Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

"Τρομακτική και υπέροχη η εμπειρία μου με γυναίκα"


«Τρομακτική» αλλά και «υπέροχη» χαρακτηρίζει την πρώτη της ερωτική εμπειρία με γυναίκα η ηθοποιός Εβαν Ρέιτσελ Γουντ.

Η 24χρονη ηθοποιός μιλώντας ανοιχτά για πρώτη φορά για την αμφιφυλοφιλία της ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να βάζει ταμπέλα σε αυτά που νιώθει.

Η νεαρή σταρ λέει ότι από τότε που θυμάται τον εαυτό της έτσι ένιωθε, ότι μπορούσε δηλαδή να ερωτευτεί το ίδιο εύκολα έναν άνδρα ή μια γυναίκα.

Επομένως, δεν μπορεί, όπως αναφέρει σε πρόσφατη συνέντευξή της στο «Marie Claire», να δηλώσει ότι της αρέσει μόνο το ένα από τα δύο φύλα.

Οσον αφορά την πρώτη της σχέση με γυναίκα, λέει ότι ήταν υπέροχη.

Φυσικά, στην αρχή η ιδέα τής φαινόταν τρομαχτική.

«Οχι όμως επειδή νόμιζα ότι ήταν λάθος, αλλά επειδή ήταν μια εντελώς διαφορετική… περιοχή» εξηγεί.

Προσθέτει δε ότι «ο τρόπος για να προσεγγίσεις μια γυναίκα είναι εντελώς διαφορετικός από αυτόν που χρησιμοποιείς για να πλησιάσεις έναν άνδρα».

Τελικά άφησε τον εαυτό της ελεύθερο και πέρασε υπέροχα, όπως αποκαλύπτει η ηθοποιός που στη σειρά «True Blood» υποδύεται τη λεσβία βρικόλακα.

«Το είχα μέσα μου. Επρεπε να το δοκιμάσω, γιατί διαφορετικά αυτό το συναίσθημα δεν θα εξαφανιζόταν από μόνο του» εξηγεί.

Αυτό το διάστημα, ωστόσο, η Γουντ δηλώνει συνεπαρμένη από έναν άντρα, και μάλιστα μικρότερό της!

Ο λόγος για τον Τζάστιν Μπίμπερ.

Η γνωστή πρωταγωνίστρια παραδέχεται ότι είχε δει τρεις φορές το ντοκιμαντέρ «Never Say Never» όσο προβαλλόταν στις αίθουσες, γιατί έχει αποκτήσει εμμονή μαζί του.

Αποκαλύπτει δε ότι είναι σίγουρη πως στα γυρίσματα της τελευταίας της ταινίας κάποια κάμερα την έχει πιάσει να χορεύει με τη μουσική του στα διαλείμματα.

Της προκαλεί, όπως εξηγεί, χαρά για τη ζωή!

Ωστόσο, σπεύδει να συμπληρώσει ότι φαντάζεται πως μια συνάντησή τους θα ήταν περίεργη, και η αιτία είναι αυτή, που έχει εκδηλώσει τόσο ανοιχτά τον θαυμασμό της για τον τραγουδιστή... Αβυσσος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου