Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Male Prostitution in Greece

–Ελληνίδα μοντέλο παραδέχθηκε ότι κάποτε ήταν… άντρας...


Ως μοντέλο, κατάφερε να κερδίσει με τις τέλειες...
αναλογίες της και το σ@ξ απίλ της τον κόσμο της μόδας και φυσικά και τον αντρικό πληθυσμό.

Λίγοι όμως είναι εκείνοι που γνωρίζουν ότι η εν λόγω καλλονή ήταν κάποτε άντρας…

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει με δημοσίευμά της η News η οποία αναφέρει πως πρόκειται για μοντέλο που φωτογραφίζεται γuμνή χωρίς ενδοιασμούς, ενώ τολμά και εμφανίζεται σε κατάμεστα από κόσμο κλαμπ για να παίξει μουσική ..τσίτσιδη.

«Ναι έχω κάνει διόρθωση φύλου», παραδέχεται χωρίς φόβο η Βανέσσα Πιτσικάλη και αποκαλύπτει ότι «υπάρχουν και άλλες κοπέλες στην Ελλάδα που κάνουν καριέρα έχοντας το ίδιο παρελθόν με εμένα».

Η ίδια προσθέτει: «Δεν με κυνηγάει κανείς γι” αυτό.

Υπάρχουν πολλοί καλλιτέχνες με την ίδια πορεία με εμένα. Δεν αφήνει το παρελθόν σου ένα ροζ υπονοούμενο; Ή να το θέσω διαφορετικά…

Δεν πουλάει η κλειδαρότρυπα που είναι ταυτόσημη με άτομα σαν και εσένα; Εγώ δεν το είδα ποτέ έτσι άρα και κάποιος να το σκέφτηκε σίγουρα δεν θα καταφέρναμε να συνεργαστούμε.

Φροντίζω να κάνω πολύ προσεκτικές επιλογές. Δεν βιάστηκα ποτέ σε ό,τι αφορά στα επαγγελματικά μου». Όσο για τον ρατσισμό στην Ελλάδα, η ίδια απαντά: «Ηλίθιες προκαταλήψεις υπάρχουν και υπήρχαν πάντα.

Δεν έδωσα ποτέ σημασία σε ψιθύρους. Έχω φάει πόρτες στο παρελθόν σε δουλειές και ξέρω πολύ καλά ότι ο λόγος ήταν ένας: Η ρατσιστική αντιμετώπιση κάποιων που με πλησίασαν για την ιδιαιτερότητά μου, μόνο και μόνο για να βγάλουν γούστα.

Δεν τους έκατσε και με απέρριψαν»..


Πηγή: treloi.gr