Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Whitney Houston Interview - Oprah Show part 1

Whitney Houston Interview - Oprah Show part 2

Ένα ακόμα άδοξο τέλος για μια ντίβα της μουσικής


Ένα ακόμα άδοξο τέλος για μια ντίβα της μουσικής

Οι τελευταίες στιγμές της Whitney Houston.

550 334 124104


Ήταν Πέμπτη βράδυ, 9 Φεβρουαρίου. Η Whitney Houston εμφανίζεται στο πάρτι που οργανώνει η φίλη της Kelly Price, στο Tru Hollywood Club του Λος Άντζελες.


Whitney%205Whitney%206

Whitney%207Whitney%208

Συνοδευόταν από τη 18χρονη κόρη της Bobbi Christina. Τραγούδησε μαζί με την Price το «Yes, Jesus loves me», ήπιε, διασκέδασε, φαινόταν ευτυχισμένη.



Whitney%2012

Whitney%2011

Δύο μέρες μετά, το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου, ο σωματοφύλακάς της τη βρίσκει μέσα στην μπανιέρα να μην αντιδρά. Οι νοσηλευτές, σύμφωνα με πληροφορίες, προσπαθούσαν επί 20 λεπτά να την επαναφέρουν. Η ντίβα βρισκόταν κάτω από το νερό, έχοντας πάρει χάπια σε συνδυασμό με αλκοόλ, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Whitney%201
Ο όροφος του δωματίου της

Στις 15.55 η ντίβα της pop είναι νεκρή, προκαλώντας σοκ παγκοσμίως. Λίγες ώρες αργότερα θα εμφανιζόταν σε γκαλά που διοργάνωνε ο επί χρόνια μέντοράς της Clive Davis. Οι καλλιτέχνες προσέρχονταν στην εκδήλωση ενώ στο ασθενοφόρο δίπλα βρισκόταν το άψυχο σώμα της καλλιτέχνιδος που υπήρξε σύμφωνα με το Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες η πιο πολυβραβευμένη όλων των εποχών.

Whitney%202
Το ασθενοφόρο μεταφέρει τη σορό της



Οι αστυνομικές αρχές ερευνούν τα αίτια του θανάτου. Μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, γύρω από την μπανιέρα της βρέθηκαν δεκάδες χάπια, όλα με συνταγή γιατρού, αλλά ίχνος παράνομων ναρκωτικών. Ο εθισμός της ήταν γνωστός, αν και τα τελευταία χρόνια έδειχνε πραγματική μάχη.

Whitney%203
Ο ντετέκτιβ που έχει αναλάβει την υπόθεση



Η ίδια σε τηλεοπτικές της συνεντεύξεις είχε παραδεχτεί τη χρήση ναρκωτικών... όλων των ειδών, ενώ μεγάλη της αδυναμία, αυτό που της έδινε χαρά και διάθεση να ζήσει ήταν η 18χρονη κόρη της Bobbi Christina.

Whitney%204
Οι θαυμαστές αφήνουν λουλούδια έξω από το ξενοδοχείο.



To κορίτσι, μόλις έμαθε τα νέα για τον θάνατο της μητέρας της, έτρεξε στο νοσοκομείο, αλλά οι αστυνομικές Αρχές της απαγόρευσαν την είσοδο στο δωμάτιο, οπότε δεν μπόρεσε να δει την άψυχη σορό της Whitney. Όχι μόνο μάλωσε, αλλά έξαλλη κόντεψε να έρθει στα χέρια. Οι διαταγές ήταν ρητές. Δεν περνάει κανείς... κανείς, ούτε καν η μονάκριβη κόρη της.

Whitney%209

Νωρίτερα η είσοδος είχε απαγορευθεί και στην Dionne Warwick, θεία της Houston. Οι συγγενείς και φίλοι που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το ξενοδοχείο προσπάθησαν να ηρεμήσουν την Bobbi Christina, αλλά η οδύνη της ήταν πολύ μεγάλη και κατέρρευσε. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Daughter

Το βράδυ πήρε εξιτήριο, ενώ Κυριακή πρωί επέστρεψε στο νοσοκομείο, καθώς, όπως μεταδίδει το TMZ.com, το κορίτσι είναι «υστερικό, εξαντλημένο και απαρηγόρητο», ενώ η οικογένειά της θεωρεί πως έχει αυτοκτονικές τάσεις και κάνει ό,τι μπορεί για να την προστατεύσει. Υπό σκέψη είναι η εισαγωγή της Bobbi Christina σε κλινική, ώστε να βρει ψυχολογική υποστήριξη από ειδικούς.

Bobbi Brown

Από τον Μισσισσιππή όπου έδινε συναυλία επέστρεψε ο Bobby Brown, τέως σύζυγος και η αιτία της καταστροφής της ντίβας για πολλούς. Περικυκλώθηκε από δημοσιογράφους, ενώ συνοδευόταν από τη μνηστή του και μάνατζέρ του, προκειμένου να του αποσπάσουν μία δήλωση για την αείμνηστη σταρ. Οι σωματοφύλακές του επιτέθηκαν στους δημοσιογράφους για να τους απομακρύνουν.

Whitney%2014

Πολλές φορές είχαν αναφερθεί βίαιοι ξυλοδαρμοί και χρήση ναρκωτικών, καθώς ο Brown θεωρείται ότι τη μύησε στη χρήση, αλλά η Houston, όπως έλεγαν οι δικοί της, είχε εξάρτηση από αυτόν και δεν μπορούσε να φύγει μακριά του.



Το 2007 οπότε και πήραν διαζύγιο, εκείνη έδινε αγώνα να επανέλθει στη ζωή καθώς η χρήση ναρκωτικών και η τεράστια απώλεια βάρους παρ’ ολίγο να της στοιχίσουν τη ζωή. Πριν από δύο χρόνια με το άλμπουμ της I look to you, φαινόταν ότι έχει κάνει δυναμική επιστροφή, αν και η φωνή της – αυτή με την τεράστια έκταση και το βελούδο της – είχε υποστεί τεράστιο πλήγμα. Τον Αύγουστο θα έβγαινε στους κινηματογράφους η νέα της ταινία Sparkles.

Η νεκροψία ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ιατροδικαστή, αλλά τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων θα βγουν σε 6-8 εβδομάδες. Η σορός της Whitney Houston μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο 11 ώρες μετά που κηρύχθηκε νεκρή. Η οικογένειά της θα πάρει τη σορό της τις επόμενες ημέρες.

Whitney%2013


Συγκλονιστική ήταν η ερμηνεία της Jennifer Hudson χθες βράδυ οπότε στα βραβεία Grammy τιμήθηκε η μνήμη της. Η Hudson τραγούδησε τη μεγαλύτερη επιτυχία της Houston, I will always love you...


πηγη: real.gr