Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου 2010

Ρίκι Μάρτιν «Θα παντρευτώ όταν νομιμοποιηθούν οι γάμοι μεταξύ των ομοφυλόφιλων στην πατρίδα μου»

Ρίκι Μάρτιν

Ο Ρίκι Μάρτιν δήλωσε ότι δεν πρόκειται να σκεφτεί το ενδεχόμενο να παντρευτεί αν δεν νομιμοποιηθούν οι γάμοι μεταξύ των ατόμων του ίδιου φύλου στην πατρίδα του, το Πουέρτο Ρίκο.

Ο 39χρονος τραγουδιστής, που αποκάλυψε μόλις πριν από μερικούς μήνες ότι είναι ομοφυλόφιλος: «Έχω σχέση αυτή την περίοδο, αλλά δεν σκεφτόμαστε το γάμο ακόμη. Είμαστε μαζί τρία χρόνια, αλλά ακόμη εξελίσσεται η σχέση μας. Δυστυχώς, δεν έχουμε τη δυνατότητα να παντρευτούμε στη χώρα μας. Θα μπορούσαμε να πάμε στη Βρετανία ή την Ισπανία ή την Αργεντινή, αλλά δεν είναι αυτό που θέλω. Θέλω να έχω τα ίδια δικαιώματα με όλους τους άλλους στη χώρα μου. Θέλω να παντρευτώ στο νησί που γεννήθηκα και θα πεθάνω».

Ο Μάρτιν είναι πατέρας των 2χρονων διδύμων Ματέο και Βαλεντίνο, στους οποίους ελπίζει να διδάξει να αποδέχονται όλους τους ανθρώπους όταν μεγαλώσουν. «Πρέπει να καταλάβουν ότι οι σχέσεις χτίζονται με βάση την αγάπη και το σεβασμό. Αυτά θέλω να πω στα παιδιά μου. Θα ρωτήσουν πού είναι μαμά τους και θα τους πω ότι δεν αποτελούνται όλες οι οικογένειες από μαμά και μπαμπά. Μερικές οικογένειες αποτελούνται από δύο μαμάδες ή από δύο μπαμπάδες ή από μία μαμά ή έναν μπαμπά, και αυτή είναι η ομορφιά της σύγχρονης οικογένειας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου