Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Gay του κόσμου ενωθείτε! Βρήκαμε τον παράδεισο σας...



Σε διαγωνισμό που διοργανώθηκε από την American Airlines, σε συνεργασία με τοgaycities.com, το Τελ Αβίβ κέρδισε τον τίτλο της Καλύτερης Gay Πόλης στον Κόσμο για το 2011.

Με 43% των συνολικών ψήφων, το Τελ Αβίβ ξεπέρασε κατά πολύ τη Νέα Υόρκη, που βρέθηκε στη δεύτερη θέση με ποσοστό ψήφων 14%.

Το Τελ Αβίβ, το οποίο είναι γνωστό για την ανοικτή και φιλελεύθερη LGBT (Lesbian, Gay, Bisexual, Transexual) κοινότητά του, διοργανώνει κάθε χρόνο και Gay Pride Parade, καθώς και άλλες εκδηλώσεις, που προσελκύουν LGBT τουρίστες από όλο τον κόσμο. Το 2012 Gay Pride Parade, το οποίο θα λάβει χώρα στο Τελ Αβίβ την Παρασκευή, 8 Ιουνίου 2012, αναμένεται να προσελκύσει πάνω από 100.000 συμμετέχοντες. Πέρυσι, πάνω από 5.000 τουρίστες - από το Ην. Βασίλειο, τις ΗΠΑ, τη Γερμανία, την Ολλανδία, τη Γαλλία, τη Ρωσία, και πολλές άλλες χώρες- εισέρευσαν στη χώρα για να συμμετάσχουν στους εορτασμούς στο Τελ Αβίβ -οι οποίοι περιελάμβαναν και το 1ο Φεστιβάλ LGBT Κινηματογράφου.

Τον περασμένο μήνα, οι επισκέπτες στην ιστοσελίδα American Airline κλήθηκαν να ψηφίσουν για την πιο δημοφιλή gay πόλη, λαμβάνοντας υπόψη την πόλη με την πιο έντονη νυχτερινή ζωή, το καλύτερο φαγητό, τις πιο ενδιαφέρουσεσ Gay Prides Parades, τις καλύτερες παραλίες και μια σειρά άλλων παραμέτρων. Τα τελικά αποτελέσματα, που δημοσιεύθηκαν στο gaycities.com, δείχνουν ότι μετά το Τελ Αβίβ και τη Νέα Υόρκη, το Τορόντο έλαβε 7%, το Σάο Πάολο 6%, η Μαδρίτη και το Λονδίνο από 5% και η Νέα Ορλεάνη μαζί με το Μέξικο Σίτι από 4%.
Πηγή: http://www.citypress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου