Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009

Tο Hollywood είναι γεμάτο κρυφούς ομοφυλόφιλους ηθοποιούς Ο Colin Firth μιλά για τους gay του Hollywood


Ο ρόλος του ομοφυλόφιλου καθηγητή που κρατά στην ταινία «A Single Man» του Tom Ford, και ο οποίος θεωρείται ο σπουδαιότερος της μέχρι τώρα καριέρας του, έκανε τον Colin Firth να μιλήσει ανοιχτά για τους gay στο Hollywood και με τη σειρά του, να συζητηθεί! Ο 48χρονος ηθοποιός...

είναι πεπεισμένος πως το Hollywood είναι γεμάτο κρυφούς ομοφυλόφιλους ηθοποιούς, ακριβώς επειδή η κινηματογραφική βιομηχανία τους αναγκάζει να κρατούν μυστική την σεξουαλική τους ταυτότητα. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, είναι πιο εύκολο για έναν straight ηθοποιό να πάρει έναν ρόλο gay σε μία υψηλών προδιαγραφών ταινία.
«Αν είσαι straight ηθοποιός που υποδύεται τον gay δεν είναι το ίδιο με το να είσαι ο ίδιος gay. Δεν είναι το ίδιο για την κινηματογραφική βιομηχανία. Υπάρχουν ακόμη προκαταλείψεις απέναντι στους gay που δηλώνουν ανοιχτά τις προτιμήσεις τους. Έχει να κάνει με τα σεξουαλικά ταμπού που επικρατούν σε κάθε μέρος. Στο Hollywood ξέρω ότι υπάρχει μεγαλύτερη πίεση να κρατηθεί αυτό το μυστικό καλά κρυμμένο. Δεν υπάρχουν πολλοί ομοφυλόφιλοι ηθοποιοί που κρατούν πρώτους ρόλους», δήλωσε σε συνέντευξή του.

Ο Colin Firth δεν είναι ο πρώτος σταρ που έχει μιλήσει για το θέμα αυτό, καθώς και ο ηθοποιός Rupert Everett πρόσφατα αποκάλυψε ότι αποκλείστηκε από την βιομηχανία από τότε που ομολόγησε τις σεξουαλικές προτιμήσεις του. Ο ίδιος, μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι υπάρχουν πολλοί ομοφυλόφιλοι ηθοποιοί μεγάλου κύρους που αναγκάζονται να κρατούν κρυφή τη σεξουαλική τους ταυτότητα για να προστατέψουν την καριέρα τους.
http://www.myself.gr/Article/Colin-Firth-gay-actors/95-5797.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου