Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2010

Φωτογράφηση σε γκέι περιοδικό για άσο της Νάπολι



Όπως έχει ήδη συμβεί στο παρελθόν με διάφορους Αργεντινούς ηθοποιούς και τον αρχηγό της Βέλες Σάρσφιλντ, Φαμπιάν Κουμπέρο, έτσι και ο μέσος της Νάπολι Χέσους Ντάτολο δέχτηκε να ποζάρει ως "καυτό μοντέλο" για το μηνιαίο γκέι περιοδικό "Romeo Mag"...



...Όπως μάλιστα αποκαλύπτουν ιταλικά ΜΜΕ, ο διεθνής μέσος της "αλμπιτσελέστε" πρωταγωνίστησε σε πέντε ιδιαίτερες πόζες: σε δύο από αυτές φοράει μόνο σλιπ, σε άλλες δύο φοράρει ένα ανοιχτό μαύρο πουκάμισο ενώ στην τελευταία εμφανίζεται έχοντας πλάτη στον φακό φορώντας τη φανέλα της Νάπολι με το όνομά και το νούμερό του.
Πέρα από την φωτογράφηση με την οποία κατάφερε να προκαλέσει αίσθηση, ο Ντάλολο παραχώρησε πάντως και μία ιδιαίτερα αποκαλυπτική συνέντευξη, όπου μίλησε μεταξύ άλλων για την εμπειρία του στη Μπόκα Τζούνιορς, τον Ντιέγο Αρμάντο Μαραντόνα, για τα όμορφα τοπία της Ιταλίας καθώς και για την μελλοντική καριέρα του ως... μοντέλου.

"Δεν είχα φανταστεί ποτέ ότι υπήρχαν τόσο όμορφα μέρη όπως το Κάρπι, το Σορέντο και το Αμάλφι", "Έζησα τα πάντα στη Μπόκα, αρχικά μου στοίχισε πολύ η προσαρμογή επειδή προερχόμουν από έναν πολύ ήσυχο σύλλογο, τη Μπάνφιλντ" και "Για μένα ο Ντιέγκο είναι ένας μεγάλος προπονητής και ένας μεγάλος άνθρωπος", ήταν μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές ατάκες του, με τον Ντάτολο να προβαίνει επίσης και σε δύο "αποκαλύψεις"...

Η πρώτη ήταν πως για να μην αισθάνεται ότι βρίσκεται πολύ μακριά από την πατρίδα του, παρακολουθεί μέσω διαδικτύου αρκετά επεισόδια της αργεντίνικης σαπουνόπερας "Botineras", και η δεύτερη πως όταν αποχωρήσει το ποδόσφαιρο δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να ποζάρει μία ημέρα ως μοντέλο.

http://www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου