Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Αεροπορική εταιρεία προσλαμβάνει τρανσέξουαλ αεροσυνοδούς


Δέστε τις ζώνες σας! Μια αεροπορική εταιρεία της Ταϊλάνδης προσέλαβε τρανσέξουαλ ως αεροσυνοδούς, για να…
διαφοροποιηθεί από τους ανταγωνιστές της!Η PC Air, μια νέα αεροπορική εταιρεία charter, που πετά στην Ασία, αρχικά είχε ανακοινώσει ότι θα προσλάμβανε μόνο άντρες και γυναίκες ως αεροσυνοδούς.


Αφού όμως παρέλαβε περισσότερες από 100 αιτήσεις για δουλειά από τραβεστί και τρανσέξουαλ αποφάσισε να αλλάξει γνώμη και μάλιστα προσέλαβε τέσσερις μαζί με 19 ακόμη γυναίκες και επτά άντρες.


Οι Chayathisa Nakmai, Dissanai Chitpraphachin, Nathatai Sukkaset και Phuntakarn Sringern πέταξαν για πρώτη φορά από το αεροδρόμιο Suvarnabhumi της Μπανγκόκ στην επαρχία Surat Thani στα νότια της χώρας.



Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης η εταιρεία είπε στους ενδιαφερόμενους ότι τα απαιτούμενα προσόντα για τους τρανσέξουαλ και τους τραβεστί ήταν τα ίδια σε σχέση με τις υποψήφιες γυναίκες αεροσυνοδούς. Θα έπρεπε να φροντίσουν να μοιάζουν εξωτερικά με γυναίκες, όπως επίσης και να μιλούν και να περπατάνε σαν κι αυτές.



Οι τρανσέξουαλ στην Ταϊλάνδη καλούνται «katoeys» ή «ladyboys» και παρόλο που δεν αντιμετωπίζονται ρατσιστικά δεν αναγνωρίζονται ως γυναίκες και οι ταυτότητές τους αναφέρουν ότι είναι «άντρες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου