχουν « κακά » τρόφιμα που υποτίθεται ότι θα πρέπει να αποφεύγετε, κάτι όμως που δεν είναι ρεαλιστικό. Μια καλύτερη προσέγγιση είναι να προγραμματίσετε εκ των προτέρων να τρώτε τα αγαπημένα σας φαγητά με μέτρο. Αυτό είναι που πρέπει να καταφέρετε, το μέτρο. Απαγορευμένα τρόφιμα δεν υπάρχουν.

Βήμα 2: Αναγνωρίστε την πραγματική πείνα. Δεν είναι εύκολο. Πολλές φορές ενώ νομίζουμε ότι πεινάμε στην πραγματικότητα διψάμε. Το να αποκλείσουμε τη δίψα δεν είναι και τόσο δύσκολο: Απλά πιείτε ένα ποτήρι νερό και δείτε αν η παρόρμηση να φάτε εξαφανίζεται. Ένα άλλο θέμα θα μπορούσε να είναι η λαχτάρα για ένα συγκεκριμένο τρόφιμο. Για να γίνει διάκριση μεταξύ μιας λαχταράς και της γνήσιας πείνας, αναρωτηθείτε: Θα με ενδιέφερε να φάω ένα υγιεινό σνακ, όπως ένα μήλο, μια σαλάτα ή μια φέτα ψωμί ολικής αλέσεως; Εάν δεν μπορείτε να πάρετε εκείνη την σοκολάτα από το μυαλό σας, τότε έχετε να κάνετε με τη λαχτάρα για ένα συγκεκριμένο τρόφιμο.

Βήμα 3: Κάντε την λαχτάρα σας παρελθόν! Αναγνωρίζοντας ότι δεν είστε πραγματικά πεινασμένοι είναι ένα τεράστιο βήμα -αλλά από μόνη της η αναγνώριση της λαχτάρας πιθανότατα δεν θα την κάνει να εξαφανιστεί. Την επόμενη φορά που θα κατευθυνθείτε προς την κουζίνα, σταματήστε και αναρωτηθείτε: «Πώς θα αισθάνομαι αργότερα αν έχω καταβροχθίσει μια σακούλα τσιπς ή ένα οικογενειακό παγωτό" . Πιθανότατα θα νιώσετε ενοχή, απογοήτευση, και, ενδεχομένως, φουσκωμένη και άρρωστη. Αντί να κατευθυνθείτε προς την κουζίνα, κρατηθείτε μακριά για 10 λεπτά και αποσπάστε τον εαυτό σας με κάτι άλλο εκτός φαγητού. Αν τα 10 λεπτά έχουν περάσει και σκέφτεστε ακόμα τα τσιπς ή το παγωτό cream and cookies , προχωρήστε και επιδοθείτε σε μια μικρή ποσότητα. Μετρήστε 1/2 φλιτζάνι παγωτού ή, για κάτι σοκολατένιο, δοκιμάστε δύο μικρά σοκολατάκια ή ένα φλιτζάνι ζεστή σοκολάτα. Για κάτι αλμυρό και τραγανό, επιλέξτε ένα μικρό σακουλάκι τσιπς των 30γρ ή 3 φλιτζάνια ποπκόρν με λίγο βούτυρο.

Βήμα 4: Σχεδιάστε νέους τρόπους αντιμετώπισης. Το κλειδί για να σταματήσετε την κατανάλωση τροφής για συναισθηματικούς λόγους είναι να προγραμματίσετε από πριν, ώστε να ξέρετε τι να κάνετε όταν το συναίσθημα «θα μπορούσα να φάω μια ολόκληρη τούρτα τώρα» σας κατακλύζει. Για παράδειγμα:

Φτιάξτε μία λίστα καθημερινών δραστηριοτήτων που μπορείτε να κάνετε ώστε να αποφύγετε το φαγητό. Για παράδειγμα, κάντε έναν περίπατο, ακούστε μουσική, χορέψτε με τα αγαπημένα σας τραγούδια, τηλεφωνείστε σε μια φίλη, κάντε ένα ντους, κάντε δουλειές στο σπίτι, διαβάστε ένα βιβλίο. Σε αυτές τις δραστηριότητες θα καταφεύγετε όταν σας πιάνει «τρέλα» για φαγητό. Μην παρακολουθείτε τηλεόραση, καθώς η ανία και τα ερεθίσματα από τις διαφημίσεις μπορεί να σας αυξήσουν τη διάθεση για κατανάλωση φαγητού.

Γυμναστείτε. Προσπαθήστε να γίνεται πιο δραστήριες, ακόμη και δυο ή τρεις φορές την εβδομάδα άσκησης είναι μια καλή ευκαιρία να τονώσετε την αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση σας καθώς και να χαρίσετε στον οργανισμό σας ενέργεια και ευεξία. Η άσκηση αποφορτίζει από το άγχος, δημιουργεί ευχάριστα συναισθήματα, ενώ ταυτόχρονα συνεισφέρει στην καλή φυσική κατάσταση.

Φτιάξτε μια λίστα με υγιεινά σνακ που σας ικανοποιούν και φροντίστε να υπάρχει άμεση πρόσβαση σε αυτά, ώστε μόλις νιώθετε ότι θέλετε να τσιμπολογήσετε κάτι να τρώτε πάντα από αυτά. Για παράδειγμα, φρούτα, γιαούρτι ή γάλα χαμηλά σε λιπαρά, λαχανικά, κράκερ σικάλεως.

Φροντίστε να κοιμάστε καλά μια και ο επαρκής ύπνος χαρίζει ευεξία και μειώνει την καταθλιπτική διάθεση.

Κανένας δεν είναι τέλειος και δε μπορούμε πάντα να εφαρμόζουμε όλα αυτά που πρέπει.

Έτσι δεν πρέπει να νιώθετε τύψεις για κάποιο επεισόδιο υπερφαγίας. Μην απογοητεύεστε, εστιάστε στα θετικά που πετυχαίνετε, πάρτε κουράγιο και μη σταματάτε την προσπάθεια σας. Οι παραπάνω στρατηγικές μπορούν να εφαρμοστούν στην καθημερινότητα σας και να σας βοηθήσουν να καταπολεμήσετε τη συναισθηματική υπερφαγία και να έχετε μία πιο ευχάριστη ζωή, με καλύτερη υγεία.

http://www.myworld.gr/

Τζορτζ Μάικλ


Αγκαλιά με τον σύντροφό του!

Τζορτζ Μάικλ new
Ο Τζορτζ Μάικλ έχοντας ξεπεράσει για τα καλά την μεγάλη περιπέτεια της υγείας του, απολαμβάνει τις διακοπές του με τον σύντροφό του, Φέιντι Φαγιάζ, στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας.

Ο 48χρονος σταρ της μουσικής και ο 38χρονος αγαπημένος του έκαναν βόλτες στους δρόμους τους πόλης κρατώντας ο ένας τον άλλον χέρι - χέρι ενώ πριν λίγες ημέρες είχαν επιστρέψει από το ταξίδι τους στις Μαλδίβες. Μάλιστα, ο Φέιντι Φαγιάζ δημοσιεύσε και μία φωτογραφία τους, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter, την οποία συνόδευε με το εξής μήνυμα: «Δεν μπορώ να θέλω κάτι παραπάνω από αυτό: Την πιο υπέροχη θέα και τον πιο υπέροχο άντρα».

Ο Τζορτζ Μάικλ και ο σύντροφός του στο Σύδνεϊ.


Ζώδια...Φίλοι μετά το χωρισμό by F’Ariel



Η λέξη χωρισμός, τόσο σκληρή, τόσο οδυνηρή, αλλά πολλές φορές απαραίτητη! Δε σημαίνει όμως πάντα το οριστικό τέλος! Κάποιοι άνθρωποι παραμένουν μαζί ως φίλοι, ως εραστές ή απλά εξαφανίζονται!
Το κάθε ζώδιο αντιδρά διαφορετικά, μιας που τα χαρακτηριστικά του είναι ξεχωριστά και τόσο μοναδικά. Αφού πει το αντίο, τότε τι ...... άλλο μπορείτε να περιμένετε από το άτομο που σας ενδιαφέρει?



Κριός
Ο Κριός όταν έρθει το τέλος θα αποχωρήσει αμέσως, για αυτό μη περιμένετε να παραμείνετε φίλοι. Πρέπει να έχετε κάτι που να μη το βρίσκει αλλού, όπως το καλό sex! Αν σε αυτό τα βρίσκετε τρελά, τότε να είστε σίγουροι ότι θα σας παραχωρήσει τη θέση του εραστή ή της ερωμένης και θα προχωρήσει παρακάτω σε νέες περιπέτειες. Αλλιώς μη περιμένετε καμία επαφή..!

Ταύρος
Εξαρτάται από το πώς και το γιατί. Ο Ταύρος και το αντίο να πει, πάντα θα βρίσκει τρόπους να υπάρχει στις ζωές των πρώην. Μπορεί να γίνει πολύ καλός φίλος, εφόσον υπάρχει ειλικρίνεια, εμπιστοσύνη και καθόλου καταπίεση. Αν υπάρχουν ανοιχτοί λογαριασμοί, θα πάρει πρώτα το αίμα του πίσω και μετά θα αποχωρήσει με αξιοπρέπεια!

Δίδυμος
Το σκηνικό της φιλίας, παίζει μόνο στη περίπτωση που υπάρχει εγκεφαλική επικοινωνία και δεχθείτε το γεγονός ότι τελείωσε. Ο Δίδυμος όσο γελάει και περνάει ανέμελα, καλά είναι. Στα πρώτα ζόρια θα εξαφανιστεί και το πιο πιθανό είναι να πάθει τη τέλεια αμνησία. Όταν ένας Δίδυμος χωρίσει δύσκολα παραμένει φίλος εφόσον δε μεσολαβεί το σεξ.

Καρκίνος
Και το αντίο να πει, να πάει κάπου μακριά, ο Καρκίνος πάντα θα είναι δίπλα σας. Μετατρέπεται η σχέση σε πλατωνική και στα δύσκολα είναι σίγουρα ο καλύτερος φίλος. Συγχωρεί πολύ εύκολα, ανέχεται αρκετά, αλλά όταν μεσολαβούν παιδιά μπορεί να γίνει ο μεγαλύτερος εχθρός σας!

Λέων
Στην αρχή θα εξαφανιστεί για λίγο, αλλά θα επιστρέψει ως παντοτινός φίλος και εραστής, αρκεί να περνά καλά και να γελά μαζί σας! Αν έχει μεσολαβήσει απιστία, μπορεί πρώτα να σας δώσει ένα γερό μάθημα και μετά να χαθεί κάπου μακριά. Αν είστε ειλικρινής μαζί με ένα Λιοντάρι, θα είναι δίπλα, όποτε το χρειαστείτε, με συζητήσεις για ώρες ατελείωτες…

Παρθένος
Ο εκνευριστικός φίλος σας. Και να σας χωρίσει, θα βρίσκει τρόπους να υπάρχει στη ζωή σας. Στην αρχή θα σας βοηθήσει να βρείτε νέα ενδιαφέροντα, να επανέλθετε, ακόμα και νέο ταίρι. Δε ξανά γυρνά με τίποτα, αφού χρειάστηκε πολύ χρόνο για να πάρει την απόφαση του χωρισμού. Η άποψή του για τη ζωή σας, θα είναι αιώνιο βασανιστήριο.

Ζυγός
Όταν σας αποχαιρέτησε δεν ήταν απολύτως σίγουρος, για αυτό να ξέρετε ότι με έναν Ζυγό ποτέ δε ξεμπερδεύετε! Γίνεται τόσο απαραίτητος στη σχέση του που μετά το χωρισμό, η επαφή συνεχίζεται, το φλερτ και το σεξ παίζουν, ανεξάρτητα εάν ο καθένας έχει διαλέξει το δρόμο του. Μπαίνει συνεχώς στο μυαλό σας με έναν μαγικό τρόπο και ανά πάσα στιγμή είναι ο δήθεν καλύτερός σας φίλος.

Σκορπιός
Δύσκολη περίπτωση ο Σκορπιός. Όταν ανοίξει τη πόρτα να φύγει, έφυγε! Συνήθως ρίχνουν μαύρη πέτρα πίσω τους. Αν παραμείνει στη ζωή σας, θα οφείλεται σε δυο λόγους. Ή που θα έχετε μια φοβερή σχέση, εμπιστοσύνης και ειλικρίνειας, ή που θα βρίσκεστε συνέχεια σε διαμάχη. Το πολύ καλό σεξ είναι και αυτός ένας σημαντικός λόγος να αποζητά τη φιλία σας μετά το χωρισμό.

Τοξότης
Πολύ δύσκολο να μείνετε φίλοι, αφού ο Τοξότης λέει το αντίο και ήδη έχει μαζέψει βαλίτσα και βρίσκεται στο δρόμο, τρέχοντας! Δε γυρίζει πίσω με τίποτα, όσο και αν προσπαθήσετε. Αν υπάρχει ειλικρίνεια και εμπιστοσύνη, μπορεί να εμφανίζεται πού και πού. Ο τυχοδιωκτισμός σε όλο του το μεγαλείο.

Αιγόκερως
Ποτέ των ποτών δε πρόκειται να μείνετε φίλοι. Όταν χωρίζει ο Αιγόκερως, σίγουρα το έχει μελετήσει πολύ προσεκτικά το θέμα και εξαφανίζεται σας να μην υπήρχε ποτέ! Κάνει το τέλειο delete και αν σας συναντήσει ποτέ στο δρόμο θα κάνει πως δε σας γνωρίζει, παγοκολόνα εντελώς!

Υδροχόος
Ο Υδροχόος δε κλείνει ποτέ τις πόρτες και τα παράθυρα..!! Πάντα θα θέλει να έρχεται σε επαφή μαζί σας, σα να μη συνέβη ποτέ τίποτα και να τα λέτε έτσι γενικά. Αυτό είναι ίσως η καλύτερη φιλία που θα μπορούσε να σας προσφέρει και λίγο σεξ εάν ακόμα το αποζητάει ο οργανισμός σας. Αυτό λίγοι το κατανοούν για αυτό και οι φιλίες του είναι δύσκολες και απρόσμενες..!!

Ιχθύες
Όταν το ψαράκι δε περνά καλά και δε το φροντίζουν, τότε λέει το αντίο. Θα δώσει ακόμα και το βρακί του προκειμένου να αποκτήσει την ελευθερία του. Θα εξαφανιστεί κάπου μακριά, αλλά εάν είστε ειλικρινής και γνήσιοι μαζί θα παραμείνει για πάντα φίλος σας και θα σας βοηθήσει οπουδήποτε χρειαστεί. Είναι όμως φευγάτη η υπόθεση…

Τελικά δεν είναι λίγοι που ξεφυλλίζοντας τα αλμπουμ με τις παλιές παιδικές και όχι μόνο φωτογραφίες τους, αποφασίζουν να…. κάνουν την αναπαράσταση τους. Το αποτέλεσμα στις περισσότερες περιπτώσεις αξίζει τον κόπο!


mychannel.gr

mychannel.gr

mychannel.gr

mychannel.gr

mychannel.gr

mychannel.gr

mychannel.gr

mychannel.gr

mychannel.gr

mychannel.gr

mychannel.gr

mychannel.gr

mychannel.gr

mychannel.gr

Μίνα Ορφανού: Έχω ήδη ζήσει ως παιδί, ως γκέι και ως τρανσέξουαλ!

Η «Στέλλα» στο «Dancing with the stars». Η γνωστή και βραβευμένη τρανσέξουαλ ηθοποιός Μίνα Ορφανού, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», πριν από λίγες μέρες δέχτηκε πρόταση…

να συμμετάσχει στο φιλανθρωπικό talent show που θα ξεκινήσει τον Μάρτιο στο κανάλι του Αμαρουσίου. Η μελαχρινή καλλιτέχνιδα δέχτηκε διερευνητικό τηλεφώνημα από τους παραγωγούς του σόου προκειμένου να βολιδοσκοπήσουν το ενδιαφέρον της για πιθανή συμμετοχή της.

Η Μίνα δεν έδειξε αρνητική και τις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθεί προγραμματισμένο ραντεβού της ηθοποιού με τους υπευθύνους του καναλιού. Στελέχη του καναλιού αυτές τις μέρες βρίσκονται σε επικοινωνία και σε ραντεβού με πολλά πρόσωπα της τηλεόρασης -και όχι μόνο- προκειμένου να βρουν τα κατάλληλα και τα πιο ενδιαφέροντα για το «Dancing with the stars». Η Μίνα είναι ένα πρόσωπο που διεκδικούν με κάθε τρόπο, κυρίως λόγω της προσωπικής της ζωής που ιντριγκάρει ιδιαίτερα. Οσον αφορά την απόφαση της δημοφιλούς τρανσέξουαλ, να επισημάνουμε ότι θα πρέπει να πάρει το OK και από τους ανθρώπους του Mega, αφού πρωταγωνιστεί σ ένα από τα πιο πετυχημένα σίριαλ της φετινής σεζόν, τους «Βασιλιάδες».

Η Μίνα Ορφανού είχε κερδίσει το πρώτο βραβείο γυναικείου ρόλου στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης για την ερμηνεία της στην ταινία «Στρέλλα», ενώ δοκιμάστηκε και στο θέατρο. Αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στο νέο σίριαλ του Mega «Βασιλιάδες», στο οποίο υποδύεται τη Λίζα Βασιλιά. Στην ουσία υποδύεται ένα κομμάτι της ζωής της, την αδελφή του Μάρκου, που γεννήθηκε Λάμπης και ανακάλυψε νωρίς ότι είναι μια γυναίκα παγιδευμένη σε αντρικό σώμα.

Η Μίνα Ορφανού πάντως, όπως έχει δηλώσει πολλές φορές σε συνεντεύξεις της, νιώθει πλέον γυναίκα και πάλεψε σκληρά μέχρι να τα καταφέρει, κάτι που την κάνει υπερήφανη. «Η μεγαλύτερη επιτυχία στη ζωή μου ήταν που έγινα μια όμορφη γυναίκα. Ολα τα άλλα, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, έρχονται. Το χάρισμα της φύσης δεν εξαγοράζεται όμως. Οπότε, το ότι πήγα κόντρα στην αρχική φύση και το αποτέλεσμα είναι όμορφο με κάνει να πιστεύω ότι αυτό είναι η μεγαλύτερη επιτυχία μου. Είμαι 28 ετών, έχω ήδη ζήσει τρεις ζωές, του παιδιού, του γκέι, της τρανσέξουαλ, και τώρα ζω την τέταρτη, τη ζωή της γυναίκας – αυτή η τελευταία είναι η πιο όμορφη» έχει πει, μεταξύ άλλων.

Πατρίτσια Φιλντ


«Δεν διαφημίζω ότι είμαι γκέι»

Πέτρος Κωστόπουλος - Πατρίτσια Φιλντ  στο Βράδυ

Στον Πέτρο Κωστόπουλο και το «Βράδυ» της Παρασκευής μίλησε η Πατρίτσια Φιλντ για τη ζωή της, την εμπειρία της στα βραβεία Όσκαρ αλλά και το Sex And The City.

«Τα όσκαρ δεν ήταν και το τέλος της ζωής μου. Ήταν μια ωραία εμπειρία και όλοι οι φίλοι μου ήταν εκεί και κάναμε και ένα μεγάλο πάρτι. Δεν κέρδισα αλλά αυτή που κέρδισε είναι πραγματικά καλή» δήλωσε η διάσημη fashion designer για τη χρονιά που την υποψήφια για όσκαρ.

Για τις σχέσεις της με τις πρωταγωνίστριες του Sex And The City τόνισε: «Όλες μου έχουν δώσει κάτι αλλά η Κιμ Κατράλ είναι η μόνη που πάμε έξω για πλάκα». Τότε ο Πέτρος Κωστόπουλος τη ρώτησε αν όντως η Κιμ λειτουργεί με τους άντρες όπως η Σαμάμνθα Τζόους που υποδύεται: «Στην πραγματική ζωή πάει μόνο με μερικούς άντρες… Μου αρέσει γιατί θέλει να μάθει τα πάντα. Θέλει να είναι μες στη μόδα, μες στο στιλ, μες στην πολιτική» ενώ επεσήμανε: «Το σημαντικότερο πράγμα (στη μόδα) είναι να καταλαβαίνεις την προσωπικότητα. Τι είναι, πώς σκέφτεται, πώς φαίνεται… Με τη Σάρα Τζέσικα όλα τα κάναμε μαζί».

Όσο για την επιλογή της να παραδεχτεί δημόσια πως είναι γκέι, η Πατρίτσια Φιλντ παραδέχτηκε: «Δεν μου κόστισε! Εγώ δεν διαφημίζω ότι είμαι γκέι. Εγώ έχω τη ζωή μου, δεν δημοσιεύω τα πάντα όμως δεν ντρέπομαι. Έτσι είμαι και δεν είναι και κάτι σπουδαίο να πούμε! […] Μεγάλωσα μόνο με γυναίκες και έμαθα να εμπιστεύομαι γυναίκες. Αισθάνομαι άνετα με τις γυναίκες αλλά δεν είναι ότι δεν μου άρεσαν οι άντρες».


W. Houston:Ήταν λεσβία; Δημοσιεύματα λίγες μέρες μετά το θάνατό της, μιλούν για μυστική ερωμένη



Tώρα που πέθανε, άρχισαν να βγαίνουν πολλά στη φόρα...

Κατά πόσο ισχύουν όμως;
Η Whitney Houston λοιπόν, σύμφωνα με πηγές, ήταν κρυφή λεσβία και επειδή το έκρυβε και πιεζόταν είχε πέσει στα ναρκωτικά και στον αλκοολισμό.

Εδώ και 30 χρόνια, λέγεται πως κυκλοφορούν φήμες που τη θέλουν να είχε σχέση με τη βοηθό της αλλά αποφάσισαν να μιλήσουν άνθρωποι του περιβάλλοντός της τώρα που η ίδια πέθανε.

Ακόμη και ο ακτιβιστής των δικαιωμάτων των gay, Peter Tachell είπε πως ο γάμος της με τον Βοbbie Brown έγινε για να ρίξει στάχτη στα μάτια όλων.

"Είναι σημαντικό να ακουστεί και αυτή η πτυχή της ζωής της. Η Whitney ήταν πιο ευτυχισμένη από ποτέ και στην κορυφή της επιτυχίας της το 1980, που ήταν με την σύντροφό της", συμπλήρωσε ο ίδιος.

Δεξιά η Robbyn Crawford που φημoλογείται πως είχε σχέση

Claims: Friends gave claimed Whitney Houston, seen left in 1994, used her marriage to Bobby Brown, as a smokescreen and she was once in a lesbian relationship with ex-assistant Robyn Crawford (right)

Ήταν τόσο αγαπημένες και χαρούμενες μαζί. Ίσως η αδυναμία της να αποδεχθεί και να εκφράσει την προτίμησή της σε άτομα του ίδιου φύλου, συνέλαβε στην κατάχρηση ουσιών και στην παρακμή της", συνέχισε.

"Καταπιεζόταν στον γάμο της με τον Bobbie Brown. Ήταν μία καταστροφή. Η ζωή της πήρε την κατηφόρα λίγο μετά από αυτό."

Η Whitney δύο μέρες πριν από τον θάνατό της
The last photos: Whitney was seen partying at a club in Hollywood two days before her death at the Beverly Hills Hotel

Κάντε τις λάμπες σας… βαζάκια!


Λάμπες, μεταμορφωμένες σε πανέμορφα ξεχωριστά βαζάκια! Εκτός από το πόσο πρωτότυπη είναι η ιδέα...
δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε και το οικολογικό της μήνυμα! Φυλάξτε τις άχρηστες λάμπες σας, βάλτε του λίγο νεράκι και μετατρέψτε τις σε πολύχρωμα "γλαστράκια"! Στολίστε το μπαλκόνι σας και εντυπωσιάστε!

Μια υπέροχη ιδέα!

«Έχω δεχτεί ερωτική εξομολόγηση από άνδρα»


  • 0



 «Έχω δεχτεί ερωτική εξομολόγηση από άνδρα»

Ότι θα επέστρεφε σε μια σχέση μετά από έναν χωρισμό για να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία, δήλωσε ο ηθοποιός Ορέστης Τζιόβας.

Μιλώντας στην εκπομπή «Μες την καλή χαρά», ο ηθοποιός αποκάλυψε επίσης ότι τον έχει φλερτάρει άνδρας. «Μου έχει κάνει άνδρας ερωτική εξομολόγηση. Είχε γίνει αρκετά παλιά, στη Θεσσαλονίκη και επειδή ήταν καλός φίλος ένιωσα άβολα αλλά συνεχίσαμε να είμαστε φίλοι με το παλικάρι».

Όσο για το τι κοιτάζει ο Ορέστης σε μια γυναίκα; «Τη φιγούρα συνολικά πρώτα από όλα», δήλωσε χαρακτηριστικά.


Αγγελική Ηλιάδη: «Μου την έχει πέσει γυναίκα. Είχε πλάκα»



«Μου την έχει πέσει γυναίκα. Είχε πλάκα», δήλωσε η Αγγελική Ηλιάδη στο «Βράδυ».

Η τραγουδίστρια σε ερώτηση του Πέτρου Κωστόπουλου αν έχει δεχτεί κάποιο ερωτικό σχόλιο ή και πείραγμα από άτομο του ίδιου φύλου όχι μόνο απάντησε θετικά αλλά δήλωσε πως είχε και πλάκα δεδομένου πως το άτομο που την προσέγγισε δεν ξεπέρασε τα όρια.

athensmagazine.gr

Όταν ο Μπέκαμ μιλάει για το μόριο του!



Αυτή τη φορά δεν μίλησε ούτε για τη μπάλα, ούτε για την οικογένεια, ούτε για το πόσο καλός πατέρας είναι αλλά έβαλε σε μια τάξη τις φήμες που αφορούν το…μέγεθός του!

Δεν είχαν ακουστεί και λίγα καθώς στο παρελθόν πολλά σκανδαλοθηρικά περιοδικά άφηναν υπονοούμενα για τα πλούσια προσόντα του ποδοσφαιριστή.

Αφορμή η φωτογράφηση για τον κατάλογο εσωρούχων του Armani όπου φοράει το στενό σλιπ που διαγράφει τα πλούσια προσόντα του, που κάποιοι πίστευαν πως είχαν υποστεί κάποια…υποστήριξη! Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ λοιπόν για πρώτη φορά μίλησε γι’ αυτό και αποκάλυψε πως ναι, είναι τα φυσικά του! «Δεν έχω βάλει ποτέ κάτι μέσα στο εσώρουχό μου, δεν έχει χρειαστεί να κάνω καμιά πατέντα ή να βάλω καμιά κάλτσα για τι πολύ απλά δεν μου χρειάζεται καμιά βοήθεια σε αυτό το σημείο! Είμαι πολύ καλός!» είπε ο διάσημος ποδοσφαιριστής κλείνοντας επιτέλους όλα τα στόματα! Εγώ αυτό που γνωρίζω από τον Παππού μου τον αείμνηστο είναι πώς…ένας άντρας δε μιλάει ποτέ…για τις γυναίκες που έχουν μπει στη ζωή του και για το μόριό του. όποιος το κάνει μάλλον κουβαλάει απωθημένα και μη ικανοποιημένο εγωισμό. Αλλά αυτά τα μάθαμε στην Ελλάδα και όχι στην Αγγλία.

nasosblog

Αντιμετωπίστε τον πονόλαιμο χωρίς φάρμακα


Ένα από τα πιο συνηθισμένα συμπτώματα της εποχικής γρίπης αλλά και διάφορων ιώσεων είναι ο πονόλαιμος.
Ακόμη, οι καπνιστές μπορεί κατά καιρούς να αισθάνονται ενόχληση στο λαιμό.

Πέρα από τα φαρμακευτικά σκευάσματα που κυκλοφορούν, υπάρχουν και ορισμένες ουσίες που μπορούν να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση του πονόλαιμου.

Πράσινο τσάι: Πέρα από το γεγονός ότι καθετί ζεστό ανακουφίζει το λαιμό, το πράσινο τσάι ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα για την καταπολέμηση της αιτίας που προκαλεί τον πονόλαιμο.

Μέλι: Το πιο γνωστό ίσως σπιτικό «γιατροσόφι» που απαλύνει τον πόνο. Μια ακόμη ευεργετική του δράση, είναι η παρεμπόδιση ανάπτυξης βακτηρίων.

Βιταμίνη D: Μπορεί να βρεθεί στα γαλακτοκομικά προϊόντα, όπως το γιαούρτι και το γάλα και σύμφωνα με μελέτη όσοι λαμβάνουν καθημερινά βιταμίνη D, εμφανίζουν μειωμένες πιθανότητες να παρουσιάσουν συμπτώματα γρίπης.

Μηλίτης: Προσθέτοντας μια κουταλιά της σούπας μηλίτη σε ένα φλιτζάνι νερό, με το οποίο θα κάνουμε γαργάρες μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση του πονόλαιμου.

Γαργάρες με αλατόνερο: Το αλάτι μπορεί να περιορίσει τυχόν φλεγμονή που προκαλεί πονόλαιμο καθώς και το οίδημα. Μια κούπα ζεστού νερού μέσα στο οποίο θα έχει ανακατευτεί μια κουταλιά του γλυκού αλάτι, μπορεί να βοηθήσει αποτελεσματικά.
medicalnews.gr

Είναι 11 ετών και ξεκινήσε ήδη τη διαδικασία αλλαγής φύλου!


Έτοιμος να αλλάξει για πάντα το φύλο του είναι ο 11χρονος Thomas Lobel από την Καλιφόρνια!
Το συγκλονιστικό είναι ότι τον υποστηρίζουν απόλυτα και οι ομοφυλόφιλες μητέρες του. Οι δύο γυναίκες είναι παντρεμένες από το 1990 κι έχουν άλλους δύο μεγαλύτερους γιους κι ένα εγγόνι!

Οι γυναίκες αυτές ήταν μάλιστα που τον ώθησαν και τον βοήθησαν από τα 8 κιόλας χρόνια του να ξεκινήσει την αλλαγή φύλου με την προβλεπόμενη φαρμακευτική αγωγή για να μειωθούν οι ανδρικές του ορμόνες.

Πώς δικαιολόγησαν αυτή την εξωφρενική στάση; Το έκαναν για να μην φτάσει ο γιος τους από την κατάθλιψη στην αυτοκτονία! Ακόμη δηλώνουν ότι από τη στιγμή που ο μικρός Thomas άρχισε να μιλά έλεγε συχνά μόνο το εξής: "Είμαι κορίτσι!"
pamepreveza.gr

Γιατί το αντρικό όργανο έχει αυτό το σχήμα;


Η Μίνα Ορφανού...



Γεννήθηκε αγόρι, έγινε γυναίκα, κέρδισε το πρώτο βραβείο γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στη Στρέλλα και τώρα δοκιμάζεται για πρώτη φορά στο θέατρο.

Η Μίνα Ορφανού παιζει στο οι Βασιλιάδες mega και αλλάζει τα δεδομένα για τις τρανσέξουαλ στην Ελλάδα.

«Είμαι η Μίνα Ορφανού. Έπαιξα τη Στρέλλα. Πήρα δύο βραβεία στην Ελλάδα. Έχω την προσωπικότητά μου. Για τους άλλους, όμως, θα έχω πάντα μία τεράστια βούλα πάνω από το κεφάλι μου.Είναι σαν το φεγγάρι. Όπου κι αν πας το βλέπεις».
Διαβάστε τι έχει δηλώσει:
Ο Κούτρας είπε σε μια συνέντευξή του πως ξεχειλίζω από ταλέντο. Ίσως να έχει δίκιο. Δεν είμαι για τη Λυρική, και ηθοποιός γίνομαι σιγά-σιγά, αλλά εικαστικός ναι, είμαι. Άλλωστε, τα εικαστικά με στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια, απ’ αυτά ζούσα. Πάλευα μόνη μου, δεν μου έδειξε κανείς πώς να χρησιμοποιώ το πινέλο, αλλά το καλλιτεχνικό χέρι το κληρονόμησα από τον πατέρα μου. Όχι πως κατέχω την ξυλοτεχνική, με την οποία ασχολείται εκείνος, αλλά πιστεύω πως αν πιάσω σκαρπέλο όλο και κάτι θα δημιουργήσω.
KΙ ΟΛ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΖΗΣΕΙ, Η ΑΛΛΑΓΗ ΦΥΛΟΥ, ΟΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΙΑΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΣΟΥ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ;
Ο κάθε καλλιτέχνης έχει το δικό του πέρασμα. Υπάρχουν ζωγράφοι που μεγάλωσαν σε πλούσια σπίτια και δεν τους έλειψε τίποτα, παρά μόνο οι πληγές, κι όμως είναι σπουδαίοι. Όχι, δεν θεωρώ πως οι δυσκολίες είναι απαραίτητες για έναν καλλιτέχνη.
ΠΗΓΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ;
Στην τελευταία μου έκθεση με τίτλο Τα σώματά μου, ας πούμε, στο Μικρό Πολυτεχνείο, παρουσίασα μια σειρά από πίνακες με φιγούρες στις οποίες αποκρύπτεται το φύλο. Double face... Εκεί το σώμα μου ήταν η έμπνευσή μου.
AΛΗΘΕΙΑ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΜΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ;
Ένας ναός. Ένας λειτουργικός ναός που τον κουβαλάμε πάντα μαζί μας. Που μας κουβαλάει πάντα μαζί του.
ΗΘΕΛΕΣ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ;
Δεν το είχα σκεφτεί. Ήθελα να γίνω μια διάσημη ζωγράφος. Αλλά να παίζω ρόλους, όχι.

ΕΠΑΙΖΕΣ ΟΜΩΣ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΡΟΛΟΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ;
Ναι, ήταν ένας ρόλος που τον υποδύθηκα από τη στιγμή που συνειδητοποίησα ότι θέλω να αλλάξω. Άλλωστε η ταυτότητα δεν έχει φύλο. Εγώ τα ‘χω βρει με τον εαυτό μου, ξέρω ποια είμαι, δεν γίνομαι νούμερο για να πάω ψηλά. Κι ό,τι έχω καταφέρει μέχρι σήμερα το χρωστάω στη Μίνα και στον Πάνο Κούτρα. Όταν πήρα το ρόλο για τη Στρέλλα, ήμουν μόλις δύο μήνες στην Αθήνα. Είχα έρθει από τη Ρόδο με μία βαλίτσα ρούχα, κάποια χρήματα και καμία ιδέα για το τι θα κάνω.
ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΡΟΔΟ;
Τα νησιά είναι σαν τα καράβια. Σε εγκλωβίζουν.
ΗΣΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΥΧΕΡΗ. ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΙ ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΦΑΣΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ.
Τον κόσμο αυτόν δεν τον γνώρισα, δεν μπήκα στο κατεστημένο του. Απάντησα στην αγγελία για τη Στρέλλα, γνώρισα τον Κούτρα και η ζωή μου άλλαξε. Ξέρεις, είχε γράψει το σενάριο πριν από 6 χρόνια και έψαχνε πρωταγωνίστρια. Ήταν στο όριο να τα παρατήσει, αν δεν έβρισκε μια αληθινή τρανσέξουαλ. Και τότε ήρθα εγώ. Ήμουν 25 χρονών, τραγουδούσα όπερα, έμοιαζα στην Κάλλας. Ήταν σα να το είχε γράψει για μένα χωρίς να με ξέρει.






Να χωρίσεις ή όχι; Τα 6 στάδια που θα σε βοηθήσουν να αποφασίσεις




Να μείνεις στη σχέση ή να χωρίσεις;

Διάβασε τα έξι στάδια που θα σε βοηθήσουν να πάρεις την απόφαση (και να ηρεμήσεις).

Ο Ιανουάριος ανέκαθεν -θες, δε θες- είναι ένας μήνας στόχων και ξεκαθαρίσματος. Αποφασίζεις να διώξεις ανθρώπους από τη ζωή σου, άλλους να τους βάλεις ή να θέσεις νέους στόχους. Άλλοτε τα καταφέρνεις, άλλοτε όχι. Αν είσαι σε δίλημμα να φύγεις ή αν αξίζει τελικά να μείνεις στη σχέση που νιώθεις ότι έχει βαλτώσει, αυτό το άρθρο σε ενδιαφέρει.
Η ψυχολόγος και οικογειακή θεραπευτής Beverley Stone στο βιβλίο της "Stay Or Leave? Six Steps To Resolving Your Relationship Indecision" προτείνει ένα πρόγραμμα 6 σταδίων για να πάρεις την απόφαση στο δίλημμα που σε ταλαιπωρεί. Να μείνεις ή να φύγεις από τη σχέση-γάμο;
Ας ξεκινήσουμε...
1. Να είσαι ο εαυτός σου, όχι ο άνθρωπος που θα ήθελαν οι άλλοι
Πόσες φορές θες να κάνεις ή να πεις κάτι αλλά τελικά δεν το κάνεις επειδή φοβάσαι τι θα πουν οι άλλοι; Πόσες φορές έχεις κάνει πίσω τα θέλω σου όταν σου ζήτησε ο σύντροφός σου να κάνεις κάτι μόνο και μόνο για να τον ευχαριστήσεις; Ψυχολόγοι υποστηρίζουν πως ο άνθρωπος που δεν λέει την άποψή του και τα θέλω του μόνο για να ευχαριστήσει τον άλλον επηρεάζει αρνητικά τον αυτοσεβασμό του, την ευτυχία του αλλά και την ύπαρξή του. Δοκίμασε να συζητάς αυτά που σκέφτεσαι με τον σύντροφό σου σε ήρεμους τόνους. Αν η σχέση σου μετά από αυτήν την αλλαγή δείχνει να ισορροπεί τότε είναι πολύ καλό σημάδι αν όχι τότε μάλλον θα πρέπει να ξανασκεφτείς αν αξίζει να μείνεις μαζί του.
2. Πάψε να ανησυχείς τι σκέφτονται οι άλλοι
Ο κυρίαρχος του εαυτού σου δεν είναι κανένας άλλος παρά εσύ. Για αυτό σταμάτα να σκέφτεσαι τι θα σκεφτούν οι άλλοι για τις πράξεις σου. Αν παραδείγματος χάρη μιλώντας με έναν φίλο εκμυστηρευτείς ότι σκέφτεσαι να φύγεις από το γάμο σου και εκείνος σου πει πως είναι ανήθικο υπάρχουν πολλοί τρόποι να αντιδράσεις, Μπορεί να γελάσεις κρίνοντας πως η άποψή του είναι γελοία, να κλάψεις γιατί η άποψή του μετράει ή πολύ απλά να σκεφτείς πως είναι η οπτική γωνία που βλέπει τα πράγματα. Αν σκέφτεσαι πως όσα λένε οι άλλοι είναι απλά και μόνο μια οπτική γωνία θα μειώσει το άγχος σου και θα σε κάνει πιο λογικό και ήρεμο. Με το ίδιο σκεπτικό μπορείς να συζητήσεις τις διαφορές που έχεις με τον σύντροφό σου.
3. Συμφιλίωσε τις δύο αντίθετες πλευρές σου
Όταν είσαι σε δίλημμα έχεις δύο συγκρουόμενες φωνές-πλευρές μέσα σου που η κάθε μια υποστηρίζει το δικό της. Αυτή η "σύγκρουση" σε θολώνει και δεν ξέρεις τι να κάνεις. Προτού... τρελαθείς άσε τις δύο πλευρές να εκφραστούν. Πάρε ένα στυλό και ένα χαρτί και ξεκίνα από τη πλευρά της αυτοπεποίθησης που θα πάρει ό,τι ρίσκο χρειαστεί για να είναι καλά. Ξεκίνα να γράφεις "Δυσανασχετώ με το εξής..." και όταν τελειώσεις άσε την "προσεκτική" πλευρά σου, εκείνη που σου λέει πως θα κάνεις λάθος και πως η κατάσταση είναι απελπιστική να απαντήσει. Προσπάθησε αυτόν τον διάλογο να τον συνεχίσεις και αυτή η συζήτηση θα σε οδηγήσει στην απάντηση που ψάχνεις με τις δύο πλευρές να έχουν δώσει -επιτέλους- τα χέρια.
4. Δεν είσαι παγιδευμένος όπως νομίζεις
Δεν είσαι δέσμιος ούτε φυλακισμένος. Απόφυγε να χρησιμοποιείς το "δεν μπορώ" και αντικατάστησε το με το "δεν θέλω". Η συγγραφέας σε συνεδρίες της με ζευγάρια αποκαλύπτει πως αυτή η αλλαγή των λέξεων έχει βοηθήσει καθώς συνειδητοποιούν πως εκείνοι επιλέγουν να μείνουν στη σχέση ή να φύγουν. Πολλά μάλιστα ζευγάρια βοηθήθηκαν και η μορφή της σχέση τους άλλαξε και έγινε πιο "αυθεντική".
5. Μην περιμένεις να σου λύσει άλλος το πρόβλημα
Τα μαγικά ραβδάκια ήταν και δυστυχώς θα συνεχίσουν να μένουν στα παραμύθια. Για αυτό μην περιμένεις να έρθει ως μάννα εξ ουρανού λύση για το πρόβλημά σου. Το αν είναι σωστό ή λάθος που έφυγες από μια σχέση θα το καταλάβεις στην πορεία. Σταμάτα να φοβάσαι το λάθος γιατί η σκέψη της τέλειας λύσης απλά σε κάνει να αφήσεις το ζήτημα προς λύση για αύριο, μεθαύριο και πάει λέγοντας.
6. Σκέψου ότι έχεις μόνο μισό χρόνο ζωής
Αν σκεφτείς πως σου έχουν απομείνει μόνο 6 μήνες ζωής τότε θα αποφάσιζες και θα δρούσες πιο γρήγορα και με περισσότερη σιγουριά. Αν αποφασίσεις να μείνεις δε θα σε ανησυχούν οι καυγάδες μεταξύ σας ή αν φύγεις δε θα διστάσεις να το κάνεις. Η σκέψη του διαστήματος των 6 μηνών θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις τις αξίες σου και να βάλεις τα πράγματα σε μια τάξη.
Άλλωστε η ζωή είναι πολύ μικρή για να είσαι μόνο δυστυχισμένος. Και το ξέρεις πολύ καλά.


Τι σκέφτονται τα υπόλοιπα ζώδια για σένα;Μάθε το τώρα!


Τι σκέφτονται τα υπόλοιπα ζώδια για σένα;Μάθε το τώρα!

Ο καθένας μας έχει την άποψή του για τα άλλα ζώδια. Ορισμένα τα συμπαθούμε και με άλλα… δεν κάνουμε χωριό, ή τουλάχιστον αυτό πιστεύουμε. Αντίστοιχα όμως, κι οι άλλοι έχουν τη δική τους άποψη για το δικό μας ζώδιο... Σε ορισμένους αρέσουμε και σε άλλους όχι και τόσο. Πράγμα βέβαια απόλυτα φυσικό, με το οποίο θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε.
«Σε όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε» που λέει και το τραγούδι. Δεν θα ήθελες όμως να ξέρεις πώς σε βλέπουν οι άλλοι έντεκα εκπρόσωποι του ζωδιακού κύκλου; Σου αποκαλύπτουμε λοιπόν μερικές απόψεις τους.

Τι σκέφτονται τα άλλα ζώδια για τον ΚΡΙΟ

Ταύρος: Μου αρέσει η αισιοδοξία του. Είναι κάπως επιδεικτικός για τη δική μου νοοτροπία, αλλά εκτιμώ την ειλικρίνειά του. Πάντως δεν είναι να τον εμπιστεύεσαι στον έρωτα.

Δίδυμος: Είναι αθώος και ευχάριστος. Μου αρέσει η φλόγα και η ορμή του. Αλλά στην αγάπη είναι πολύ λογικός. Και πολύ πειθαρχημένος για τα γούστα μου, στο σεξ.

Καρκίνος: Δεν είναι σοβαρός. Δεν αντιλαμβάνεται τη βαθύτερη πλευρά της ζωής. Είναι επιπόλαιος και κορτάκιας. Μιλά για ηθική και πειθαρχία, αλλά δεν τις έχει. Δεν τον πολυπάω.

Λέων: Ο Κριός είναι σπουδαίος. Είναι ωραίο να έχεις ερωτική σχέση μαζί του. Αλλά παρόλο που λέει ένα σωρό κομπλιμέντα, δεν είναι και πολύ γενναιόδωρος με τα δώρα. Όμως μπορεί να σε κανακεύει και να σε καλοπιάνει.

Παρθένος: Είναι ένας ανεδαφικός ιδεαλιστής. Σπαταλά τον χρόνο του με τις θεωρίες. Δεν πιστεύει σε μια ασφαλή ζωή, δεν σχεδιάζει το μέλλον του, αφήνει τα πάντα στην τύχη. Η σχέση μαζί του έχει ρίσκο.

Ζυγός: Προσπαθεί να κάνει φιγούρα και γενικά τα καταφέρνει. Εκτιμά την τέχνη και καταλαβαίνει τις απόψεις μου για τη ζωή. Είναι ρομαντικός και ταιριάζουμε σεξουαλικά. Θα ήθελα να παντρευτώ έναν Κριό.

Σκορπιός: Μου ξυπνά το ενδιαφέρον, αλλά αυτή η έλλειψη συνέπειας που έχει με τρελαίνει. Όσο και να ήθελα να τα πάω καλά μαζί του, δεν μου βγαίνει. Δεν έχει σκοπό στη ζωή, πάει από τη μια κατάσταση στην άλλη, αλλάζει συντρόφους. Θα μπορούσε να κάνει θαύματα, αν ασχολιόταν με ένα πράγμα τη φορά.

Τοξότης: Ο Κριός με τραβάει. Με εμπνέει η εξυπνάδα και η αισιοδοξία του. Είναι καλός φίλος και ποτέ δεν σε εγκαταλείπει σε στιγμές ανάγκης. Η ζωή μαζί του έχει ενδιαφέρον και είναι πολύ ρομαντικός. Θα μπορούσα να ερωτευτώ έναν Κριό.

Αιγόκερως: Περιφρονεί τα υλικά πράγματα και αυτή είναι μια μη ρεαλιστική προσέγγιση στη ζωή. Δικαίωμά του να απεχθάνεται την ασφάλεια, όπως το θέτει. Αλλά εγώ τον βρίσκω ανώριμο και ανεύθυνο. Δεν μου πηγαίνουν αυτοί οι άνθρωποι.

Υδροχόος: Κάνουμε καλή παρέα. Αλλά η φιλοσοφία του για τη ζωή είναι περισσότερο διανοητική παρά πνευματική, και με ενοχλεί αυτό. Είναι καλός ερωτικός σύντροφος, όμως του λείπει το βάθος και η φινέτσα. Και στο σεξ μπορεί να είναι πολύ ανυπόμονος, πολύ σωματικός. Παρόλα αυτά μου αρέσει.

Ιχθύς: Η ερωτική μου ζωή θα ήταν ενδιαφέρουσα με έναν Κριό. Αλλά είμαστε αντίθετοι. Αυτός είναι της πολυκοσμίας, ενώ εμένα μου αρέσει η ησυχία. Γενικά θέλω την παρέα του αν είμαι πεσμένος και βαριέμαι, αλλιώς τον κρατώ σε απόσταση. Με κουράζει το ταμπεραμέντο του.

Τι σκέφτονται τα άλλα ζώδια για τον ΤΑΥΡΟ

Κριός: Είναι φιλικός, μπορείς να βασιστείς επάνω του, αλλά είναι υπερβολικά μεθοδικός για το γούστο μου. Και στον έρωτα, το καθυστερεί τόσο πολύ, που περνάνε αιώνες μέχρι να συνεννοηθεί και να τα βρει με τον άλλον.

Δίδυμοι: Δύσκολα τα πάω καλά με τον Ταύρο. Είναι καχύποπτος και τον βρίσκω πολύ ανασφαλή. Με εκνευρίζει που με θεωρεί επιφανειακό και μου κάνει κριτική στην ερωτική μου ζωή.

Καρκίνος: Γινόμαστε καλοί φίλοι. Σκέφτεται σε βάθος και κρίνει καλά τον χαρακτήρα των ανθρώπων. Μου αρέσει η αφοσίωσή του στους φίλους και το ότι είναι πάντα έτοιμος να βοηθήσει όποιον τον χρειάζεται.

Λέων: Τον βαριέμαι λίγο. Είναι ειλικρινής και αφοσιωμένος, αλλά πολύ άμεσος και απλοϊκός. Η ερωτική σχέση μαζί του μπορεί να βγει καλή, όμως σου παίρνει πολύ χρόνο να τον φέρεις στα νερά σου.

Παρθένος: Τα πάμε μια χαρά μαζί. Καταλαβαίνει την άποψή μου για τη ζωή. Έχει μια καλλιτεχνική προδιάθεση που του δίνει μια ιδιαίτερη γοητεία. Και ζει καλόγουστα αλλά χωρίς υπερβολές. Πραγματικά μου αρέσει.

Ζυγός: Τον βρίσκω ζεστό και τρυφερό σαν άνθρωπο. Παρόλα αυτά έχω την αίσθηση ότι δεν με αφήνει τους άλλους να έρθουν πολύ κοντά του. Ο τρόπος της ζωής του έχει υπερβολικά αργούς ρυθμούς για τα δικά μου γούστα.

Σκορπιός: Μου αρέσει η συνεπής στάση του. Είναι καλός στον έρωτα και με ελκύει σεξουαλικά. Μου αρέσει η δύναμη και το πάθος που εκπέμπει, όπως και η αγάπη του για τα ωραία πράγματα. Έχει έναν όμορφο τρόπο να σε αγγίζει.

Τοξότης: Δεν τα πάω καλά μαζί του. Δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε. Εκείνος απορρίπτει τον τρόπο της ζωής μου κι εγώ τον δικό του. Τον θεωρώ εγωκεντρικό, και αναρωτιέμαι πώς συμβιβάζεται αυτό με τις τόσες καλλιτεχνικές του ευαισθησίες.

Αιγόκερως: Μου αρέσει πολύ ο Ταύρος. Καταφέρνει να συνδυάζει τέλεια τον ρεαλισμό και την καλλιτεχνία. Δεν είναι ένας κενός ιδεολόγος. Έχουμε πολλά κοινά και σεβόμαστε ο ένας την άποψη του άλλου. Κι επίσης είναι τεχνίτης στον έρωτα.

Υδροχόος: Είναι υπερβολικά κομφορμιστής, ενώ εμένα μου αρέσει η ελευθερία. Παρόλο που καταλαβαίνει τις πιο πνευματικές προσεγγίσεις στη ζωή, τον βρίσκω υπερβολικά γήινο. Έχει καλλιτεχνικό αισθητήριο αλλά του λείπει η εκλέπτυνση στον έρωτα.

Ιχθείς: Τον βρίσκω αξιολάτρευτο. Έχει μια κάπως παραδοσιακή και συμβατική προσέγγιση στη ζωή, αλλά μπορείς να βασίζεσαι πάνω του και είναι ειλικρινής. Επιπλέον είναι συναρπαστικός εραστής και ξέρει να ικανοποιεί τον άλλο.

Τι σκέφτονται τα άλλα ζώδια για τον ΔΙΔΥΜΟ

Κριός: Είναι έξυπνος και με ανεπτυγμένη αντίληψη. Είναι άνετος και γίνεται καλός φίλος. Δεν σε κάνει να βαριέσαι με το να σε πρήζει με τα οικογενειακά του προβλήματα. Κάνει ευχάριστη παρέα και ωραίες συζητήσεις.

Ταύρος: Μπορεί να είναι δημοφιλής, αλλά δεν μου αρέσει αυτό το στιλ του κορτάκια που έχει. Ντύνεται προκλητικά και δεν σέβεται την κοινωνική ευπρέπεια. Κάνει επιφανειακές φιλίες και δεν με πείθει για την ειλικρίνειά του. Ούτε στον έρωτα θα τον εμπιστευόμουν.

Καρκίνος. Μιλάει συνέχεια, ακόμα κι αν δεν έχει πράγματα να πει. Είναι επιδειξίας και εγωκεντρικός. Έχει πολύ επιφανειακά κριτήρια για τους ανθρώπους και τις καταστάσεις. Του λείπει το βάθος. Δεν θα ταίριαζα μαζί του.

Λέων: Περνάω ευχάριστα μαζί του, είναι πολύ κοινωνικός και φιλικός. Αλλά μερικές φορές η συμπεριφορά του, όταν είναι με κόσμο, με ενοχλεί. Δεν νοιάζεται για κανέναν άλλο και είναι κολλημένος στις απόψεις του.

Παρθένος: Είναι σκέτος Καζανόβας. Παρόλο που κάνει ευχάριστη παρέα, μερικές φορές είναι σαματατζής και του αρέσει η φιγούρα. Κι αν τον ερωτευτείς και επιδιώξεις κάτι πιο σοβαρό μαζί του, θα σου σπάσει τα νεύρα!

Ζυγός: Μου αρέσει. Έχει μια φυσικότητα και άνεση στη συμπεριφορά του. Ντύνεται με στιλ και καλό γούστο. Είναι καλλιεργημένος, αγαπά την τέχνη και είναι πολύ ευχάριστος στη συντροφιά.

Σκορπιός: Είναι όλο λόγια και νομίζει πως τα ξέρει όλα. Του λείπει η αυτοπειθαρχία, στα πάντα. Αναρωτιέμαι πώς έχει τόσες ερωτικές επιτυχίες. Όμως οι σχέσεις του είναι επιπόλαιες και παροδικές.

Τοξότης: Είναι συναρπαστικό ακόμα και να τον γνωρίσεις. Βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο της προσοχής, ιδίως στα πάρτι. Είναι σπουδαίος εραστής και το γεγονός ότι μιλάει για το σεξ το κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρον. Θα παντρευόμουν ευχαρίστως ένα Δίδυμο.

Αιγόκερως: Διαρκώς πειραματίζεται και κυνηγά καινούργιες ιδέες. Ρισκάρει στα πάντα και αυτό θα μπορούσε να είναι καταστροφικό. Αν ήταν πιο προσεκτικός, θα πετύχαινε περισσότερα στη ζωή. Του λείπει η σύνεση στον έρωτα και στο σεξ.

Υδροχόος: Με γοητεύει η επιθυμία του να μάθει και να κατανοήσει το νόημα της ζωής. Παρόλο που εκλογικεύει υπερβολικά, καταλαβαίνει τα όμορφα και καλλιτεχνικά πράγματα. Μου αρέσει πολύ.

Ιχθείς: Δεν μου ταιριάζει. Σπαταλά χρόνο σε επιπολαιότητες και δεν προσπαθεί να δημιουργήσει ουσιαστικές σχέσεις με κανέναν. Γι’ αυτό και έχει πολλές γνωριμίες αλλά ελάχιστους φίλους. Η προσέγγισή του στην αγάπη και στο σεξ με σοκάρει.

Τι σκέφτονται τα άλλα ζώδια για τον ΚΑΡΚΙΝΟ

Κριός: Δεν νιώθω ωραία μαζί του, μου φαίνεται τόσο πεζός και προσγειωμένος. Δεν τον ενδιαφέρουν τα πνευματικά θέματα. Παρόλο που θα μπορούσε να είναι καλός φίλος, η συναισθηματική του ανασφάλεια με τρομάζει. Η ζωή μαζί του θα ήταν πολύ συμβατική.

Ταύρος: Ο Καρκίνος είναι άνθρωπος με βαθιά κατανόηση προς τους άλλους, ειλικρινής στη φιλία του και αξιόπιστος στον έρωτα. Θα προτιμούσε να κάνει κακό στον εαυτό του παρά προκαλέσει δυστυχία στους άλλους. Μου αρέσει.

Δίδυμοι: Είναι απίστευτα αργός και βαρετός. Μου δίνει μια αίσθηση σαν να βρίσκεται σε λήθαργο. Παρόλο που δείχνει να ενδιαφέρεται για τον άλλο, κατά βάθος είναι εγωκεντρικός, ζηλιάρης και φιλόδοξος.

Λέων: Αυτή η τάση του να προσκολλάται με τρομάζει. Και ασχολείται τόσο πολύ με τα πεζά πράγματα. Ο τρόπος που αντιμετωπίζει τη ζωή είναι κοινότοπος και άχαρος. Δεν έχει κακή πρόθεση, συμφωνώ. Αλλά είμαστε πολύ διαφορετικοί.

Παρθένος: Τον βρίσκω μια χαρά. Μπορώ κάλλιστα να είμαι φίλος μαζί του. Αφοσιώνεται στους αγαπημένους του και δεν τους αφήνει «ξεκρέμαστους». Καταφέρνει να συνδυάζει οικογένεια και επαγγελματικές φιλοδοξίες.

Ζυγός: Εμφανισιακά τον βρίσκω ελκυστικό. Αλλά έχει κάτι που με κρατάει σε απόσταση. Σαν να μη μου κάνει «κλικ». Όμως μου αρέσει η παρέα του και ιδίως τα πάρτι του, όπου το φαγητό είναι εξαιρετικό!

Σκορπιός: Είναι σπουδαίος φίλος και καταπληκτικός εραστής, παθιασμένος και πιστός. Μου δίνει την αίσθηση του ανθρώπου που μπορείς να βασιστείς επάνω του και πιστεύω ότι ταιριάζω μαζί του.

Τοξότης: Είναι μαζεμένος και συντηρητικός. Νιώθω πως δεν μπορώ να τον πλησιάσω εύκολα. Είναι υπερβολικά εκλεκτικός στις συναναστροφές του, με τάση στον απομονωτισμό. Δεν μου ταιριάζει.

Αιγόκερως: Τον βρίσκω ευγενικό και μεγαλόκαρδο, και μου αρέσει που δίνει ελευθερία στον σύντροφό του. Οι απόψεις του για τον έρωτα και το σεξ είναι ξεκάθαρες και χωρίς περιπλοκές. Τον θεωρώ αξιολάτρευτο και μου ταιριάζει.

Υδροχόος: Δεν έχει κανένα ενδιαφέρον για πνευματικά ή φιλοσοφικά θέματα. Παρόλο που έχει καλαισθησία στο ντύσιμο και στον τρόπο ζωής του, δεν είναι αρκετά καλλιτεχνικός για μένα. Τον βρίσκω συντηρητικό και του λείπει η φινέτσα στον έρωτα.

Ιχθείς: Τον θεωρώ καλό φίλο. Έχει συμπόνια και ειλικρίνεια. Διαθέτει μια πλούσια προσωπικότητά του και είναι γοητευτικά σεμνός ως προς τα όσα έχει καταφέρει. Του αρέσει η σπιτική ζωή. Τα πάμε πολύ καλά μαζί.

Τι σκέφτονται τα άλλα ζώδια για τον ΛΕΟΝΤΑ

Κριός: Είναι γεμάτος ζωντάνια, ευχάριστος, αξιολάτρευτος. Μου αρέσει που δεν παραπονιέται και δεν μεμψιμοιρεί ποτέ. Επίσης είναι σπουδαίος εραστής και δεν καταπιέζει το ταίρι του.

Ταύρος: Έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του, και αυτό φαίνεται στο αργοκίνητο στιλ της ζωής του. Αλλά μου αρέσει το ότι σέβεται την παράδοση. Δεν έχει σταθερή στάση στα θέματα της αγάπης και του σεξ. Δεν θα τον εμπιστευόμουν εύκολα για σχέση.

Δίδυμοι: Είναι ρομαντικός, καλλιεργημένος, περιποιημένος. Μου αρέσει αυτό το αγέρωχο στιλ που έχει. Μου ταιριάζει σαν φίλος. Αλλά θα απόφευγα να μπω σε μια διαφωνία μαζί του, γιατί κατά πάσα πιθανότητα θα …μου έβγαινε από πάνω.

Καρκίνος: Φαντάζεται διαρκώς ότι είναι υπεράνω όλων. Κάνει κήρυγμα στους άλλους περί παραδόσεων, λες και είναι αυθεντία στο θέμα. Είναι πολύ κραυγαλέος και έχουν πάρει τα μυαλά του αέρα, κατά τη γνώμη μου.

Παρθένος: Κάνει υπερβολική επίδειξη για τα υλικά του αποκτήματα. Τον βρίσκω επηρμένο και δογματικό. Συμπεριφέρεται επιπόλαια στον έρωτα και μετά σου κάνει κήρυγμα περί ηθικής. Δεν τον πάω καθόλου.

Ζυγός: Είναι γεμάτος ζωντάνια και ξέρει να απολαμβάνει τη ζωή. Είναι ειλικρινής και αληθινός φίλος. Μπορείς να βασιστείς επάνω του σε ώρες ανάγκης. Και είναι πολύ καλός ερωτικός σύντροφος επίσης.

Σκορπιός: Λέει πολλά αλλά με ελάχιστη ουσία. Μπορεί να είναι ειλικρινής με τους φίλους του, όμως είναι πολύ σνομπ στην επιλογή τους. Δεν τον βρίσκω ιδιαίτερα σέξι. Μάλλον μου είναι αδιάφορος.

Τοξότης: Με ελκύει. Μου αρέσει η αμεσότητά του. Είναι καλός ερωτικός σύντροφος. Και μπορεί εύκολα να δει την αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων, κάτι που είναι και δικό μου χαρακτηριστικό.

Αιγόκερως: Δεν τον πολυπάω. Τον βρίσκω εγωκεντρικό και δογματικό. Όλο θέλει να έχει οπαδούς γύρω του. Είναι κακομαθημένος. Και η επαγγελματική του επιτυχία οφείλεται περισσότερο στην τύχη παρά στις ικανότητές του.

Υδροχόος: Μου αρέσει ο τρόπος που προσαρμόζει τα ιδανικά του στην πραγματικότητα, αλλά και ο προβληματισμός του για τις υλικές και πνευματικές αξίες της ζωής. Έχει καλούς τρόπους και φινέτσα. Θα τον ήθελα για σύντροφο.

Ιχθείς: Δίνει υπερβολική προσοχή στο πώς φαίνεται στους γύρω και βαθμολογεί τους πάντες και τα πάντα ανάλογα με την οικονομική τους επιτυχία. Πιστεύει πως είναι το κέντρο του κόσμου και χωρίς αυτόν όλα θα καταστραφούν. Δεν μου αρέσει.

Τι σκέφτονται τα άλλα ζώδια για τον ΠΑΡΘΕΝΟ

Κριός: Είναι καλοπροαίρετος αλλά κάπως σεμνότυφος. Έχει μανία με την καριέρα και εμμονή με την ασφάλεια, πράγμα που δεν μου αρέσει. Εγώ προτιμώ την έντονη ζωή και βρίσκω τον Παρθένο κάπως μαλθακό. Δεν ταιριάζουμε.

Ταύρος: Μου αρέσει ο ρεαλισμός που έχει απέναντι στη ζωή και οι πρακτικές του ιδέες. Αγαπά το σπίτι και είναι ειλικρινής. Τα γούστα, οι συμπάθειες και οι αντιπάθειές μας ταυτίζονται. Ταιριάζουμε.

Δίδυμοι: Κάνει διαρκώς κριτική στους πάντες και τα πάντα και αυτό με ενοχλεί. Είναι δύσκολος και ενοχλητικός άνθρωπος. Δεν νιώθω άνετα μαζί του. Αναρωτιέμαι πώς υπάρχουν άλλοι που τον βρίσκουν φιλικό και εγκάρδιο.

Καρκίνος: Γίνεται αφοσιωμένος και σταθερός φίλος. Δείχνει συμπόνια και κατανόηση στον άλλον. Του αρέσει να σχεδιάζει το μέλλον του και να προχωρά εκ του ασφαλούς. Εκτιμώ πολύ την ειλικρίνειά του.

Λέων: Τον βρίσκω κοινότοπο και πληκτικό. Με κουράζει η παρέα του και βαριέμαι τις συζητήσεις μαζί του. Εντυπωσιάζεται περισσότερο από τις υλικές επιτυχίες των ανθρώπων παρά από τα χαρίσματά τους.

Ζυγός: Είναι ήρεμος άνθρωπος, ειλικρινής και αγαπά το σπίτι. Αλλά είμαστε πολύ μακριά ως προς το πώς βλέπουμε τις ερωτικές σχέσεις. Επίσης δεν έχει καλλιτεχνικές τάσεις. Είναι κάπως πεζός. Δεν ταιριάζουμε.

Σκορπιός: Γίνεται καλός φίλος. Μου αρέσει η αίσθηση του χιούμορ που έχει. Σε αυτή τη βαρετή ζωή, είναι ωραίο να γνωρίζεις τέτοια άτομα. Επίσης σαν ερωτικός σύντροφος ενδιαφέρεται για τον άλλο, και είναι επιδέξιος στον έρωτα.

Τοξότης: Είναι καλός για φίλος, έτσι γενικά. Αλλά στις προσωπικές σχέσεις μού φαίνεται δύσκολο να δημιουργήσω στενή επαφή μαζί του. Και στα χρηματικά θέματα είναι σφιχτοχέρης, παρόλο που παριστάνει τον φιλάνθρωπο.

Αιγόκερως: Άτομα σαν τον Παρθένο μου δίνουν έμπνευση και ενθάρρυνση. Αφοσιώνεται σε όσους αγαπά και έχει μια ρεαλιστική αντιμετώπιση του σεξ που κάνει τη σχέση εύκολη και ευχάριστη. Πολύ τον πάω.

Υδροχόος: Ο ρεαλισμός του είναι υπερβολικά πεζός. Δεν μπαίνει στον κόπο να εκτιμήσει τη φινετσάτη πλευρά της ζωής. Έχει μια σωματική προσέγγιση στον έρωτα που με ξενερώνει. Δεν υπάρχουν κοινά σημεία μεταξύ μας.

Ιχθείς: Είναι πιστός φίλος και μπορείς να βασίζεσαι πάνω του. Στον έρωτα είναι ειλικρινής και θα τα πήγαινα καλά μαζί του. Αγαπά τη ζωή στο σπίτι και γίνεται καλός γονιός.

Τι σκέφτονται τα άλλα ζώδια για τον ΖΥΓΟ

Κριός: Είναι πολύ γοητευτικός και ευχάριστος, γεμάτος κατανόηση και σκέφτεται πάντα τους άλλους. Μου αρέσει η εξωστρέφειά του και εκείνος σέβεται την αίσθηση της ανεξαρτησίας μου. Θα παντρευόμουνα ένα Ζυγό.

Ταύρος: Μου αρέσει η τάση του προς την καλλιτεχνία. Η συντροφιά του είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Αλλά ερωτικά αμφιβάλλω αν θα μου ταίριαζε. Είναι υπερβολικά καλόβολος και ανεκτικός στο σεξ. Δεν θα ήθελα να μπλέξω μαζί του.

Δίδυμοι: Πολύ με εμπνέει. Είναι σπουδαίος στον έρωτα. Αλλά γίνεται υπερβολικά επιπόλαιος μερικές φορές, ακόμα και για τα δικά μου μέτρα. Παρόλα αυτά τον θεωρώ σπουδαίο σύντροφο.

Καρκίνος: Μου φαίνεται κάπως επιδεικτικός. Μπορεί να έχει πολύ εκλεπτυσμένα γούστα, αλλά το στιλ της ζωής του είναι κάπως φιγουρατζίδικο. Δεν είναι σταθερός και πιστός στον έρωτα. Και δύσκολα θα δημιουργούσα στενή σχέση μαζί του.

Λέων: Τον θεωρώ σπουδαίο για φίλο. Έχει γοητευτικούς τρόπους, καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα, κάνει ευχάριστη παρέα, είναι εξαιρετικός οικοδεσπότης. Είναι καλός στο σεξ, αν και κάπως υπερβολικά καλόβολος.

Παρθένος: Μου φαίνεται κάπως έκλυτος. Οι ερωτικές του σχέσεις είναι αμέτρητες. Τον βρίσκω εγωκεντρικό και συμφεροντολόγο ως προς τα άτομα με τα οποία δημιουργεί φιλίες. Δεν μου ταιριάζει.

Σκορπιός: Βρίσκω τον Ζυγό υπερβολικά μαλακό και ευαίσθητο. Οι συζητήσεις του δεν έχουν βάθος. Στον έρωτα είναι επιφανειακός. Εντελώς επιπόλαιος. Δεν θα τα πήγαινα καλά μαζί του.

Τοξότης: Περνάω καλά μαζί του, είναι συναρπαστικός στην παρέα. Μου αρέσει η αγάπη του στα ταξίδια. Μιλάει ωραία και γίνεται το επίκεντρο της προσοχής όπου βρεθεί, χωρίς να έχει επιτήδευση.

Αιγόκερως: Είναι πολύ επιδεικτικός για τα γούστα μου. Μιλάει πολύ, παριστάνει τον σπουδαίο. Κυνηγάει τις απολαύσεις και προσέχει περισσότερο την εξωτερική γοητεία παρά την πνευματική επικοινωνία. Δεν έχω κοινά σημεία μαζί του.

Υδροχόος: Δεν μπορώ να αντισταθώ στο αφοπλιστικό του χαμόγελο. Είναι απονήρευτος και αθώος. Γίνεται πιστός και ειλικρινής φίλος. Αλλά είναι και πολύ καλός στον έρωτα. Μου αρέσει πάρα πολύ.

Ιχθείς: Τον βρίσκω ανεύθυνο και επιπόλαιο. Έχει εμμονή με τις κοινωνικές του συναναστροφές. Στην αγάπη και στον έρωτα αναζητά περισσότερο τη σωματική ικανοποίηση παρά το συναισθηματικό δέσιμο. Προτιμώ να μένω σε απόσταση.

Τι σκέφτονται τα άλλα ζώδια για τον ΣΚΟΡΠΙΟ

Κριός: Θαυμάζω το ανεξάρτητο πνεύμα του και την αίσθηση της ελευθερίας του. Αλλά τον βρίσκω εγωκεντρικό και αδιάλλακτο. Είναι κολλημένος με τα υλικά πράγματα, και μετράει τα πάντα με βάση την επιτυχία. Προτιμώ να μην έχω πολλά-πολλά μαζί του.

Ταύρος: Είναι άτομο με ισχυρό χαρακτήρα. Μου αρέσει η αυτοπεποίθηση και ο δυναμισμός του. Πετυχαίνει πάντα αυτό που θέλει. Είναι σταθερός σύντροφος στη σχέση και θα μου άρεσε να είμαι με έναν Σκορπιό.

Δίδυμοι: Είναι δύσκολος άνθρωπος. Μιλάει ωραία και έχει λεπτά γούστα, αλλά δεν αφήνει να τον πλησιάσουν εύκολα. Και στον έρωτα αργεί τόσο πολύ να πάρει μπρος! Άσε που γίνεται επικίνδυνος, αν τον θίξεις.

Καρκίνος: Εκτιμώ τις απόψεις του για τη ζωή. Είναι αφοσιωμένος στον έρωτα, παρόλο που γίνεται κάπως επιθετικός. Έχουμε τις ίδιες αντιλήψεις ως προς τα θέματα του σπιτιού. Και σαν φίλος, είναι πάντα εκεί όταν τον χρειαστείς.

Λέων: Με ελκύει αρκετά, αλλά όχι σε βαθμό που να προχωρούσα σε κάτι μακροχρόνιο μαζί του. Στη δουλειά τον βρίσκω πολύ ανταγωνιστικό. Θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε από φίλοι και να καταλήξουμε εχθροί. Μακριά…

Παρθένος: Είναι σταθερός στη φιλία και ειλικρινής στον έρωτα. Μπορείς να τον εμπιστευτείς και να του εξομολογηθείς πράγματα χωρίς κίνδυνο να σε προδώσει. Είναι καλός κριτής του χαρακτήρα των άλλων και αμερόληπτος. Τον πάω.

Ζυγός: Μου αρέσει σαν εραστής. Αλλά δύσκολα ξεμπλέκεις, αν θέλεις να φύγεις από κοντά του. Το φλερτ μαζί του μπορεί να σε βάλει σε μπελάδες. Παρόλο που έχει καλό γούστο, δεν διαθέτει καλλιτεχνική κουλτούρα. Είναι καλός για φίλος, αλλά όχι κολλητός.

Τοξότης: Είναι πολύ συντηρητικός και δύσπιστος για τα γούστα μου. Παριστάνει πως έχει φιλελεύθερες απόψεις, αλλά αυτό δεν ισχύει. Συχνά συμπεριφέρεται άξεστα στα ερωτικά ζητήματα. Δεν ταιριάζουμε.

Αιγόκερως: Έχει βαθιά κατανόηση και υψηλή νοημοσύνη. Μου αρέσει ο πρακτικός τρόπος που βλέπει τη ζωή. Δεν αυταπατάται με ουτοπίες και ψεύτικες αξίες. Και γίνεται καλός σύντροφος στον έρωτα.

Υδροχόος: Εκλογικεύει τα πράγματα σε βαθμό… παραλογισμού. Αν αρχίσει να ασχολείται με μεταφυσικά και απόκρυφα θέματα, φτάνει στα άκρα. Πιστεύω πως του λείπει η λεπτότητα και στη σκέψη και στη δράση.

Ιχθείς: Είναι σταθερός φίλος και σπουδαίος εραστής. Σέβεται τις απόψεις των άλλων. Μου αρέσει το θάρρος και ο ενθουσιασμός του. Έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση και καταφέρνει τρομερά πράγματα στην καριέρα του. Πολύ μου αρέσει.

Τι σκέφτονται τα άλλα ζώδια για τον ΤΟΞΟΤΗ

Κριός: Έχει κατανόηση και ζεστασιά. Πιστεύει στις απλές, άμεσες σχέσεις και δεν πάσχει από κόμπλεξ. Είναι από τη φύση του τολμηρός και γεμάτος ενθουσιασμό, αγαπάει την ελευθερία και την περιπέτεια. Μου αρέσει πολύ.

Ταύρος: Μπορεί να φαίνεται συγκροτημένος, αλλά εγώ θεωρώ ότι υποκρίνεται. Τον βρίσκω εκνευριστικό και δογματικό. Στα ερωτικά ζητήματα είναι ανεύθυνος και αλλάζει διαρκώς συντρόφους. Δεν τα πάω καλά μαζί του.

Δίδυμος: Είναι μεθοδικός στη δουλειά του και φιλικός από τη φύση του. Έχει αισιοδοξία και ενθουσιασμό που εμένα τουλάχιστον με εμπνέουν. Είναι ειλικρινής και σπάνια κακολογεί τους άλλους. Θα παντρευόμουνα έναν Τοξότη.

Καρκίνος: Δεν σκέφτεται άλλο παρά τον εαυτό του. Διαρκώς μιλάει για τα κατορθώματα και τις επιθυμίες του. Δεν ενδιαφέρεται καθόλου για τους άλλους, είναι απορροφημένος με τα δικά του. Δεν τον πάω.

Λέων: Είναι εργατικός και ειλικρινής. Μου αρέσει που βάζει στόχους στη ζωή. Θέλει την αναγνώριση και πετυχαίνει με την αξία του. Είναι διακριτικός στην αγάπη και στο σεξ. Τα πάω πολύ καλά μαζί του.

Παρθένος: Είναι πολύ εγωκεντρικός. Δεν μιλάει για τίποτα άλλο πέρα από το τι κατάφερε και τι θέλει να καταφέρει. Ασχολείται με τη δουλειά και τις άλλες δραστηριότητές του και αδιαφορεί για τους πάντες, ακόμα και την οικογένειά του.

Ζυγός: Είναι ενδιαφέρων άνθρωπος, γεμάτος ζωντάνια και γοητεία. Και πολύ καλός σύντροφος στο σεξ. Παρόλο που δεν είναι πολύ εκλεπτυσμένος στον τρόπο της ζωής του, μου αρέσει γιατί είναι ειλικρινής.

Σκορπιός: Τον βρίσκω ρηχό και πληκτικό. Μιλάει χωρίς να λέει τίποτα και δεν καταλαβαίνει τους άλλους. Στο σεξ είναι πολύ υποτονικός και μαλακός για το γούστο μου. Μου φαίνεται υπερβολικά συμβατικός στον τρόπο της ζωής του.

Αιγόκερως: Έχει τάση να «καπελώνει» τους άλλους και αυτό το σιχαίνομαι. Νομίζει πως ξέρει τα πάντα. Έχει μια ειλικρινή προσέγγιση στη ζωή, αλλά είναι πολύ εγωιστής. Παρόλο που γνωρίζει πολύ κόσμο, δεν νομίζω πως κάνει στενούς φίλους.

Υδροχόος: Ασχολείται με πολλά, του αρέσει η μάθηση, είναι ειλικρινής. Εκτιμώ τη λογική προσέγγισή του στη ζωή, αλλά νομίζω πως δεν έχει καθόλου καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα. Μπορεί να είναι καλός φίλος, όμως του λείπει γενικά ο αλτρουισμός.

Ιχθείς: Στη σχέση δεν νοιάζεται πραγματικά για τον άλλο. Ζυγίζει τα πάντα με το συμφέρον και συνήθως συναναστρέφεται άτομα με υψηλές κοινωνικές θέσεις. Τον ενδιαφέρει περισσότερο το σκέτο σεξ παρά το συναίσθημα. Δεν θα έμπλεκα μαζί του.

Τι σκέφτονται τα άλλα ζώδια για τον ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Κριός: Είναι υπερβολικά προσκολλημένος στην καριέρα του και μπορεί να θυσιάσει τα ιδανικά του γι’ αυτήν. Σαν φίλος, είναι ζηλιάρης και κτητικός. Και εκδικητικός. Δεν θα τον εμπιστευόμουν.

Ταύρος: Σέβομαι τις απόψεις του για τη ζωή. Μιλά λίγο αλλά έχει βαθιά κατανόηση. Είναι καλός σύντροφος και αφοσιώνεται στον έρωτα. Στη σχέση του συμπεριφέρεται με υπευθυνότητα και ισορροπία. Πολύ μου αρέσει.

Δίδυμοι: Τον βρίσκω εγωκεντρικό και πολύ εσωστρεφή. Μιλά μόνο για βαρετά πράγματα, όπως τα προβλήματά του στη δουλειά. Δεν τον ενδιαφέρει να εμβαθύνει στη σχέση του και βγαίνει ελάχιστα για να διασκεδάσει ή να συναναστραφεί με κόσμο.

Καρκίνος: Είναι ειλικρινής φίλος και πιστός στον έρωτα. Τον εκτιμώ. Η εσωστρέφειά του μου φαίνεται αινιγματική και μου δημιουργεί την περιέργεια να τον γνωρίσω καλύτερα. Αγαπά την οικογενειακή ζωή. Θα παντρευόμουν έναν Αιγόκερω.

Λέων: Δεν μου αρέσει καθόλου ο κυνισμός του. Σκέφτεται μόνο τον εαυτό του. Είναι όλο άγχος και ανησυχία. Τον βαριέμαι για παρέα. Επίσης με ενοχλεί η μανία του να κάνει διαρκώς κριτική, ιδίως στον τρόπο που δουλεύουν οι άλλοι.

Παρθένος: Μου αρέσει ο Αιγόκερως. Είναι πολύ ισχυρογνώμονας, έχει ακλόνητη λογική και ξέρει πώς να φτάνει εκεί που θέλει, χωρίς να τον πτοεί τίποτα. Τον θεωρώ εργατικό και υπεύθυνο. Νομίζω πως θα μου ταίριαζε ερωτικά.

Ζυγός: Θαυμάζω την αξία και τη σύνεσή του. Όμως υπάρχουν κι άλλα που μετράνε στη ζωή. Πώς μπορεί να ζει, χωρίς ομορφιά και ρομαντισμό; Είναι πληκτικός και κάπως άξεστος. Προτιμώ να κρατιέμαι σε απόσταση.

Σκορπιός: Έχει κατανόηση και γνώση. Παρόλο που τον ενδιαφέρει κυρίως η υλική επιτυχία, μου αρέσει που βάζει στόχους. Τον βρίσκω φιλικό και συμπαθητικό. Τα πάμε καλά μαζί.

Τοξότης: Διαρκώς τρέχει και είναι συνέχεια μέσα στο άγχος για τις δουλειές του. Σπάνια βοηθάει τους άλλους, όμως απαιτεί από εκείνους να του κάνουν εκδουλεύσεις. Είναι εγωιστής και γεμάτος έπαρση. Δεν τον πάω.

Υδροχόος: Σέβομαι τις απόψεις του και τις προσπάθειες που κάνει για να πετύχει τους στόχους του. Αλλά είναι πολύ υλιστής για να γίνει φίλος μου. Δεν έχει ιδανικά και του λείπει η φινέτσα στον έρωτα. Δεν κολλάμε πουθενά.

Ιχθείς: Τον θεωρώ καλό ερωτικό σύντροφο. Επίσης θα μου άρεσε να τον συναναστρέφομαι. Παρόλο που δεν μιλάει πολύ, λέει ενδιαφέροντα πράγματα και είναι καλά πληροφορημένος. Όμως δεν κάνει φιγούρα.

Τι σκέφτονται τα άλλα ζώδια για τον ΥΔΡΟΧΟΟ

Κριός: Έχει ωραία εμφάνιση, είναι καλλιτεχνικός τύπος και συμπεριφέρεται με ανθρωπιά. Κάνει εύκολα φιλίες και οι σχέσεις του έχουν διάρκεια, ενώ ξέρει να αφοσιώνεται. Πολύ μου αρέσει η φινέτσα του.

Ταύρος: Είναι ήσυχος και συγκρατημένος. Εκτιμώ το μυαλό και τις καλλιτεχνικές του τάσεις. Αλλά έχει τάση να φιλοσοφεί υπερβολικά τα πράγματα και να κρατά αποστάσεις. Παρόλο που είναι φιλικός, δεν εξοικειώνεται εύκολα.

Δίδυμος: Έχει πολλά ταλέντα, αλλά δεν… το κάνει ζήτημα. Τον βρίσκω πολύ ενδιαφέροντα. Ποτέ δεν παραπονιέται και καταφέρνει να βλέπει θετικά τα πράγματα. Δεν αφήνει να τον καταβάλει η μιζέρια. Μ’ αρέσει να γνωρίζω τέτοιους ανθρώπους.

Καρκίνος: Είναι αφοσιωμένος στην αγάπη και στον γάμο, ειλικρινής σαν φίλος, και ακέραιος άνθρωπος. Αλλά το αντισυμβατικό στιλ της ζωής του με ενοχλεί. Και μερικές φορές φέρεται τόσο απόμακρα. Δεν θα γινόμουν εύκολα κολλητός μαζί του.

Λέων: Έχει βάθος σαν προσωπικότητα, παρόλο που δεν επιδεικνύεται. Με γοητεύει το ενδιαφέρον του για την τέχνη και για τα μεταφυσικά θέματα. Είναι συνεπής στις φιλίες και στις σχέσεις του. Θα παντρευόμουν έναν Υδροχόο.

Παρθένος: Είναι εγκάρδιος και συμπαθητικός, τίμιος στις συναλλαγές του και βοηθά τους άλλους. Όμως τον βρίσκω ελαφρώς ανώριμο. Παίρνει τη ζωή πολύ ελαφρά και παρόλο που ασχολείται με τα κοινωνικά ζητήματα, δεν έχει ένα στόχο στη ζωή του.

Ζυγός: Αγαπά την τέχνη και τα καλλιτεχνικά πράγματα, είναι πανέξυπνος, ευγενικός, καλός συζητητής και σπουδαίος σύντροφος. Είναι ειλικρινής και τίμιος στις σχέσεις του. Μου αρέσει και θα τα πήγαινα πολύ καλά μαζί του.

Σκορπιός: Αναγνωρίζω την εξυπνάδα του, αλλά δεν μου αρέσει η ανούσια πνευματικότητά του. Έχει μια εύκολη απάντηση ακόμα και για τα πιο πολύπλοκα ζητήματα. Αλλά είναι ειλικρινής και αυθεντικός στα συναισθήματά του.

Τοξότης: Μου αρέσει η απλότητα και η διακριτικότητά του. Όμως νομίζω πως η ενασχόλησή του με αυτά τα περίφημα «ανθρωπιστικά ζητήματα» δεν είναι πάντα αποδοτική. Πάντως τον συμπαθώ, γιατί είναι άνθρωπος ζεστός και χωρίς εγωισμό.

Αιγόκερως: Έχει την τύχη στη ζωή να μπορεί να αφιερώνει χρόνο στη φιλοσοφία και στις τέχνες. Είναι αποφασιστικός εκεί όπου δραστηριοποιείται και συνήθως πετυχαίνει με τίμια μέσα. Αλλά με ενοχλεί το κόμπλεξ ανωτερότητας που έχει.

Ιχθείς: Αντιμετωπίζει τους ανθρώπους με συμπάθεια και τους εμπνέει θάρρος και αυτοπεποίθηση. Η αισιοδοξία του είναι μεταδοτική. Εκτιμώ την αγάπη του για την πνευματικότητα και τη φύση. Είναι πιστός και αφοσιωμένος φίλος.

Τι σκέφτονται τα άλλα ζώδια για τον ΙΧΘΥ

Κριός: Είναι υπερβολικά ευαίσθητος και εύθικτος. Έχει μια κτητικότητα που παρεμποδίζει την ελευθερία του άλλου. Εκτιμώ την ειλικρίνεια και την αφοσίωσή του, αλλά τον βρίσκω πολύ πληκτικό. Δεν ταιριάζω μαζί του.

Ταύρος: Έχει ενδιαφέρουσα προσωπικότητα και είναι πειστικός. Μου αρέσουν οι καλλιτεχνικές του τάσεις. Είναι ειλικρινής, άξιος εμπιστοσύνης στις σχέσεις του και καλός φίλος. Δεν κακολογεί ούτε θέλει να πληγώνει τους άλλους. Τον συμπαθώ.

Δίδυμοι: Τον βρίσκω αναποφάσιστο και αδύναμο, χωρίς προσανατολισμό. Προσκολλάται υπερβολικά και γίνεται κτητικός στις σχέσεις του. Στον έρωτα είναι υπερβολικά μαλακός και πειθήνιος. Δεν έχω σημεία επαφής μαζί του.

Καρκίνος: Είναι αφοσιωμένος και πιστός, αγαπά το σπίτι και την οικογενειακή ζωή, είναι υπεύθυνος. Μου αρέσει που παραδίνεται απόλυτα στον έρωτα. Τον συμπαθώ πάρα πολύ και θα ήθελα να υπάρχει ένας Ιχθύς στη ζωή μου.

Λέων: Είναι υπερβολικά μαλακός, ευαίσθητος και ευσυγκίνητος. Με κουράζει και με αναστατώνει. Παρόλο που μου αρέσουν οι γοητευτικοί τρόποι του και η τρυφερή συμπεριφορά του, δύσκολα θα δημιουργούσα στενή σχέση μαζί του.

Παρθένος: Είναι ζεστός και ειλικρινής, αληθινός φίλος. Στον έρωτα δείχνει πίστη και αφοσίωση. Προσαρμόζεται εύκολα σε μια κατάσταση, σε σημείο που να κάνει ακόμα και συμβιβασμούς και είναι εύκολο να ζήσει κανείς μαζί του.

Ζυγός: Έχει φαντασία και αγαπά την ομορφιά και τη φύση. Αλλά είναι κάπως υποτονικός στον έρωτα και το σεξ, που είναι βασικά στη ζωή. Θαυμάζω την αφοσίωσή του στον έρωτα, αλλά τον βρίσκω κάπως πληκτικό.

Σκορπιός: Με ξετρελαίνει αυτός ο απόλυτος τρόπος που παραδίνεται στον έρωτα. Έχει μια έντονη σεξουαλικότητα. Γενικά είναι απλός και άμεσος με τους ανθρώπους. Θα μου άρεσε να έχω μια στενή σχέση μαζί του.

Τοξότης: Τον βρίσκω πολύ επιφυλακτικό και εσωστρεφή στις στενές του σχέσεις. Θα με έκανε να νιώθω ένοχος σε οτιδήποτε έχει να κάνει με τον έρωτα και το σεξ. Τον βρίσκω κάπως ηθικολόγο και δογματικό. Δεν μου ταιριάζει.

Αιγόκερως: Έχει μια αθώα γοητεία και είναι σταθερός στη σχέση του. Μου αρέσει αυτή η απεριόριστη εμπιστοσύνη προς τους άλλους που δείχνει. Δύσκολα προδίνεις έναν τόσο αθώο άνθρωπο. Βρίσκω ότι ταιριάζουμε.

Υδροχόος: Εκτιμώ την ειλικρίνειά του. Αλλά εμμένει υπερβολικά στο συναισθηματικό επίπεδο. Έχει προσκολλήσεις σε πολλούς ανθρώπους και πράγματα. Δύσκολα επικοινωνούμε πνευματικά. Παρόλα αυτά τον συμπαθώ.
myastro.gr

Γεννήθηκε σε σώμα άνδρα, έγινε γυναίκα και έχει πάει με 1.000 άνδρες



Η 42χρονη Crystal Warren πριν από 7 χρόνια αποφάσισε να κάνει αλλαγή φύλου. Και η σεξουαλική της ζωή πήρε φωτιά.

Η Crystal Warren γεννήθηκε ως Christopher Snowden και έκανε αλλαγή φύλου το 2005.

Όπως είπε στη Sun έχει κάνει σεξ με περισσότερους από 1.000 άνδρες ενώ δεν αποκαλύψε σε κανέναν πως ήταν άνδρας στο παρελθόν γιατί δεν τη ρώτησαν.
"Φοβάμαι στη σκέψη ότι θα υπάρχουν πολλοί άνδρες θυμωμένοι που θα μαθαίνουν την αλήθεια. Πολλοί νομίζουν ότι είπα ψέματα αλλά δεν το πιστεύω γιατί είμαι γυναίκα και το παρελθόν είναι πίσω. Είμαι σαν κάθε άλλη γυναίκα που θέλει να χαρεί τη ζωή της καθώς τόσα χρόνια ήταν εγκλωβισμένη σε λάθος σώμα. Τώρα έχω το σώμα που θέλω και το χρησιμοποιώ συνέχεια", είπε χαρακτηριστικά η 42χρονη.
Η ίδια από μικρή κατάλαβε πως ήταν παγιδευμένη σε σώμα άνδρα και στη εφηβεία φορούσε τα ρούχα της μητέρας της και έβγαινε ραντεβού ως τραβεστί. Αργότερα αποφάσισε πως έπρεπε να γίνει γυναίκα και το 2002 ξεκίνησε ορμονοθεραπεία και έκανε λέιζερ κατά της τριχοφυΐας. Μάλιστα έβαλε και επιθέματα στήθους.
Η εγχείρηση αλλαγής φύλου έγινε το 2005 ενώ νωρίτερα είχε κάνει συνεδρίες με ψυχολόγο.
"Έχω πάει με πολλούς που ήταν παντρεμένοι ή σε σχέση ή ήταν φυλακισμένοι αλλά δεν μου είχαν πει για αυτά. Πήγα με πολλούς άνδρες και πριν την εγχείρηση αλλαγή φύλου αλλά όταν την έκανα συνειδητοποίησα πως είχε το σώμα που επιθυμούσα η σεξουαλική μου ζωή απογειώθηκε. Πήγαινα με 7 άνδρες τη μέρα και δεν μπορούσα μέρα χωρίς σεξ. Τρεις μήνες μετά την εγχείρηση φύλου πήγα σε πάρτι ανταλλαγής συντρόφων και εκείνο το βράδυ έκανα σεξ με 10 διαφορετικούς άνδρες", προσέθεσε.
Τώρα η Crystal υποβάλλεται σε θεραπείες προσώπου για να δείχνει νεότερη αφού της αρέσουν οι μικρότεροι άνδρες.
cosmo.gr