Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Οι (πολύ) δύσκολες ώρες της Αννας...


Μετρημένοι στα δάχτυλα είναι οι άνθρωποι που γνωρίζουν ότι τα συνεχή ταξίδια της Αννας Βίσση το καλοκαίρι στην Αμερική δεν έκρυβαν μόνο επαγγελματικές υποχρεώσεις. Η δημοφιλής τραγουδίστρια πέρασε ιδιαίτερα δύσκολες στιγμές αφού εκτός από τις συναυλίες που είχε προγραμματίσει, τελικά δεν κατάφερε να αποφύγει ένα πολύ λεπτό χειρουργείο.

Για την περιπέτειά της αυτή η απόλυτη Ελληνίδα σταρ μίλησε σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε χθες σε κυπριακό κανάλι.

Εχω κάνει εγκλήματα στη φωνή μου, υποστήριξε η Αννα Βίσση στην Ελίτα Μιχαηλίδου, από τις πλέον δημοφιλείς δημοσιογράφους της κυπριακής τηλεόρασης, στην εκπομπή της «Με την Ελίτα» στο κανάλι Sigma. Ολα αυτά τα χρόνια η τραγουδίστρια, όπως δήλωσε, έδινε φωνητικά το απόλυτο των δυνατοτήτων της στην πίστα. Κάτι που, όπως σχολίασε, αποφεύγουν οι περισσότεροι συνάδελφοί της προκειμένου να μην κουράζουν τις φωνητικές τους χορδές. «Πρόσφατα, βρέθηκα κάτω από το νυστέρι για τη φωνή μου» αποκάλυψε η τραγουδίστρια κάνοντας τους πάντες στο στούντιο να «παγώσουν».

Το ρεπορτάζ θέλει την Αννα Βίσση να πέρασε πραγματικά ένα πολύ δύσκολο καλοκαίρι. Υστερα από συνεχείς εξετάσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Αμερική, η τραγουδίστρια δεν απέφυγε τα χειρότερα: μια πολύ λεπτή χειρουργική επέμβαση στις φωνητικές της χορδές. Δίπλα της στο νοσοκομείο βρισκόταν συνέχεια η κόρη της Σοφία και η πολύ καλή φίλη και συνεργάτιδά της Χριστίνα Κρόκος. Είναι λογικό η Αννα Βίσση να ανησύχησε ιδιαίτερα αφού είχε να κάνει με το πολυτιμότερο γι' αυτήν αγαθό: τη φωνή της. «Οχημά» της που χρωματίζεται κυρίως από την ψυχή της.

Η περιπέτειά της όμως τελείωσε αισίως και η Αννα Βίσση αποφάσισε να τη μοιραστεί με τους δεκάδες χιλιάδες Κύπριους θαυμαστές της. Αλλωστε, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, το δεύτερο επεισόδιο από ττο «Αννα Βίσση με αγάπη», το rockumentary με τη ζωή της που θα προβληθεί από τον Alpha, θα είναι αφιερωμένο σε αυτή την περιπέτεια. Θα υπάρχουν σκηνές μέσα από το νοσοκομείο, πολύ προσωπικές στιγμές με την κόρη της, αλλά και με τους θεράποντες ιατρούς της. Στα έξι επεισόδια που θα προβληθούν η Αννα δεν σκοπεύει να κρύψει το παραμικρό. Πληροφορίες θέλουν στον μεγαλύτερο όγκο των επεισοδίων να προβάλλονται εντελώς άγνωστες πτυχές της ζωής της. Βέβαια, ακόμη και τις πιο ακραίες στιγμές της η ίδια τις αντιμετωπίζει με χιούμορ. «Δείτε το και θα γελάσετε πολύ» προτρέπει τους φίλους της.

«Πάντα ρωτώ αν υπάρχει κάτι για το οποίο δεν θέλει να ερωτηθεί ο καλεσμένος μου. Εκείνη ήταν ανοιχτή σε όλα» δήλωσε στην «Espresso» η Ελίτα Μιχαηλίδου και όντως η Αννα Βίσση ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική στη συνέντευξη που της παραχώρησε. «Υπήρξα άπληστη» δήλωσε με αφοπλιστική ειλικρίνεια η δημοφιλής τραγουδίστρια, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι έχει ζήσει μεγάλα διαστήματα δίχως καθόλου χρήματα. «Οταν σκεφτόμουν πώς να βγάλω χρήματα, ακόμη και για τα προς το ζην, έγραφαν για μένα ότι αγόρασα σπίτι στη Νέα Υόρκη!» Εκείνο επίσης που εξέπληξε ιδιαίτερα ήταν η εξομολόγησή της ότι της έχουν ασκήσει βία και κατόρθωσε να το ξεπεράσει με θεραπεία.

Αφού ξεκαθάρισε πως αν ήταν γκέι θα το έλεγε καθαρά, δήλωσε: «Εχω όρεξη να ξαναερωτευτώ. Είμαι έτοιμη να ερωτευτώ τώρα. Είμαι κορίτσι των σχέσεων!» Ιδιαίτερα συγκινητικό, με καθαρά εσώψυχη διάθεση, είναι το κομμάτι που αναφέρεται στον πρώην σύζυγό της Νίκο Καρβέλα: «Ο χωρισμός από τον Νίκο ήταν ό,τι χειρότερο συνέβη στην καρδιά μου. Είχαμε απομονωθεί πολύ απ' όλους όταν ήμασταν μαζί, τα κάναμε όλα παρέα, ήταν ο καλύτερός μου φίλος και είναι ακόμη. Ο χωρισμός μου από τον Νίκο με απελευθέρωσε, είπαμε αλήθειες και βοήθησε ο ένας τον άλλον να το ξεπεράσουμε. Πέρασαν ολόκληροι μήνες χωρίς να έχω νέα του Νίκου... Αυτό που είχαμε μας τελείωσε ταυτόχρονα, το συνειδητοποιήσαμε μαζί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου